#اخبار آموزش و پرورش #پرسپولیس #استقلال #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #کالابرگ الکترونیک #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

خروج همه شهرهای کشور از وضعیت «قرمز» کرونایی پس از ۲۸۹ روز

بر اساس نقشه جدید رنگ‌بندی کشور، همه شهر ها از وضعیت قرمز کرونایی خارج شدند.

خروج کشور از وضعیت «قرمز» کرونایی پس از ۲۸۹ روز

 به گزارش ایسنا، بر اساس نقشه جدید رنگ‌بندی کرونا که از سوی اپلیکیشن ماسک منتشر شده است، برای نخستین بار پس از ۲۸۹ روز همه‌ی شهرهای ایران از وضعیت «قرمز» کرونا خارج شدند. این رنگ بندی روز پنجم آذرماه منتشر شده است. 

بر همین اساس با عبور از خیز پنجم کرونا و واکسیناسیون گسترده، تمامی شهرستان‌ها از وضعیت قرمز خارج شدند. آخرین بار در ۲۴ بهمن ۹۹ و در آستانه شروع خیز چهارم هیچ شهری در ایران قرمز نبود.

شهرستان‌هایی که در وضعیت نارنجی قرار دارند اشنویه، پیرانشهر (آذربایجان غربی)، چرداول (ایلام)، بیرجند، طبس، فردوس (خراسان جنوبی)، بردسکن، گناباد (خراسان رضوی)، طارم (زنجان)، دامغان، شاهرود (سمنان)، زابل (سیستان و بلوچستان)، ممسنی (فارس)، زرند، سیرجان، شهربابک (کرمان)، کهگیلویه (کهگیلویه و بویر احمد)، پلدختر (لرستان)، بافق، بهاباد، خاتم، مهریز (یزد) هستند. 


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • در  آخرین وضعیت رنگ‌بندی تعداد صفر شهرستان به رنگ قرمز، ۲۲ شهرستان به رنگ نارنجی، ۲۰۷ شهرستان به رنگ زرد و ۲۱۹ شهرستان آبی اعلام شده است. 

    بر اساس آمار وزارت بهداشت تا روز گذشته چهارم آذرماه، مجموع بیماران کووید ۶ میلیون و ۹۷ هزار و ۶۷۲ نفر و شمار جان باختگان این بیماری نیز ۱۲۹ هزار و ۳۷۶ نفر بود.

    تا کنون  ۵ میلیون و ۸۳۰ هزار و ۶۵۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند و  ۳۸ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۲۴۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور نیز انجام شده است.

    پویشگر: خبرپو     منبع: ایسنا

    ۱۲:۰۷:۳۰ | جمعه ۵ آذر ۱۴۰۰ | Friday 26 / 11 November / 2021
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی