حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی گفت: آنچه مهم است جریان «ولایت ستیز» است که ۱۰۰ درصد جریان «برانداز» می باشد. این جریان با سوء استفاده از شرایط موجود میخواهد به محوری که مایه وحدت ملت است آسیب برسانند. این محور، مقام معظم رهبری آیت الله العظمی امام خامنهای حفظه الله است.
به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار با مسئول بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم ضمن محکوم کردن سخنان آقای امجد، اظهارداشت: قصه امجد قصه یک فرد نیست، قصه یک جریان است، خود آقای امجد عددی نیست که روی آن بتوان حساب کرد، در شأن و جایگاهی نیست که همه برای پاسخ گویی به آن وارد شوند.
وی افزود: آنچه مهم است جریان «ولایت ستیز» است که ۱۰۰ درصد جریان «برانداز» می باشد. این جریان با سوء استفاده از شرایط موجود میخواهند به محوری که مایه وحدت ملت است آسیب برسانند. این محور، مقام معظم رهبری آیت الله العظمی امام خامنهای حفظه الله است.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه در ادامه گفت: [معاندین]خوب میدانند تنها محوری که ستون استوار مقاومت و وحدت این ملت است و همه خود را ملزم به اطاعت از او میدانند مقام معظم رهبری حفظه الله است.
نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه خاطرنشان ساخت: از جریانهای فرهنگی و سیاسی کشور انتظار داریم که در برابر این جریان بایستند. این جریان دقیقاً در تداوم فتنه سال ۸۸ است. مسأله یک فرد حقیری نیست و اینقدر ارزش ندارد که ما نگران آن باشیم، اینگونه ریزشها از اول انقلاب تاکنون بی سابقه نیست. امثال این آقازادههایی که منجر به منحرف شدن پدرانشان شدهاند، سابقه تاریخی دارد.
خاتمی در پایان ضمن بیان حدیثی از امیرالمؤمنین علیه السلام که فرمودند: «ما زال الزّبیر رجُلاً منّا أهلَ البیتِ حتّی نشأ ابنه المشئومُ عبدالله » ««زبیر از ما بود پسرش او را به بیراهه کشاند »» اظهار داشت : از تمام جریانهای انقلابی میخواهم، عقبه این ماجرا را ببینند و در برابر این عقبه بایستند آنچنان که در گذشته ناکام بودند به فضل خدا از این پس هم ناکام خواهند ماند.
به گزارش جهان نیوز، دکتر زاکانی در واکنش به سخنان گستاخانه محمود امجد نسبت به رهبر انقلاب طی یادداشتی نوشته است:
نکات بیان شده در گفته های آقای امجد را شنیدم و بعنوان کسی که سال ها در دانشگاه به ایشان مراجعه می کردم شرمنده شدم ولی با خود می گفتم که کهولت سن و اثر پذیری از فرزند چه بلاهایی که برسر انسان ها نمی آورد.
اما با شنیدن صحبت های سراسر ننگین محمد امجد، یاد فرمایش حضرت آیه الله خوشوقت افتادم که مکرر می فرمودند که امجد را پسرش محمد بیچاره خواهد کرد.
در ایام فتنه سال ۸۸ با توجه به شرایط آقای امجد و پیغامی که برای بنده فرستاده بود، جلسه ای را در مجموعه شعر آیینی سازمان تبلیغات اسلامی در خیابان سمیه گذاشتیم. حاج آقای فتحی هماهنگ کننده جلسه بود. در بدو ورود حاج آقا امجد به ناگاه پسرشان محمد هم وارد شد و چندین ساعت در حضور آقایان امجد و فتحی ما دو نفر بحث کردیم، در مقابل اطلاعاتی که پیرامون فتنه و خلافگویی سران آن به وی می دادم دائما حاشیه می رفت و اساس رهبری معظم انقلاب را مورد هجمه قرار می داد.
آنچه از ایشان دیدم کم اطلاعی، عقده گشایی و ادعاهای نادرست بود و بعد از جلسه برای دو ادعای وی تحقیق کردم که هر دو ادعای محمد، از اساس کذب بود. سپس به آقای امجد پیغام دادم که پسرتان دروغگوست ولی افسوس ...
چندی بعد خدمت حضرت آیه الله خوشوقت رسیدم و بر ضرورت حفظ ارتباط با آقای امجد با ایشان صحبت کردم پاسخ آن مرد الهی این بود، با آقای امجد دیگر ارتباط نگیر، ایشان سقوط کرد و بعد اضافه نمودند که از ابتدا هم لجباز بود و در مسیر درست قرار نداشت. روح آن عارف بزرگ شاد و با حضرت امیرالمومنین علیه السلام محشور باد که آنچه ما در آینه صاف نمی دیدیم در خشت خام می دید.
از آنچه این پدر و پسر گفتند بیزاری می جوییم و به خدا پناه می بریم.