#اخبار آموزش و پرورش #مشاهده دهک در سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir #هواشناسی #جشنواره فجر #بازنشستگان #نقل و انتقالات فوتبال #بورس #سهام عدالت #تعطیلی #غزه #بیت کوین #پرسپولیس #استقلال

راه اندازی پویش «درس خانه» در سایت رشد جهت بارگذاری محتوای آموزشی معلمان

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی از راه اندازی پویش 'درس خانه' در سایت رشد برای بارگذاری محتوای آموزشی تولید شده توسط معلمان خبر داد.


  • آزمون استخدامی گل گهر سیرجان
  • دوج‌کوین در لیست خرید شرکت‌های بزرگ؛ تحلیلگران به صعود ۳۳۰ درصدی امیدوارند!
  • ترامپ: با ایران تماس خواهم گرفت
  • زمان اعلام نتایج قرعه کشی ایران خودرو طرح مادران بهمن ۱۴۰۳
  • کاظمی: حذف تأثیر قطعی معدل در پایه های دهم و یازدهم نظر آموزش و پرورش بود
  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
  • دانا با سازمان تامین اجتماعی قرارداد بست
  • تاخیر ۱۶ ماهه در واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته
  • شور و نشاط انقلابی در محلات منطقه ۱۵

  • به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، حجت السلام علی ذوعلم با اشاره به راه اندازی پویش "درس خانه" و محتواهای تولید شده، گفت: اکنون دانش آموزان به دلیل شیوع ویروس کرونا، از حضور در کلاس درس و استفاده حضوری از معلمان محروم هستند، به همین منظور تلاش‌هایی در وزارت آموزش و پرورش انجام شد که بتوان با استفاده از فضای مجازی و همچنین خلاقیت و فعالیت معلمان، روند آموزشی پیدا کند.

    او افزود: در همین راستا در سایت رشد (شبکه ملی مدارس کشور) "پویش درس خانه" برای همکاران فرهنگی و معلمان پیش بینی شده تا درسی را که ارئه می‌دهند در اختیار دیگران قرار بگیرد.

    33

    رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی اشاره کرد: در این پویش که اقدامی مشترک بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، دروس مجازی که معلمان با خلاقیت و نوآوری خودشان تولید کننده آن هستند،مورد سنجش و ارزشیابی قرار می‌گیرد.

    ذوعلم در ادامه اضافه کرد: در این پویش بهترین محتواها مورد ارزیابی قرار گرفته و انتخاب می‌شوند و از کسانی که این برنامه و محتوا را خلق کرده‌اند، تقدیر صورت می‌گیرد و محتوا در اختیار بقیه افراد قرار می‌گیرد تا آنها نیز از آن استفاده کنند.

    او با بیان اینکه باید از این شرایط ایجاد شده (بیماری کرونا و تعطیلی مدارس) به‌عنوان یک فرصت استفاده کرد، گفت: باید بتوانیم با تلفیق رسانه‌های دیگر در کنار کتاب درسی به عنوان یک بسته تربیت و یادگیری که در اسناد تحولی وزارت آموزش و پرورش هم به آن تاکید شده است، استفاده کنیم.

    ذوعلم در پایان تاکید کرد: مطابق اسناد بالادستی، محتوای آموزشی صرفاً از طریق کتاب نباید منتقل شود بلکه باید بتوانیم از معلمان به عنوان تولیدکنندگان محتوای آموزشی استفاده کنیم.



    پویشگر: خبرپو     منبع: پانا

    ۱۳:۵۰:۱۰ | جمعه ۸ فروردین ۱۳۹۹ | Friday 27 / 03 March / 2020
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی
    آخرین اخبار روز