#اخبار آموزش و پرورش #مشاهده دهک در سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir #جشنواره فجر #نقل و انتقالات فوتبال #بازنشستگان #بیت کوین #غزه #تعطیلی #سهام عدالت #بورس #استقلال #پرسپولیس

اعتراف اسرائیل به هک دوربین نهادهای امنیتی رژیم توسط گروه هکری «عصای موسی»

دستگاه‌های امنیتی رژیم صهیونیستی از هک دوربین‌های امنیتی بسیار حساس شهر بیت‌المقدس در زمان انفجارهای روز چهارشنبه گذشته توسط گروه هکری «عصای موسی» خبر دادند.

اعتراف تل‌آویو به هک دوربین نهادهای امنیتی رژیم توسط گروه هکری «عصای موسی»

به گزارش خبرگزاری تسنیم، دستگاه‌های امنیتی رژیم صهیونیستی اذعان کردند که هکرهای ایرانی دوربین‌های نظارتی بسیار حساس یک نهاد امنیتی بزرگ و مهم اسرائیل را در جریان سلسله انفجارهای روز چهارشنبه هفته گذشته در شهر قدس هک کرده‌اند.

این نهاد امنیتی در ادامه تأکید کرد که ویدئوی منتشرشده از لحظه انفجار ایستگاه اتوبوس شهر بیت‌المقدس ناشی از هک و سرقت تصاویر بوده است. آنها همچنین از آغاز روند رسیدگی به پرونده ماجرای هک دوربین‌های امنیتی خبر دادند.

سازمان پخش رادیویی و تلویزیونی رژیم صهیونیستی با تأیید این خبر افزود سازمان  اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل (شاباک) مسئولیت رسیدگی به این پرونده را به‌عهده دارد. این نهاد اتهام هک و سرقت اطلاعات دوربین‌های بسیار حساس و مهم امنیتی شهر قدس را متوجه هکرهای ایرانی کرده است.


  • آگهی های استخدامی جدید و سراسری سال 1403
  • «مهدی عبوری» مدیرعامل هلدینگ اهداف شد
  • خرید تور قشم لحظه آخری از 5,220,000 تومان
  • نکونام برای همیشه از ایران رفت
  • استخدام شرکت مدیریت تولید برق
  • ترامپ: اسرائیل در خاورمیانه کوچک است، مثل یک خودکار روی میز
  • کاظمی: حذف تأثیر قطعی معدل در پایه های دهم و یازدهم نظر آموزش و پرورش بود
  • گزارش مختصر بازار ارزهای دیجیتال (۱۶ بهمن ۱۴۰۳)
  • زمان اعلام نتایج قرعه کشی ایران خودرو طرح مادران بهمن ۱۴۰۳

  • در ساعات پایانی روز پنجشنبه هفته گذشته گروه هکری موسوم به «عصای موسی» اقدام به انتشار تصاویری از لحظات اولیه انفجار روز چهارشنبه در یک ایستگاه اتوبوس شهر قدس کرد. این گروه هکری در پیامی که همراه با ویدئوی مزبور منتشر شد، نوشت: «زندگی سیاه... شما هزینه هر خونی را که ریخته شود خواهید پرداخت. هیچ آرامش و راحتی در سرزمین‌های اشغالی نخواهید داشت. ما پایان شما را رقم می‌زنیم، در ضمن، دوربین‌هایتان را برایتان فرمت کردیم».

    گروه هکری عصای موسی در حالی فیلم‌های مربوط به اولین انفجار را منتشر کرده است که مقامات امنیتی اسرائیل، پیش از این اعلام کرده بودند در زمان این انفجار همه دوربین‌های امنیتی شهری در این منطقه از کار افتاده بودند.

    با افشای خبر هک و سرقت تصاویر دوربین‌های امنیتی رژیم صهیونیستی شهر قدس، شهرداری این شهر با انتشار بیانیه‌ای اعلان داشت که ویدئوی منتشرشده از صحنه انفجارها به دوربین‌های شهرداری قدس تعلق ندارد تا همین امر بر احتمال هک و سرقت تصاویر دوربین‌های بسیار حساس و مهم نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی در شهر قدس توسط یک گروه هکری بیگانه بیفزاید.


  • پریسا کربلایی حسنی: چالش‌های اختلال یادگیری در کودکان + راهکارهای کمک به کودک مبتلا به اختلال یادگیری و تقویت اعتماد به نفس او
  • خبر خوش مدیرعامل بانک رفاه برای مستمری بگیران و حقوق بگیران بازنشسته بانک رفاه
  • فرمان جدید ترامپ برعلیه ایران
  • اوقات شرعی تهران: ساعت اذان صبح و ظهر و عصر امروز چهارشنبه 17 بهمن 1403
  • جشنواره «بام مزه» در بندرعباس؛ طعم‌های جدید و سرگرمی‌های جذاب
  • اشتباه پشت اشتباه در استقلال؛ ۳ امتیاز بازی با الشرطه هم پرید
  • خط ۴ مترو تهران از کجا به کجا می‌رود؟
  • حقوق کارگران ۲۹ میلیون می شود؟/ آخرین خبرها از مبلغ افزایش حقوق کارگران ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی حرکت بعدی بیت‌کوین؛ آیا رالی بهبود فعلی به رکوردشکنی منجر می‌شود؟

  • در جریان سلسه انفجارهای چهارشنبه هفته گذشته شهر بیت‌المقدس 1 شهرک‌نشین صهیونیست کشته شد و 23 تن دیگر زخمی شدند.

    پویشگر: خبرپو     منبع: تسنیم

    ۱۰:۴۲:۱۸ | شنبه ۵ آذر ۱۴۰۱ | Saturday 26 / 11 November / 2022
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی
    آخرین اخبار روز