#اخبار آموزش و پرورش #پرسپولیس #استقلال #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #کالابرگ الکترونیک #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

قهرمانی حسن یزدانی در کمتر از سه دقیقه/ صید 2 طلا و یک نقره در آغاز سال 2023

نماینده کشورمان در روز اول رقابت‌های زاگرب خوش درخشیدند و قهرمان و نایب قهرمان شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس، در پایان کشتی‌های روز نخست مسابقات آزاد کرواسی، رضا اطری در وزن 61 کیلوگرم، یونس امامی در وزن 74 کیلوگرم و حسن یزدانی در وزن 86 کیلوگرم موفق به کسب دو مدال طلا و یک نقره برای ایران شدند.

در این رقابت‌ها پژمان درستکار، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان به دلیل مشکلات شخصی نتوانست تیم را همراهی کند. درستکار برای رفع مشکلات شخصی خود راهی آمریکا شده است و از آنجا شاهد درخشش شاگردان خود است.

 

نتایج نمایندگان در روز نخست رقابت های رنکینگ دار کرواسی به شرح زیر است:

* رضا اطری

در وزن 61 کیلوگرم رضا اطری در دور نخست با نتیجه 4 بر 3 شوتا فارتنادزه از گرجستان را مغلوب کرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله مقابل گامزاتگادجی خالیدوف از مجارستان با نتیجه 3 بر صفر به پیروزی دست یافت تا امشب برای کسب مدال طلا به روی تشک برود. اطری در دیدار فینال به مصاف نارانخو نارمانداخ دارنده مدال برنز جهان از مغولستان رفت و با ضربه فنی کردن حرف مغولی خود قهرمان شد و اولین مدال طلای ایران را به نام خود کرد.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  •  

    * یونس امامی
    در وزن 74 کیلوگرم یونس امامی در دور نخست با نتیجه 10 بر 1 کوجیرو شیگا از ژاپن را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه 5 بر صفر تایموراز سالکازانوف دارنده مدال نقره جهان از اسلواکی را از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. امامی در این مرحله مقابل جوزف لاوالی از آمریکا با نتیجه 7 بر 3 شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

    وی در این مرحله مقابل فضلی اریلماز از ترکیه با نتیجه   3 بر 2 به پیروزی دست یافت و به دیدار فینال رسید. امامی در دیدار فینال به مصاف جیسون نولف از آمریکا کشتی رفت که این مسابقه با نتیجه 3 بر 3 تمام شد؛ به این ترتیب حریف آمریکایی به دلیل گرفتن امتیاز درشت برنده مسابقه اعلام شد و امامی به مدال نقره رسید.

     

    * حسن یزدانی

    در وزن 86 کیلوگرم حسن یزدانی در دور نخست با نتیجه 10 بر صفر سباستین جزیرزانسکی از لهستان را مغلوب کرد. وی در دور دوم و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه 11 بر صفر ابوبکر آباکاروف دارنده مدال برنز جهان از آذربایجان را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. یزدانی در این مرحله با نتیجه 10 بر صفر مارک هال از آمریکا را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. یزدانی در دیدار پایانی مقابل هایاتو ایشیگورو از ژاپن قرار گرفت و با نتیجه 13 بر 2 توانست از پیش رو بردارد و قهرمان شود.

    فردا در رقابت های پنج وزن دوم، علی سوادکوهی در وزن 79 کیلوگرم، امیرعلی آذرپیرا در وزن 97 کیلوگرم و امیرحسین زارع در وزن 125 کیلوگرم به مصاف حریفان خود خواهند رفت.


  • تبلیغات محیطی در فرودگاه بین المللی بندرعباس، فرصتی ویژه برای برندها
  • پیشنهاد جسورانه مایکل سیلور: آمریکا باید ۲۵ درصد از بیت‌کوین‌های جهان را بخرد!
  • مثلث برمودا؛ مکانی که همه چیز ناپدید می‌شود!
  • اعلام زمان واریز عیدی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی + مبلغ
  • کیفیت هوای تهران امروز یکشنبه 19 اسفند 1403
  • آخرین فرمت جدول دستمزد کارگران سال ۱۴۰۴
  • قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1403/12/19+ جدول
  • اخبار لحظه به لحظه استخدام وزارت بهداشت
  • خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند + ویدئو
  • آغاز فروش نوروزی محصولات سایپا از هفته آینده

  • پویشگر: خبرپو     منبع: فارس

    ۲۳:۴۹:۳۵ | چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ | Wednesday 01 / 02 February / 2023
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی