#اخبار آموزش و پرورش #پرسپولیس #استقلال #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #کالابرگ الکترونیک #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

شورش سرمربی‌ها علیه داوران از شروع لیگ برتر فوتبال!

۵ سرمربی لیگ برتری از هفته نخست لیگ برتر نسبت به قضاوت‌های انجام شده در بازی‌ها اعتراض کرده‌اند!

شورش سرمربی‌ها علیه داوران از آغاز لیگ برتر فوتبال

به گزارش ایسنا، فصل جدید فوتبال ایران شروع شد و از اولین بازی‌ها شاهد اعتراض شدید مربیان به داوران و قضاوت‌های انجام شده در لیگ برتر ایران بودیم. در حالی که انتظار می‌رفت این مساله در هفته نخست کمرنگ‌تر از اواخر فصل قبل باشد، این اتفاق رخ نداد و چند سرمربی سرشناس لیگ به شدت به داوران حمله کردند.

ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی استقلال نیز بعد از انجام یک بازی، به عملکرد داور بازی تیمش با سپاهان معترض شد تا زیر سایه نبود تکنولوژی کمک داور ویدیویی، در انتظار یک فصل پرحاشیه باشیم.

جواد نکونام، محمد ربیعی، ریکاردو ساپینتو، مهدی تارتار و مهدی رحمتی چند چهره‌ای بودند که نسبت به تضییع حقوق تیمشان معترض بودند. در این بین فقط ساپینتو و استقلال سه امتیاز بازی نخست را واگذار کرده بودند اما شدیدترین اظهارات را نکونام و سپس ربیعی انجام دادند.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • نکونام بعد از تساوی تیمش با صنعت نفت آبادان به شدت به عرب‌براقی، داور جوان لیگ برتری حمله کرد و او را یک داور ضعیف دانست. او گفت: «آقای عرب براقی داور ضعیفی است به ویژه برای تیم‌هایی که بخواهند فوتبال بازی کنند و به بازی سرعت بدهند اما برای تیمی که بخواهد وقت تلف کند این داور فوق العاده است.»

    محمد ربیعی که تیمش مقابل نساجی به تساوی یک بر یک دست یافت، از حاج ملک انتقاد کرد و از کمیته داوران خواست دیگر این داور را برای دیدارهای مس انتخاب نکند. او نیز گفت: «خطای گل نساجی آفساید بود و یک پنالتی برای ما نگرفتند. من نمی‌خواهم عملکرد نساجی را زیر سوال ببرم اما حق تیم مس در داوری خورده شد. من در هیچ بازی‌ای خاطرات خوبی از آقای حاج ملک ندارم. از کمیته داوران می‌خواهم اگر مقدور است حاج ملک را برای بازی‌های ما نگذارید. ما به قضاوت او معترض هستیم.»


  • تبلیغات محیطی در فرودگاه بین المللی بندرعباس، فرصتی ویژه برای برندها
  • پیشنهاد جسورانه مایکل سیلور: آمریکا باید ۲۵ درصد از بیت‌کوین‌های جهان را بخرد!
  • مثلث برمودا؛ مکانی که همه چیز ناپدید می‌شود!
  • اعلام زمان واریز عیدی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی + مبلغ
  • کیفیت هوای تهران امروز یکشنبه 19 اسفند 1403
  • آخرین فرمت جدول دستمزد کارگران سال ۱۴۰۴
  • قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1403/12/19+ جدول
  • اخبار لحظه به لحظه استخدام وزارت بهداشت
  • خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند + ویدئو
  • آغاز فروش نوروزی محصولات سایپا از هفته آینده

  • مهدی تارتار هم بعد از تساوی مقابل پرسپولیس که با اخراج بازیکن تیمش همراه بود، گفت: «اگر تصمیماتی که در این بازی از سوی داور برای تیم ما گرفته شد، برای هر تیم دیگری بود، شکست سنگینی را متحمل می‌شد اما توانستیم از تیم پرمهره پرسپولیس یک امتیاز بگیریم. یک پنالتی برای تیممان نگرفتند و بازیکنمان را هم اخراج کردند اما با این حال ما توانستیم دروازه را بسته نگه داریم.»

    ریکاردو ساپینتو اولین معترض به اتفاقات داوری لیگ بیست و دوم بود. مربی پرتغالی در نشست خبری اظهار کرد: «داور یک پنالتی ما را نگرفت. با این پنالتی که گرفته نشد، می‌توانستیم به بازی برگردیم.»

    مهدی رحمتی هم اعتراض خفیفی داشت و معتقد بود که داور تصمیم درستی درباره برخی صحنه‌ها نگرفته است. او اظهار کرد: « اصلاً دوست ندارم در مورد داوری صحبت کنم ولی شما دو صحنه را با هم مقایسه کنید. صحنه‌ای که همین داور در ورزشگاه آزادی برای پرسپولیس پنالتی گرفت را با صحنه امروز روی بازیکن ما را قیاس کنید همه چیز مشخص می‌شود. نیاز نیست من صحبت کنم؛ همین دو صحنه را ببینید.»

    این اعتراض‌ها به عملکرد داوران در چهار بازی لیگ برتر یعنی در نیمی از بازی‌ها در شرایطی است که مسابقات به تازگی شروع شده است. از سوی دیگر رئیس کمیته داوران اعلام کرده سیستم var در بهترین حالت در اواخر نیم فصل دوم به ایران می‌رسد. هر چند تجربه ثابت کرده نباید به این وعده‌ها دلخوش کرد!

    به گزارش ایسنا، هفته دوم فصل بیست و دوم لیگ برتر فوتبال امروز و فردا (پنجشنبه و جمعه) برگزار می‌شود.

    پویشگر: خبرپو     منبع: ایسنا

    ۹:۱۳:۵۸ | پنجشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ | Thursday 18 / 08 August / 2022
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی