#ویژه ماه رمضان #اوقات شرعی #ثبت نام خودرو داخلی esalecar.ir #وضعیت راه ها #سکه و طلا #دلار #اخبار استقلال #اخبار پرسپولیس #اخبار فرهنگیان

انتشار تصاویر ضرب و شتم مرگبار قربانی جدید پلیس آمریکا/ شهرهای مختلف صحنه اعتراضات شد +فیلم

در پی انتشار تصاویر حمله مرگبار پلیس آمریکا به یک شهروند جوان سیاه‌پوست، اعتراضات شهرهای مختلف ایالات متحده را در برگرفت.

انتشار تصاویر ضرب و شتم مرگبار قربانی جدید پلیس آمریکا/ شهرهای مختلف صحنه اعتراضات شد+فیلم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقامات ممفیس چهار ویدئو شامل دوربین لباس پلیس و دوربین مدار بسته از ضرب و شتم مرگبار تایر نیکولز مرد سیاه‌پوست ۲۹ ساله به دست پلیس که سه روز بعد از این برخورد، جان خود را از دست داد، منتشر کرده‌اند.

به گزارش سی‌ان‌بی‌سی، در این تصاویر، چند مامور پلیس به طرز وحشیانه‌ای با لگد، مشت، چماق و روش‌های دیگر به این شهروند سیاه‌پوست بدون نشانه‌ای از حمله از سوی وی، حمله می‌کنند. 

این ویدئوها از صحنه ضرب و شتم که بعد از متوقف کردن خودروری وی از سوی پلیس رخ داده، نشان می‌دهد چقدر طول کشید تا مراقبت‌های پزشکی به نیکولز رسید، چطور ماموران پلیس به سرعت از ابتدا خشونت اعمال می‌کنند و خواسته‌هایشان در هنگام حمله متناقض است. در تصاویر همچنین دیده می‌شود که این قربانی پلیس آمریکا مادرش را صدا می‌زند. 


  • بیوگرافی حسین اسماعیل زاده، از قایقرانی حرفه ایی تا مربیگری
  • ممنوعیت فقط برای ایران
  • اولین فروش فوری سایپا به قیمت کارخانه و تحویل فوری
  • قانون رتبه‌بندی، با دقت و در نظر گرفتن حقوق معلمان اجرا شود
  • ترس آمریکا از گروه‌های مقاومت در نامه بایدن به مجلس سنا
  • ایجاد تحول اساسی در صنعت غذا| صرفه جویی ۳۰ درصدی سوخت و ۱۰ درصدی پخت برنج
  • کاهش قیمت ۴ درصدی خودرو در هفته گذشته
  • توضیح جدید وزیر آموزش و پرورش درباره پرداخت حقوق رتبه بندی معلمان
  • قیمت جدید طلا و سکه در بازار (۴ فروردین)
  • درخواست فرشاد فرجی از هواداران پرسپولیس

  • صدای نیکولز در این ویدئوها شنیده می‌شود که از ماموران می‌پرسد چه خبر است. او در ادامه می‌گوید: «من کاری انجام ندادم. فقط می‌رفتم خانه. دارید واقعاً زیاده‌روی می‌کنید».

     

    در پی انتشار تصاویر مربوط به این حادثه مرگبار که هفتم ژانویه (۱۷ دی) رخ داد، معترضان در ممفیس، نیویورک، واشنگتن و سایر شهرهای آمریکا جمعه شب (به وقت محلی) به خیابان‌ها آمدند و انتظار می‌رود اعتراضات گسترده‌تری سراسر ایالات متحده را در بر بگیرد. 

     

    پنج مامور پلیس ممفیس در ارتباط با مرگ تایر نیکولز متهم هستند و برکنار شده‌اند و دو معاون کلانتر هم بعد از انتشار ویدئوها در جمعه شب از کار برکنار شدند. 

    پویشگر: خبرپو     منبع: فارس

    ۱۴:۰۳:۱۶ | شنبه ۸ بهمن ۱۴۰۱ | Saturday 28 / 01 January / 2023
    آخرین اخبار روز