#اخبار آموزش و پرورش #پرسپولیس #استقلال #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #کالابرگ الکترونیک #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

نخست وزیر عراق با رئیس جمهور ایران دیدار کرد

رئیس‌جمهوری در دیدار نخست‌وزیر عراق گفت: امیدواریم تفاهم طرف‌های عراقی و تسریع در روند سیاسی به تشکیل دولتی مقتدر در عراق منجر شود.

 

دیدار رئیسی با نخست‌وزیر عراق در نیویورک

به گزارش ایسنا، سیدابراهیم رئیسی بعدازظهر سه‌شنبه به وقت محلی در دومین روز از سفر خود به نیویورک در دیدار «مصطفی الکاظمی»، نخست‌وزیر عراق که در هتل محل اقامت رئیس‌جمهوری انجام شد، با ابراز تقدیر صمیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و دولت ایران از دولت و ملت عراق به خاطر میزبانی خالصانه و برگزاری باشکوه مراسم اربعین امسال گفت: امیدواریم هرچه سریع‌تر روند سیاسی در عراق با تفاهم و گفتگو به تشکیل دولتی مقتدر منجر شود.

رئیسی همچنین با اشاره به سخنان نخست‌وزیر عراق درباره لزوم تسریع در تکمیل پروژه مسیر ریلی بصره به شلمچه اظهار داشت: رفع گره کوچک این پروژه و تکمیل سریع‌تر آن نتایج و دستاوردهای عظیمی در گسترش تعاملات و همکاری‌های دوجانبه و نیز تسهیل تردد زائران به اماکن مقدسه دو کشور خواهد داشت.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • رئیس‌جمهوری در ادامه ابراز امیدواری کرد که روند سیاسی انتخابات پارلمانی عراق هرچه سریع‌تر با گفتگو و تفاهم طرف‌های عراقی به نتیجه برسد و دولتی قوی و مقتدر تشکیل شود.

    او در ادامه با قدردانی از حسن نیت و تلاش‌های دولت عراق و شخص نخست‌وزیر این کشور برای بهبود روابط کشورهای منطقه با یکدیگر و از جمله ایران و عربستان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از اصلاح روابط با عربستان استقبال می‌کند اما اصرار داریم که این روند بر اساس توافقات و تفاهمات انجام‌شده در گفتگوهای مسئولان دو کشور در عراق پیش برود.

    رئیس‌جمهوری خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در مناسبات منطقه‌ای خود همواره منافع امت اسلامی را در نظر داشته است.

    «مصطفی الکاظمی»، نخست‌وزیر عراق، نیز در این دیدار با سپاسگزاری از ابراز رضایت مقامات و مردم ایران از مهمان‌نوازی مردم عراق از زوار اباعبدالله الحسین(ع) گفت: مردم عراق تنها به وظیفه خود در قبال زوار عزیز سید و سالار شهیدان عمل کرده‌اند.


  • تبلیغات محیطی در فرودگاه بین المللی بندرعباس، فرصتی ویژه برای برندها
  • پیشنهاد جسورانه مایکل سیلور: آمریکا باید ۲۵ درصد از بیت‌کوین‌های جهان را بخرد!
  • مثلث برمودا؛ مکانی که همه چیز ناپدید می‌شود!
  • اعلام زمان واریز عیدی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی + مبلغ
  • کیفیت هوای تهران امروز یکشنبه 19 اسفند 1403
  • آخرین فرمت جدول دستمزد کارگران سال ۱۴۰۴
  • قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1403/12/19+ جدول
  • اخبار لحظه به لحظه استخدام وزارت بهداشت
  • خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند + ویدئو
  • آغاز فروش نوروزی محصولات سایپا از هفته آینده

  • او با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت سیاسی کشورش، از حسن نیت و تلاش‌های دولت جمهوری اسلامی ایران برای افزایش همکاری‌ها با عراق نیز قدردانی کرد.

    پیش از این محمدمهدی رحیمی، مدیر کل روابط عمومی دفتر ریاست‌جمهوری، با انتشار عکس این دیدار در توییتی نوشته بود: «تقدیر از پذیرایی گرم دولت و ملت عراق در اربعین حسینی نخستین محور سخنان دکتر رئیسی به مصطفی الکاظمی».

    پویشگر: خبرپو     منبع: ایسنا

    ۹:۴۵:۳۴ | چهارشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ | Wednesday 21 / 09 September / 2022
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی