#اخبار آموزش و پرورش #مشاهده دهک در سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir #تعطیلی #وضعیت راه ها #جشنواره فجر #هواشناسی #نقل و انتقالات فوتبال #بازنشستگان #بیت کوین #غزه #سهام عدالت #بورس #استقلال #پرسپولیس

جنجال بوسیدن دست یاسمین پهلوی

فیلمی در فضای مجازی منتشر شده که نشان می دهد زنی پس از تعظیم به شیوه خدمه غربی مقابل یاسمین پهلوی دستان وی را می‌بوسد که بسیاری با انتقاد از این موضوع آنرا حقارت آمیز توصیف کرده و فضای فلاکت‌بار دوران پهلوی را یادآور شده‌اند.

به تازگی در فضای شبکه‌‌های اجتماعی فیلمی از بوسیدن دست «یاسمین پهلوی» منتشر شده که جنجال شدیدی به پا کرده است. در این فیلم یک زن به مانند خدمتکاران غربی جلوی عروس خانواده پهلوی تعظیم می‌کند و سپس دست وی را می‌بوسد. یاسمین پهلوی نیز که گویی منتظر این حرکت است از آن استقبال می‌کند.

بر سر همین موضوع کشمکش سیاسی میان اپوزیسیون در می‌گیرد که چرا باید تا این حد در حوزه سیاسی به عقب بازگردیم که موضوع دست بوسی‌های سلطنتی بازهم تکرار شود. گروهی نسبت به این موضوع انتقاد کرده‌اند و با یادآوری دوران طاغوت عنوان کردند که مردم ایران در بخشی از مطالبات خود به سبب همین رفتاری که حاکی از رعیت دانستن مردم است، از سلسله پهلوی عبور کرده‌اند و روزگار شاه و رعیت تمام شده و امروز با بلوغ سیاسی جامعه شهروندان ایرانی حقوق اساسی خود را طلب می‌کنند.


  • اتفاق نظر 6 کارشناس داوری درباره اشتباه بزرگ وحید کاظمی در بازی پرسپولیس - گل گهر
  • بازاریابی محتوا در اینستاگرام
  • سخنگوی دولت: به مذاکره غیرشرافتمندانه تن نمی‌دهیم
  • مرمت‌ قلعه‌دختر تهران با مجوز میراث‌‌فرهنگی انجام شد
  • چهل و سومین جشنواره فجر؛ سیمرغ‌ها پریدند، حاشیه‌ها ماندند!
  • اوقات شرعی تهران: ساعت اذان صبح و ظهر و عصر امروز چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
  • تعطیلی مدارس برخی شهرها چهارشنبه ۲۴ بهمن
  • تحویل کارت رفاهی ۳۰۰ میلیون تومانی به همه مردم با پرداخت اقساط ۲۴ ماه + نحوه دریافت

  • نکته قابل توجه در این بحث‌های جنجالی پررنگ کردن این موضوع است که در پیش از انقلاب اسلامی بوسیدن دست و خاکساری مقابل شاه و ملکه در فرهنگ سیاسی ایران به عنوان یک رویه بود تا جایی که کارگزاران حکومتی برای بوسیدن دست شاه صف می‌کشیدند اما با استقرار نظام جمهوری اسلامی عزت نفس دوباره به کشور بازگشت و موضوع دست بوسی و کرنش به عنوان یک مساله قبیح شناخته می‌شود. درواقع این موضوع نشان می‌دهد که یکی از شاخصه‌های انقلاب اسلامی در ایران ایجاد فرهنگ و گفتمان اقتدار و عزت بوده است و در مقاطع مختلف تاریخی کشور نیز تقویت شده است.

    حالا بسیاری با یادآوری واقعیت سلطنت پهلوی بیان می‌کنند که دیگر نمی‌خواهند به دوران فلاکت و سرسپردگی طاغوت بازگردند. دورانی که شاه آن سرسپرده غربی‌ها بود و مسئولان نیز مجبور بودند که در مقابل یک فرد سرسپرده تعظیم کنند. 


  • پاشیدن خاک به سمت وزیر آموزش و پرورش بر سر مزار دانش آموزان نخبه کرمانی + فیلم 
  • میم‌کوین‌ سلبریتی‌ها در سراشیبی سقوط! سرمایه‌گذاران به کدام توکن‌ها روی آورده‌اند؟
  • مبلغ عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۴۰۴+زمان واریز
  • استخدام شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر
  • ترامپ: فکر می‌کنم ایران به‌شدت نگران و وحشت‌زده است
  • دهک بندی خانوارها تغییر میکند؛ منتظر حذف یارانه باشید
  • تیرخلاص دولت پزشکیان به امید کارگران برای افزایش حقوق ۱۴۰۴
  • سرپرست هلدینگ سرمایه‌گذاری سیمان تأمین (سیتا) منصوب شد


  • نکته جالب توجه این است که برخی از طرفداران سلطنت عنوان می‌کنند که این موضوع در فرهنگ کشورهایی که هنوز با رویه سلطنت طلبی اداره می‌شود وجود دارد و سعی دارند آن را عادی سازی کنند اما مخالفان نیز مطرح می‌کنند جامعه ایران از این موضوع رد شده است و بازگشت به آنرا انحطاط سیاسی و اجتماعی می‌نامند.

    ذوق یاسمین پهلوی برای دست بوسی از وی در حالی است که چندی پیش نیز او به بهانه سالگرد حوادث سال گذشته بلیت به مبلغ 150 دلار به صورت عادی فروخته و برای صرف ناهار اختصاصی با وی مبلغ این بلیت 450 دلار بوده است. با این اوصاف مساله درآمدزایی خانواده پهلوی از این موضوع در کنار فخرنمایی آنان بسیار مشخص است. 

     

    درحالی این عضو از خاندان پهلوی یک دوره تحرکات برای پر کردن جیب این خاندان را به نام حمایت از اغتشاشگران و میهن دوستی آغاز کرده که وی حتی متن سرودهای مشهور ملی میهنی را نیز بلد نیست.

    پویشگر: خبرپو     منبع: فارس

    ۱۵:۱۳:۱۳ | دوشنبه ۳ مهر ۱۴۰۲ | Monday 25 / 09 September / 2023
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی
    آخرین اخبار روز