#اخبار آموزش و پرورش #مشاهده دهک در سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir + اخبار کالابرگ و یارانه #وضعیت راه ها #تعطیلی #هواشناسی #خاموشی برق #اخبار بازنشستگان #بورس #سهام عدالت #غزه #بیت کوین #پرسپولیس #استقلال

جزییات درگیری شدید علیرضا دبیر با معاون وزیر ورزش

رییس فدراسیون کشتی که برای پیگیری افزایش بودجه فدراسیون کشتی در سال جاری به وزارت ورزش در خیابان سئول رفته بود، پس از آنکه پولادگر عنوان کرد هیچ بودجه‌ای برای کشتی در نظر نگرفته است، با وی درگیری لفظی شدیدی پیدا کرد.

جزییات درگیری شدید علیرضا دبیر با معاون وزیر ورزش در سئول

به گزارش ایسنا، علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی صبح روز (چهارشنبه) راهی وزارت ورزش و جوانان شد تا در جلسه‌ای با سید محمد پولادگر معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش، درخواست خود برای افزایش بودجه فدراسیون کشتی در سال جاری را پیگیری کند. این جلسه از ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه صبح آغاز و به مدت ۳ ساعت به طول انجامید اما در نهایت با درگیری لفظی شدید میان دبیر و پولادگر به پایان رسید.

دبیر ابتدا در این جلسه ضمن ارائه گزارش مالی فدراسیون کشتی و ساخت و سازها و سفرهای برون مرزی و سایر هزینه‌ها به معاون ورزش قهرمانی، خطاب به پولادگر می‌گوید: الان چهارمین ماه سال است و تازه الان می‌خواهید بودجه امسال را بدهید؟ ما در همین ۳ ماه گذشته ۳۰ میلیارد تومان در کشتی هزینه کرده ایم که شامل ساخت و سازها، سفرهای برون مرزی، اردوها و ... بوده است اما شما فقط ۳ میلیارد تومان به ما داده‌اید. فدراسیون کشتی سال گذشته با ۱۴۵۰ نفر اعزام، بیشترین اعزام را در میان فدراسیون‌های ورزشی داشته است.


  • هشدار آلمان به آمریکا؛ پشت‌کردن به اروپا هزینه دارد!
  • پای CAS و فیفا به انتخابات فدراسیون فوتبال باز می‌شود؟ / عزیزی خادم: پاسخ ندهند در مراجع بین المللی پیگیری می کنیم
  • جدول لیگ نخبگان آسیا با نتیجه بازی های پرسپولیس - النصر، پاختاکور - السد، لاهلی - الغرافه و...
  • جستجوی صوتی (Voice Search) چیست؟ تأثیر جستجوی صوتی بر سئو
  • نتیجه و خلاصه بازی فوتبال سلتاویگو - اوساسونا امشب جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳
  • اشتباه شدن جسد اسیر اسرائیلی
  • پریسا کربلایی حسنی: استرس و اضطراب در نوجوانان و راهکارهای مدیریت آن
  • تغییر در نحوه واریز حقوق معلمان و فرهنگیان از فروردین ۱۴۰۴ + جزییات

  • در شرایطی که دبیر خواستار افزایش بودجه کشتی با توجه به تورم و هزینه‌های انجام شده می‌شود، پولادگر در جواب او می‌گوید: با توجه به اینکه شما مبلغ ۷۰ میلیارد تومان از مجلس دریافت کرده اید، ما بودجه کشتی برای امسال را صفر در نظر گرفتیم و شب گذشته نیز بودجه فدراسیون‌ها را بستیم.

    دبیر ضمن ابراز تعجب از صحبت‌های معاون وزیر در پاسخ می گوید: مجلس شورای اسلامی مبلغ ۷۰ میلیارد تومان را مازاد بر بودجه وزارت ورزش و با توجه به جایگاه و افتخارآفرینی‌های کشتی برای فدراسیون کشتی در نظر گرفته و این موضوع هیچ ارتباطی به بودجه وزارت ورزش ندارد. این مبلغ نیز هنوز به فدراسیون پرداخت نشده و هفته گذشته از سازمان برنامه و بودجه به فدراسیون کشتی آمدند تا درباره نحوه پرداخت ۷۰ میلیارد تومان به کشتی صحبت کنیم.


  • دوران طلایی میم‌کوین‌ها تمام شد؟ سقوط قیمت‌ها با فرار سرمایه‌گذاران!
  • جدول لیگ قهرمانان اروپا مرحله حذفی 2025
  • رقم دقیق افزایش حقوق معلمان و فرهنگیان در سال ۱۴۰۴
  • دعوت به همکاری بانک رفاه کارگران
  • اهدف پنهانی واشنگتن از تحریم ایران| پیامدهای منفی دورویی ترامپ برای غرب آسیا
  • قیمت میلگرد امروز چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳+جدول
  • افتتاح پروژه‌های ارتباطی ایرانسل در قزوین با حضور وزیر ارتباطات
  • جزییات جدید از تعطیلی مدارس برای فردا | مدارس این استان ها فردا تعطیل شد
  • خط و نشان کشیدن جنجالی پزشکیان برای ترامپ

  • علی‌رغم اظهارات دبیر، پولادگر در صحبت‌های خود چند مرتبه از بودجه ۷۰ میلیاردی فدراسیون کشتی صحبت می کند که دبیر در نهایت با عصبانیت در پاسخ می گوید: حاج آقا من را گرفته ای؟ من دیگر چطور باید صحبت کنم و به شما توضیح بدهم که این مبلغ ۷۰ میلیارد تومان ارتباطی به بودجه وزارت ورزش ندارد؟ مگر من بیکارم که ۳ ساعت اینجا بنشینم گزارش بدهم و باز شما حرف خودت را بزنی؟

    پولادگر در جواب دبیر می گوید: ما بودجه شما را شب گذشته بستیم و قرار نیست بودجه ای به کشتی در سال جدید پرداخت شود که اینبار دبیر با عصبانیت شدیدتر از قبل می‌گوید مگر شما که هستید که بخواهید برای کشتی تصمیم بگیرید. اگر می‌خواهید من را بردارید اما تا روزی که هستم اجازه نمی‌دهم تو و امثال تو برای کشتی تصمیم بگیرید.

    پولادگر در پاسخ می‌گوید: من معاون وزیرم اما دبیر به او می‌گوید هر که می‌خواهی باش تو کارمند دولت هستی و وظیفه داری حق کشتی را بدهی.

    دبیر در این جلسه از امضای تفاهم نامه خودداری می کند و خطاب به معاون وزیر می گوید: من دیگر هیچ کاری با شما ندارم و از این به بعد کارم فقط با وزیر ورزش خواهد بود. من سر کشتی با هیچ کس تعارف ندارم و به کشتی نیامده ام تا اجازه بدهم حق کشتی را کسی ضایع کند.

    این جلسه در نهایت با بالا گرفتن تنش میان دبیر و پولادگر به درگیری لفظی کشیده می‌شود و بدون نتیجه به پایان می‌رسد.

    پویشگر: خبرپو     منبع: ایسنا

    ۹:۰۲:۲۹ | پنجشنبه ۲ تیر ۱۴۰۱ | Thursday 23 / 06 June / 2022
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی
    آخرین اخبار روز