#اخبار آموزش و پرورش #مشاهده دهک در سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir + اخبار کالابرگ و یارانه #تعطیلی #اخبار بازنشستگان #بیت کوین #غزه #سهام عدالت #بورس #استقلال #پرسپولیس

ادامه حذف بخش‌های خبری صدا و سیما با تعطیلی «۲۲:۳۰»

بخش خبری «۲۲:۳۰» شبکه دو سیما که حدود ۲ دهه فعالیت داشت از باکس پخش این شبکه حذف شد و در یک زیرنویس اعلام شد که از این پس پخش نخواهد شد.

ادامه حذف بخش‌های خبری صدا و سیما با تعطیلی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، چابک‌سازی را «پیمان جبلی» رئیس صدا و سیما به طور جدّی با اخبار تلویزیون آغاز کرده و هر روز خبری از تغییرات خبری سیما به گوش می‌رسد. این بار بعد از گذشت چند روز رایزنی و گمانه‌زنی و تغییر، نوبت به اخبار 22:30 رسید. همان بخشی که بارها مسئولین و دست‌اندرکاران شبکه دو را برای چینش برنامه‌ای و سریالی به سختی می‌انداخت. حالا با تعطیلی این بخش خبری، سیما کنداکتور یکی از برنامه‌های شعبانیه‌اش را هم تغییر داد.

امروز اعلام شد که ویژه‌برنامه شعبانیه «احوالپرسی» با حذف بخش خبری 22:30، به جای 19:50، پخش آن به همین ساعت موکول شده است. برنامه‌ای که هر شب به معرفی فوتبالیست‌های قدیمی، پهلوانان خیّر، کشتی‌گیرهای پیشکسوت و... خواهد پرداخت تا بیانگر خاطرات دوران جوانی آن بزرگمردان در اعیاد شعبانیه باشد. همچنین بخشی از این برنامه به پِلِی‌بَک‌هایی اختصاص دارد که به نمایش چراغانی ایام شعبان در شهرهای کشورمان خواهد پرداخت.


  • بلک‌راک ۵۰ میلیون دلار بیت کوین خرید؛ سیگنال صعودی برای بازار؟
  • با گردونه شانس بانی مد، برنده پلاک طلا و کد تخفیف 100٪ شوید!
  • اطلاعیه مهم سایپا برای متقاضیان خرید خودروهای کارخانه ای شاهین، سایپا، کوییک و اطلس
  • خبر فوری از تعطیلی ۲۵ بهمن/ ادارات پنجشنبه ۲۵ بهمن ماه تعطیل شد؟
  • سفری بی‌نظیر به سانتورینی؛ زیباترین جزیره یونان را بشناسید
  • خرید تور مشهد لحظه آخری از 2,600,000 تومان
  • اخبار لحظه به لحظه استخدام وزارت بهداشت
  • آیا مدارس، ادارات و بانک‌های مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۲۳ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟
  • «محمد کلانتری» به عنوان هیات مدیره شرکت «ومعادن» و مشاور هیات عامل «ایمیدرو» منصوب شد

  • به نظر می‌رسد با این تغییرات و تحولات و ادغام‌ها که احتمالاً جهش بیشتری خواهد داشت، شبکه‌های سراسری به غیر از بخش‌های تخصصی خبری مثل شبکه خبر، بیشتر بر روی ساخت برنامه‌ها و سریا‌ل‌های نمایشی متمرکز شوند. حالا باید دید، گروه‌های مختلف برنامه‌سازی و سریال‌سازی، باکس شبانه‌شان که تاکنون به بهانه‌ اشغال بخش‌ خبری، از ترکیب درستی برخوردار نبود، چه شکل و شمایلی خواهد داشت؟

    این خبرهای تغییرات و تحولات و ادغام‌ها را روز گذشته در جریان گفت‌وگو با «حسن عابدینی» سرپرست خبرگزاری صداوسیما منتشر کردیم. او در این گپ و گفت، اعلام کرده بود برای جلوگیری از موازی‌کاری‌ها و هم‌افزایی بیشتر، کار خبری تخصصی‌تر پیش خواهد رفت؛ چرا که این تغییرات با بخش‌های خبری تلویزیون در شبکه یک و شبکه خبر آغاز شد و حتی سایت شبکه خبر معاونت سیاسی به آدرس www.irinn.ir نیز از دسترس خارج شده و کاربرانی که به آدرس آن مراجعه می‌کنند، به آدرس سایت خبرگزاری صداوسیما هدایت می‌شوند.


  • انفجار مواد محترقه سبب مرگ زن 44 ساله سلماسی شد
  • کارشناسی داوری پرسپولیس - سپاهان: آیا اخراج عالیشاه درست، گل دوم سپاهان آفساید و پنالتی سوخت!؟ + ویدئو / نظر کارشناسان
  • اختتامیه چهل و سومین جشنوارۀ فیلم فجر ؛ جوایز به چه کسانی رسید؟
  • بهترین راه تبلیغات کسب و کار
  • قیمت دلار آزاد در بازار امروز چهارشنبه ۲۴ بهمن
  • ساعت پخش و تکرار سریال فراری از شبکه یک سیما امشب ۲۵ بهمن ۱۴۰۳
  • تعطیلی ادارات و بانک‌های تهران پنجشنبه ۲۵ بهمن
  • چهل و سومین جشنواره فجر؛ سیمرغ‌ها پریدند، حاشیه‌ها ماندند!

  • او در توضیح بیشتر این تغییرات به تسنیم گفت: "طبعاً هم‌افزایی میان حوزه خبر طرحی بوده که در حال عملیاتی شدن است، یکی از آنها هم به حوزه بخش‌های خبری برمی‌گردد. البته پیش‌تر خبرنگاران شبکه خبر و خبرنگاران خبرگزاری صداوسیما در یک مکان مستقر شدند و در تالار خبر شیشه‌ای مستقرند. برای اینکه این هم‌افزایی هم سبب کاهش هزینه خواهد شد و هم سبب افزایش سرعت. نکته دوم هم تشکیل گروه‌های تخصصی است که طبق روال، پیش می‌رود.

    البته می‌توانیم در بخش‌های دیگر صداوسیما هم منتظر تغییرات باشیم و با توجه به گپ و گفت روز گذشته با عابدینی، درِ تغییرات و تحولات به روی اخبار صداوسیما کماکان باز است.

    همچنین شب گذشته بخش خبری «22:30» شبکه دو سیما که حدود 2 دهه فعالیت داشت از باکس پخش این شبکه حذف شد و در یک زیرنویس اطلاع‌رسانی شد که از این پس پخش نخواهد شد. از طرفی بخشی در شبکه خبر تحت عنوان «گفت‌وگوی ویژه خبری» به پخش رسید که مجری آن «المیرا شریفی‌مقدم» است که پیش از این بخش خبری همین شبکه با عنوان «تیتر امشب» را اجرا می‌کرد و حالا این دو بخش خبری شبکه دو سیما و شبکه خبر با هم ادغام شده‌اند.

    پویشگر: خبرپو     منبع: تسنیم

    ۱۳:۱۰:۳۸ | سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | Tuesday 08 / 03 March / 2022
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی
    آخرین اخبار روز