#اخبار آموزش و پرورش #کالابرگ الکترونیک #استقلال #پرسپولیس #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

آغاز دور جدید گفت‌وگوها بین ایران و گروه ۱+۴ در وین +فیلم

دور جدید گفت‌وگوها بین نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و گروه ۱+۴ با هدف رفع تحریم‌ها در شهر وین پایتخت اتریش آغاز شد.

​​​​​​به گزارش خبرگزاری فارس، دور جدید گفت‌وگوها بین نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) با هدف رفع تحریم‌ها دقایقی قبل در هتل کوبورگ شهر وین پایتخت اتریش آغاز شد.

پیش از این اعلام شده بود ساعت ۱۶:۳۰ به وقت تهران ۱۴ به وقت وین این مذاکرات آغاز خواهد شد که با حدود یک ساعت و ۱۵ دقیقه تاخیر برگزار شد.

این دور از گفت‌وگوها به ریاست مشترک «علی باقری» رئیس هیأت مذاکره‌کننده ایران و «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و با حضور هیأت‌های ایران، روسیه، چین، فرانسه، انگلیس، آلمان و اتحادیه اروپا برگزار می‌شود.

هیأت ایرانی با هدف تمرکز جدی بر مسئله رفع تحریم‌ها علیه ملت ایران، با ترکیبی حقوقی و اقتصادی در این نشست شرکت کرده است. معاونان دیپلماسی اقتصادی و امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه و همچنین معاون امور ارزی و بین‌الملل بانک مرکزی، معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی، معاون بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت و مشاور اقتصادی معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس‌کل اسبق بانک مرکزی از جمله اعضای هیأت ایرانی حاضر در این نشست هستند.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • «علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه نیز شب گذشته در گفت‌وگویی با بیان این‌که با اراده جدی و تدارک قوی برای لغو تحریم‌ها وارد گفت‌وگوهای وین شده‌ایم و تمرکز و اولویت اصلی بر لغو تحریم‌هاست، گفت: ترکیب هیأت ایران هم نشانگر این عزم و جدیت است. (اینجا بخوانید)

    «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه امروز در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره این مذاکرات گفت: هیأت ایران با عزم و اراده جدی برای حصول توافق وارد وین شده و به گفت‌وگوهای نتیجه‌بخش فکر می‌کند و اگر آمریکا برای رفع واقعی تحریم‌ها به وین بیاید می‌تواند بلیت بازگشت به اتاق برجام را دریافت کند.

    وی خاطرنشان کرد: این‌که مذاکرات چند روز طول خواهد کشید و کیفیت آن چه خواهد بود، امروز مشخص خواهد شد. آن‌چه مهم است این است که اگر آمریکا با این عزم به وین بیاید که بن بست و مواردی که در دورهای قبلی باعث به نتیجه نرسیدیم را بخواهد حل کند و از آن نقطه وارد وین شود قطعا گفت‌وگوها مسیر آسانتری را خواهد داشت و اگر آمریکا همچنان به مسیر قبلی ادامه دهد قطعا ایران انتخاب‌های متعددی خواهد داشت.


  • تبلیغات محیطی در فرودگاه بین المللی بندرعباس، فرصتی ویژه برای برندها
  • پیشنهاد جسورانه مایکل سیلور: آمریکا باید ۲۵ درصد از بیت‌کوین‌های جهان را بخرد!
  • مثلث برمودا؛ مکانی که همه چیز ناپدید می‌شود!
  • اعلام زمان واریز عیدی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی + مبلغ
  • کیفیت هوای تهران امروز یکشنبه 19 اسفند 1403
  • آخرین فرمت جدول دستمزد کارگران سال ۱۴۰۴
  • قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1403/12/19+ جدول
  • اخبار لحظه به لحظه استخدام وزارت بهداشت
  • خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند + ویدئو
  • آغاز فروش نوروزی محصولات سایپا از هفته آینده

  • گفتنی است سخنگوی دستگاه دیپلماسی همچنین تصریح کرد که هیچ گفت‌وگوی دوجانبه‌ای با هیأت آمریکایی در وین صورت نخواهد گرفت. (جزییات بیشتر)

    به گزارش فارس، مذاکرات امروز در حالی برگزار می‌شود که جلسات و دیدارهای غیررسمی دو و چندجانبه بین هیأت اعزامی ایران و برخی هیأت‌های دیگر طی دو روز گذشته برگزار شده است.

    علی باقری روز یکشنبه هفتم آذر ماه در نشستی سه جانبه با روسای هیأت‌های مذاکره کننده روسیه و چین شرکت کرد و طرفین درباره مهمترین موضوعات گفت‌وگوهای پیش رو به بحث و رایزنی پرداختند.

    معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران شب گذشته (یکشنبه) نیز در نشستی دوجانبه با «انریکه مورا» درباره ترتیبات اجرایی گفت‌وگوها به رایزنی پرداخت و بر لزوم اولویت دادن به مسئله تحریم‌ها تأکید کرد.

    نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین هم امروز از برگزاری نشست هماهنگی غیر رسمی طرف‌های برجام بدون حضور ایران و آمریکا خبر داد.

    انریکه مورا معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز با اشاره به نشست‌های فشرده قبل از نشست امروز عصر کمیسیون مشترک برجام تأکید کرد که تلاش‌ها برای بازگرداندن برجام به مسیر اصلی ادامه دارد.

    پویشگر: خبرپو     منبع: فارس

    ۱۸:۵۳:۳۶ | دوشنبه ۸ آذر ۱۴۰۰ | Monday 29 / 11 November / 2021
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی