#کالابرگ الکترونیک #غزه #پرسپولیس #استقلال #اخبار آموزش پرورش و فرهنگیان

5 تا از بهترین نرم افزارهای طراحی کاتالوگ

کاتالوگ یکی از رایجترین ابزارهای تبلیغات و بازاریابی است که با هدف اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی درباره محصولات و خدمات طراحی میشود. علیرغم تحولات گستردهای که در دنیای دیجیتال به وجود آمده، همچنان بسیاری از شرکت‌ها استفاده از کاتالوگ را سرمایه گذاری بلند مدت و پربازده برای جذب مشتری میدانند و برای طراحی گرافیک و تدوین محتوای آن، بودجه و تیم حرفهای را تدارک میبینند.

موضوعی که در این مطلب تصمیم داریم به آن بپردازیم، معرفی نرم‌افزارهایی است که با کمک آنها می‌توانیم در کوتاه‌ترین زمان و با بهترین امکانات، کاتالوگی زیبا و کامل را طراحی کنیم که مشتریان بتوانند با آن تعامل برقرار کنند و در نبود تیم بازاریابی ما، تبلیغ کننده برند و محصولاتمان باشد. اگر دوست دارید با این نرم افزارها بیشتر آشنا شوید، ادامه این مطلب را از دست ندهید.

 

بایدها و نبایدهای طراحی کاتالوگ حرفه‌ای

همه کسب و کارها به دنبال یک هدف هستند؛ جذب مشتریان جدید و فروش بی‌نهایت. در این میان چالشی که طراحان گرافیک را درگیر خود می‌کند، طراحی حرفه‌ای و خلاقانه کاتالوگ است. طراحی کاتالوگی که در میان صدها رقیب متمایز باشد، با مشتریان ارتباط برقرار کند و مزیت رقابتی محصولات و خدمات ما را به نحو احسنت به نمایش بگذارد.

برای طراحی کاتالوگ حتماً از تجربیات و تخصص یک تیم طراحی متبحر استفاده کنید. چون طراحی کاتالوگ حرفه‌ای مستلزم رعایت یک سری بایدها و نبایدها است، از جمله؛ سازگاری و هماهنگی محتوای متنی و تصاویر، رعایت استانداردهای ابعاد کاتالوگ، استفاده از جلوه‌های بصری و گرافیکی مناسب برای جلب توجه مخاطبان، کدگذاری نمونه کالاهای مختلف و ارائه توضیحات ضروری برای مشتریان، استفاده مناسب از رنگ‌های سازمانی و لوگو برندها و پرهیز از طراحی‌های شلوغ و پیچیده.

 

با 5 نرم افزار حرفه‌ای طراحی کاتالوگ آشنا شوید

اگر یکی طراح حرفه‌ای باشید، مطمئناً نام این نرم افزارها را می‌دانید و حداقل در یکی از آنها متخصص هستید. ولی اگر در ابتدای مسیر قرار دارید، پیشنهاد می‌کنیم حتماً یکی از نرم‌افزارهایی که در ادامه مطلب معرفی می‌کنیم، به ‌صورت حرفه‌ای یاد بگیرید تا با کمک امکانات برنامه و خلاقیت خودتان، بتوانید کاتالوگ هایی حرفه‌ای طراحی کنید!

اما برویم سراغ معرفی این 5 نرم افزار تخصصی برای طراحی حرفه ای کاتالوگ:

  1. نرم افزار Photoshop

نرم افزار فتوشاپ یک ویرایشگر حرفه‌ای تصویر است که توسط کمپانی Adobe Systems طراحی و روانه بازار شد. نسخه‌های قدیمی این برنامه فقط امکان ادیت و ایجاد افکت‌های خلاقانه و جذاب در تصاویر را داشتند. ولی نسخه‌های جدیدتر این نرم افزار که از سال 2015 به بعد هر سال در حال بروزرسانی هستند، امکانات و آپشن‌های بسیار متنوعی برای طراحی کاتالوگ، کارت ویزیت، انواع پوسترها، بسته بندی محصول، سربرگ، پاکت نامه و... دارد.

در این برنامه فوق العاده قدرتمند، می‌توانید ابعاد و اندازه، تعداد صفحات یا لت ها و حاشیه امنیت صفحات کاتالوگ را مشخص کنید. همچنین می‌توانید فونت، رنگ و تصاویر دلخواه تان را با افکت‌های متنوع و جذاب این برنامه با هم ترکیب و یک کاتالوگ جذاب را طراحی کنید. فوتوشاپ برای اینکه کار طراحان را برای چاپ کاتالوگ راحت کند، فایل نهایی را با فرمت PDF خروجی می‌گیرد. این فرمت در دستگاه‌های مختلف دچار تغییر رنگ یا دفرمه شدن نمی‌شود.

  1. نرم افزار InDesign

نرم افزار ادوب ایندیزاین یکی دیگر از شاهکارهای کمپانی ادوب سیستم است که به‌صورت اختصاصی برای طراحی کاتالوگ، بروشور، کتاب، مجله و انواع سندهای مشابه طراحی شد. نرم افزار ادوب ایندیزاین سی‌سی (Adobe In Design CC) مانند فتوشاپ جزو ابزارهای اصلی طراحان حرفه‌ای است و امکانات و ابزارهای قدرتمندی برای طراحی و ویرایش طرح‌های مختلف دارد.

محیط کاربری این نرم افزار ساده و کاربر پسند است و حتی تازه کارها هم می‌توانند به راحتی با آن ارتباط برقرار کنند. ادوب ایندیزاین دست شما را برای طراحی در هر سایز و ابعادی باز گذاشته است و حتی می‌توانید از تصاویر، افکت‌ها و فونت‌های مختلف فارسی هم در آن استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنیم کار کردن با جدیدترین ورژن این نرم افزار را حتماً امتحان کنید.

  1. نرم افزار Corel Draw

برخی تصور می‌کنند چون نرم افزار کورل یک نرم افزار برداری است، نمی‌توان از آن برای طراحی کاتالوگ استفاده کرد؛ ولی این طور نیست. کورل هم مانند فوتوشاپ امکانات و ابزارهای مختلفی برای طراحی کاتالوگ، کارت ویزیت، پوستر، بنر، سربرگ و... دارد. حتی محیط کاربری ساده‌تری دارد که یادگیری آن را آسان کرده است.

نرم افزار کورل فضای گسترده‌ای را برای طراحی در اختیار کاربر قرار می‌دهد و برای مواقعی که فرصت چندانی برای طراحی ندارید و باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن یک طرح ساده را آماده کنید، نرم افزار کاملاً ایده آلی است.

  1. نرم افزار illustrator

ایلوستریتور یکی دیگر از نرم افزارهای تخصصی مجموعه ادوبی است که برای تصویر سازان حرفه‌ای طراحی شد. کار کردن با این نرم افزار در مقایسه با 3 نرم افزار قبلی کمی پیچیده است، ولی از نظر امکانات و ابزارها فوق العاده قدرتمند است. محیط کاربری این نرم افزار برای طراحی کاتالوگ‌های حرفه‌ای مناسب است؛ کاتالوگ هایی که نیاز به تصویرسازی، گرافیک‌های سنگین یا افکت‌های سه بعدی خاص دارند. در ایلوستریتور هم مانند فوتوشاپ می‌توانید فونت‌های فارسی، تصاویر و افکت‌های مختلف را با هم ترکیب کنید و یک اثر جالب خلق کنید.

  1. نرم افزار Xara page & Layout designer

آخرین نرم افزار، Xara page & Layout designer است. این نرم افزار ویژگی‌ها و قابلیت‌های مختلفی برای طراحی سریع کاتالوگ، پوستر، بنر و حتی کارت ویزیت دارد. البته که قابل مقایسه با فوتوشاپ و ایندیزاین نیست، ولی به‌ دلیل قالب‌های آماده‌ای که دارد، می تواند روند کار را برای طراحی یک بروشور یا کاتالوگ ساده، تسریع کند.

 

 

افرا گرافیک؛ یکی از بهترین شرکت‌های طراحی کاتالوگ

شرکت افرا گرافیک به ‌عنوان یک شرکت خلاق و پیشرو در صنعت طراحی گرافیک و خدمات چاپ و تبلیغات، فعالیت خود را با هدف ایجاد تحول در عرصه طراحی گرافیک و تبلیغات آغاز کرده است. این مجموعه با تشکیل تیمی از افراد متخصص و مجرب در زمینه هنر طراحی دیجیتال، خدمات متعددی از جمله طراحی حرفه‌ای کاتالوگ را ارائه می‌کند.

فقط کافیست به نشانی https://afragraphic.com/ مراجعه کنید و با مشاهده طرح‌ها و نمونه کارهای موجود، ایده خود را برای طراحی کاتالوگ با کارشناسان و طراحان این مجموعه به اشتراک بگذارید. همچنین می‌توانید از خدمات مشاوره رایگان این مجموعه نیز استفاده کنید.


۱۱:۰۳:۳۵ | شنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ | Saturday 09 / 04 April / 2022