#اخبار آموزش و پرورش #مشاهده دهک در سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir #جشنواره فجر #نقل و انتقالات فوتبال #بازنشستگان #بیت کوین #غزه #تعطیلی #سهام عدالت #بورس #استقلال #پرسپولیس

«محمدِ» گاندو مهمان خندوانه شد

وحید رهبانی بازیگر سینما و تلویزیون در برنامه خندوانه درباره انتشار اولین کتاب خود گفت: اولین رمان خودم را نوشتم که در آستانه انتشار است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، وحید رهبانی بازیگر سینما و تلویزیون در برنامه خندوانه درباره انتشار اولین کتاب خود گفت: اولین رمان خودم را نوشتم که در آستانه انتشار است. نام کتاب را «اَد!» گذاشتم و تلاش می‌کنیم آن را برای زمستان به دست مخاطبان برسانیم. این روز‌ها در حال تصویرسازی و طراحی جلد کتاب هستیم.

این بازیگر در پاسخ به سوال رامبد جوان درباره نقش محمد و ساخت ادامه سریال گاندو توضیح داد:من از ساخت فصل سوم گاندو بی خبر هستم.

وی ادامه داد: نقش محمد را دوست داشتم می‌خواستم یکبار دیگر در نقش اصلی خودم را امتحان کنم. قبل از پخش سریال گاندو می‌ترسیدم که از آن طرف بوم بیفتد، خدا را شکر نشانه‌هایی که از مردم گرفتم راضی کننده بود.

وحید رهبانی در بخشی از برنامه خاطره از کودکی خود تعریف کرد و اینطور گفت: تهران به دنیا آمدم و از محله امیرآباد خاطرات بسیاری دارم. اگر از مادرم سوال کنید او می‌گوید من در کوچه بزرگ شدم. عاشق کوچه، دوچرخه سواری، فوتبال و هیجان بودم. خیلی به کبریت و آتش زدن علاقه داشتم.


  • میکرواستراتژی خرید بیت کوین را متوقف کرد؛ تغییر استراتژی یا زنگ خطر؟
  • لینک ثبت نام فوری وام بازنشستگان تامین اجتماعی ویژه دهه فجر
  • انتقاد تند تراکتوری‌ها از میثاقی، خیابانی و کریم باقری؛ تفاوت شما با رسانه‌های بیگانه چیست؟
  • اشتباه پشت اشتباه در استقلال؛ ۳ امتیاز بازی با الشرطه هم پرید
  • قزاقستان، مقصدی ارزان و جذاب برای یک سفر فراموش‌نشدنی!
  • خرید تور استانبول لحظه آخری از 10,900,000 تومان
  • جذب هیات علمی در سال 1403
  • «امیرحسین نادری» مدیرعامل گروه صنعتی سدید شد
  • نکونام برای همیشه از ایران رفت

  • وی عنوان کرد: وقتی بچه بودم، قبل از چهارشنبه سوری نارنجک درست می‌کردیم. یکبار از مدرسه برمی گشتم، یکی از این‌نارنجک را به سمت دیوار رها کردم، اما نارنجک به پنجره یکی از خانه‌ها برخورد کرد و متاسفانه داخل قابلمه غذای آن خانواده در آشپزخانه رفت و خانه را بهم زده بود که همان موقع یکی از اهالی مچ من را گرفت ، اما برایم درس بزرگی بود و من نارنجک را ترک کردم.

    پویشگر: خبرپو     منبع: دانشجو

    ۱۱:۴۵:۳۰ | سه شنبه ۲ آذر ۱۴۰۰ | Tuesday 23 / 11 November / 2021
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی
    آخرین اخبار روز