#اخبار آموزش و پرورش #مشاهده دهک در سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir #وضعیت راه ها #جشنواره فجر #هواشناسی #نقل و انتقالات فوتبال #بازنشستگان #بیت کوین #غزه #تعطیلی #سهام عدالت #بورس #استقلال #پرسپولیس

رهبر انقلاب در دیدار با نخست وزیر عراق: به هیچ طرفی اجازه برهم زدن امنیت ایران را نمی دهیم

رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سه‌شنبه) در دیدار نخست‌وزیر عراق تأکید کردند: پیشرفت عراق و رسیدن به جایگاه والا و واقعی خود به نفع جمهوری اسلامی است و ما معتقدیم جنابعالی، شخصی هستید که توانایی پیشبرد امور و ارتباطات عراق و رساندن این کشور به جایگاه مستقل و شایسته تمدن و تاریخ آن را دارید.

رهبر انقلاب: با تکیه بر مردم مقابل دشمنان پیشرفت عراق بایستید

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق عصر امروز (سه‌شنبه) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سه‌شنبه) در دیدار آقای محمد شیاع السودانی نخست‌وزیر عراق تأکید کردند: پیشرفت عراق و رسیدن به جایگاه والا و واقعی خود به نفع جمهوری اسلامی است و ما معتقدیم جنابعالی، شخصی هستید که توانایی پیشبرد امور و ارتباطات عراق و رساندن این کشور به جایگاه مستقل و شایسته تمدن و تاریخ آن را دارید.

رهبر انقلاب اسلامی با تبریک انتخاب آقای شیاع السودانی به عنوان نخست‌وزیر عراق، وی را فردی مؤمن و توانا خواندند که قرارگرفتن او در رأس دولت عراق مایه خرسندی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای عراق را برترین کشور عربی منطقه از لحاظ ثروت‌های طبیعی و انسانی و همچنین پیشینه فرهنگی و تاریخی و تمدنی دانستند و گفتند: متأسفانه با وجود چنین پیشینه‌ای، عراق هنوز نتوانسته است در جایگاه والا و واقعی خود قرار گیرد و امید می‌رود با حضور جنابعالی، عراق به پیشرفت و جایگاه واقعی خود دست یابد.


  • گوزن‌ های اتوبان؛ سقوط در دام اینفلوئنسرها یا تصویری دیرهنگام از دنیای مجازی؟!
  • اردن تهدید به جنگ کرد
  • تقویم نجومی امروز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز
  • پیش بینی هواشناسی کردستان در ۲۴ ساعت آینده + وضعیت هوای کردستان فردا شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ + برف و باران در کردستان
  • الگوی پرچم صعودی در حال تکمیل؛ بیت‌ کوین آماده رشد قیمتی؟
  • سرمربی استقلال مشخص شد؟
  • شمال از جنوب غربی؛ تحلیل یک اثر تاریخی و پرتنش درباره عملیات منافقین
  • کار در ارایشگاه تهران [ چگونه در بهترین آرایشگاه ها استخدام شویم ]
  • فاصله تفلیس تا باتومی؛ چقدر تا آرامش ساحلی فاصله دارید؟

  • ایشان یکی از ضرورت‌های اساسی رسیدن عراق به جایگاه واقعی خود را، انسجام و وحدت مجموعه‌های داخل عراق برشمردند و افزودند: یکی دیگر از الزامات این پیشرفت، استفاده حداکثری از نیروهای جوان و پُر انگیزه عراق است.

    رهبر انقلاب اسلامی خاطر نشان کردند: البته پیشرفت عراق دشمنانی دارد که شاید در ظاهر هم اظهار دشمنی نکنند اما دولتی همچون دولت شما را قبول ندارند و باید با تکیه بر مردم و نیروهای پرانگیزه و جوان که امتحان خود را در مقابله با خطر عظیم و مُهلک داعش پس دادند، در مقابل اراده دشمن، محکم بایستید.

    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پیشرفت عراق در عرصه‌های اقتصادی، خدماتی و حتی فضای مجازی و ارائه یک چهره موجّه از دولت به مردم عراق را منوط به استفاده از ظرفیت عظیم جوانان عراقی به عنوان لشکر واقعی حامی دولت دانستند و گفتند: دولت جدید عراق می‌تواند با چنین پشتوانه‌ای و با استفاده از منابع و امکانات خوب مالی که در این کشور وجود دارد، در عرصه‌های مختلف به ویژه خدمات‌رسانی به مردم، تحول جدی ایجاد کند.


  • بازگشت سلطان پاس گل به پرسپولیس قطعی شد
  • قیمت طلا از ۵.۸۰۰.۰۰ تومان عبور کرد / ثبت ۴ رکورد تاریخی در بازار طلا امروز ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
  • شور و نشاط انقلابی در محلات منطقه ۱۵
  • دلار سقوط کرد
  • جدول لیگ نخبگان آسیا با نتایج امروز استقلال، العین، الریان، الاهلی، السد، النصر و ...
  • اطلاعیه باشگاه استقلال درباره انتخاب سرمربی خارجی
  • چگونه در گوگل دیسکاور Google Discover باشیم؟
  • نحوه محاسبه مالیات خرید طلای آب شده بدون اجرت چگونه است؟

  • ایشان با اشاره به سخنان نخست‌وزیر عراق مبنی بر اینکه طبق قانون اساسی به هیچ طرفی اجازه استفاده از خاک عراق برای برهم زدن امنیت ایران را نمی‌دهیم، گفتند: متأسفانه اکنون این اتفاق در برخی مناطق عراق روی می‌دهد و تنها راه‌حل آن این است که دولت مرکزی عراق اقتدار خود را به آن مناطق نیز گسترش دهد.

    رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: البته دیدگاه ما درباره امنیت عراق این است که اگر هر طرفی قصد بر هم زدن امنیت عراق را داشته باشد، ما سینه خود را در مقابل او و برای حفاظت از عراق سپر خواهیم کرد.

    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه «امنیت عراق، امنیت ایران است، همچنانکه امنیت ایران نیز در امنیت عراق تأثیرگذار است»، به مذاکرات امروز نخست وزیر عراق در تهران اشاره کردند و افزودند: در دوره‌های قبل هم مذاکرات و تفاهم‌های خوبی انجام شد اما کمتر به مرحله عمل رسیدند بنابراین باید در مورد همه تفاهم‌ها به‌ویژه در بخش همکاری‌های اقتصادی و مبادلات کالا و ارتباطات ریلی به سمت عمل و اقدام پیش برویم.

    ایشان با اشاره به برخی اراده‌ها برای پیش نرفتن تفاهم‌ها و همکاری‌ها میان ایران و عراق گفتند: باید با عمل و اقدام بر این اراده‌ها غلبه کرد.

    در این دیدار که حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی رئیس‌جمهور کشورمان نیز حضور داشت، آقای شیاع السودانی نخست‌وزیر عراق به روابط راهبردی و تاریخی ایران و عراق اشاره کرد و گفت: نمونه بارز کنار هم بودن ایران و عراق، جنگ با داعش بود که خون ایرانیان و عراقی‌ها در یک سنگر، در هم آمیخته شد.

    نخست‌وزیر عراق با گرامیداشت یاد شهیدان سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس، این دو شهید بزرگوار را نمونه دیگری از کنار هم بودن دو ملت ایران و عراق دانست.

    آقای السودانی با اشاره به عزم و اراده دولت جدید عراق برای اجرایی کردن توافق‌ها میان دو کشور و گسترش روابط در زمینه‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی، گفت: امنیت ایران و عراق از یکدیگر جدا نیست و ما طبق قانون اساسی به هیچ طرفی اجازه نخواهیم داد که از خاک عراق برای خدشه دار کردن امنیت استفاده کند.

    پویشگر: خبرپو     منبع: مهر

    ۱۹:۰۵:۳۳ | سه شنبه ۸ آذر ۱۴۰۱ | Tuesday 29 / 11 November / 2022
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی
    آخرین اخبار روز