# لیگ ملت‌های والیبال 2023 #دلار #اخبار خودرو #سکه و طلا #اخبار پرسپولیس #اخبار استقلال #اخبار فرهنگیان

یورش وحشیانه نظامیان صهیونیست به مسجد الاقصی و حمله به روزه داران فلسطینی

نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست با یورش به مسجد الاقصی، نمازگزاران و روزه داران فلسطینی را با زور سلاح از آن بیرون راندند.

یورش نظامیان صهیونیست به مسجد الاقصی و حمله به روزه داران فلسطینی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری فلسطین الیوم، نظامیان رژیم صهیونیستی سحرگاه امروز دوشنبه به صحن‌های مسجد الاقصی و مصلای «القبلی» در قدس اشغالی یورش بردند و نمازگزاران و اعتکاف کنندگان فلسطینی را با زور سلاح از دروازه «السلسله» بیرون راندند.

بر اساس گزارش منابع محلی فلسطینی، نظامیان رژیم صهیونیستی به محله «باب الحطه» در قدس اشغالی نیز یورش بردند و با ساکنان فلسطینی این منطقه درگیر شدند و به شماری از خانه‌های مسکونی خسارت زدند.

این خبر در حالی است که روز گذشته نیز حدود ۵۰ نظامی صهیونیست به مسجد الاقصی و مصلای القبلی یورش بردند و نمازگزاران و روزه داران فلسطینی را از آن بیرون راندند. این نظامیان، نمازگزاران فلسطینی را که برخی از آنها زنان بودند، مورد ضرب و شتم قرار دادند و تلاش کردند تلفن‌های همراهشان را ضبط کنند.


  • اطلاعیه وزارت آموزش و پرورش درباره آزمون استخدامی آموزگاری ۱۴۰۲/تغییرات جدی در فرایند جذب امسال
  • نقل و انتقالات پرسپولیس| واکنش ابوالفضل جلالی به توافق با پرسپولیس
  • قیمت جدید گوشت قرمز در بازار (۱۶ خرداد)
  • لیونل مسی به اینتر میامی پیوست
  • معجزه پوست لیموترش برای درمان دردهای جسمی
  • لیست خرید یحیی چگونه است ؟ لیست پرسپولیس لو رفت
  • فیات 500 مدل 2023 وارداتی پارسیان موتور در خیابان های تهران دیده شد + ویدیو
  • خبر خوش برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تامین اجتماعی

  • گفتنی است که در این حملات، شهرک نشینان صهیونیست نیز حضور داشتند و از حمایت کامل نظامیان اشغالگر برخوردار بودند.

    در مقابل، گروه‌های مقاومت فلسطین نیز فراخوان‌هایی را برای حضور گسترده فلسطینی‌ها در نمازهای صبح ماه مبارک رمضان و اعتکاف برای دفاع از مسجد الاقصی صادر کرده‌اند.

    پویشگر: خبرپو     منبع: مهر

    ۱۱:۳۷:۳۵ | دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲ | Monday 27 / 03 March / 2023
    آخرین اخبار روز