#اخبار آموزش و پرورش #کالابرگ الکترونیک #استقلال #پرسپولیس #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

زمان برگزاری مسابقات انتخابی جام جهانی فوتبال اعلام شد

دبیر کل کنفدراسیون فوتبال آسیا زمان برگزاری دیدارهای معوقه انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و انتخابی جام ملتهای ۲۰۲۳ آسیا را اعلام کرد. این رقابت‌ها تا ماه ژوئن ۲۰۲۲ ادامه خواهد داشت.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • به گزارش مهر، روز گذشته بود که کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد دیدارهای مرحله دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و انتخابی جام ملت‌های ۲۰۲۳ آسیا که قرار بود ماه‌های اکتبر و نوامبر (مهر و آبان) برگزار شود، به سال ۲۰۲۱ به تعویق افتاد.

    زمان برگزاری مسابقات انتخابی جام جهانی فوتبال مشخص شد

    علت این تصمیم AFC که با هماهنگی فیفا گرفته شد، نگرانی تیم‌ها، داوران و مسئولان برگزاری مسابقات به خاطر شیوع کرونا و محدودیت‌های پروازی ناشی از گسترش این ویروس در کشورهای مختلف بود.

    روزنامه «الاتحاد» امارات به نقل از «ویندزور جان» دبیر کل کنفدراسیون فوتبال آسیا زمان برگزاری دیدارهای معوقه انتخابی جام جهانی و مرحله سوم این مسابقات را اعلام کرد.

    بر اساس ادعای دبیر کل AFC، دیدارهای مرحله دوم انتخابی در ماه‌های مارس و ژوئن ۲۰۲۱ (اسفند 1399 و فروردین، خرداد و تیر 1400) برگزار خواهد شد.

    مسابقات مرحله سوم و نهایی در ماه‌های سپتامبر، اکتبر و نوامبر ۲۰۲۱ (شهریور، مهر، آبان و آذر 1400) برگزار می‌شود و دو هفته پایانی این مسابقات هم در ماه‌های مارس و ژوئن ۲۰۲۲ (اسفند 1400 و فروردین، خرداد و تیر 1401) انجام خواهد شد.

    طبق اعلام روزنامه الاتحاد، دیدارهای لیگ قهرمانان آسیا که از ۱۴ سپتامبر (24 شهریور امسال) آغاز می‌شود، به خاطر برگزاری متمرکز در یک کشور و محدود بودن شرایط پروازی و سفر، در زمان مقرر انجام خواهد شد.

    تیم ملی فوتبال ایران در مرحله دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با تیم‌های عراق، بحرین، هنگ کنگ و کامبوج همگروه است. ایران با ۶ امتیاز بعد از عراق و بحرین در رده سوم جدول گروه C جای گرفته است.

     


    پویشگر: خبرپو     منبع: مهر

    ۱۳:۴۱:۰۹ | پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ | Thursday 13 / 08 August / 2020
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی