#اخبار آموزش و پرورش #مشاهده دهک در سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir #هواشناسی #جشنواره فجر #بازنشستگان #نقل و انتقالات فوتبال #بورس #سهام عدالت #تعطیلی #غزه #بیت کوین #پرسپولیس #استقلال

نخستین شکست بایدن از سنا در اداره دولت

با مخالفت سناتورهای جمهوری‌خواه با گزینه پیشنهادی بایدن برای اداره بودجه فدرال آمریکا، رئیس‌ جمهوری جدید این کشور نخستین شکست خود از سنا را متحمل ‌شد.

نخستین شکست بایدن از سنا در اداره دولت


  • برای گرفتن رتبه های بالاتر در موتورهای جستجو، از این محصولات استفاده کنید
  • جدول لیگ نخبگان آسیا با نتایج امروز استقلال، العین، الریان، الاهلی، السد، النصر و ...
  • نکات و شرایطی که حتما باید در خرید موبایل اقساطی بدانید
  • نور ویدیو | عقب نشینی ترامپ ، زوال یکجانبه گرایی
  • خبر خوش مدیرعامل بانک رفاه برای مستمری بگیران و حقوق بگیران بازنشسته بانک رفاه
  • هرگز به سیاست و زبان فشار جواب نمی‌دهیم
  • نتیجه و خلاصه بازی فوتبال نیو کسل و آرسنال امروز چهارشنبه 17 بهمن 1403
  • پریسا کربلایی حسنی: چالش‌های اختلال یادگیری در کودکان + راهکارهای کمک به کودک مبتلا به اختلال یادگیری و تقویت اعتماد به نفس او

  • به گزارش ایرنا نشریه اشتاندارد اتریش روز چهار شنبه نوشت: رئیس جمهوری ایالات متحده به یک نامزد جدید برای ریاست دفتر بودجه فدرال (OMB) نیاز دارد زیرا «نیرا تاندن» نامزد مورد نظر بایدن نتوانست موافقت اکثریت سناتورها را جلب کند.

    بر این اساس «جو بایدن» برای اولین بار برای تأیید تیم دولتش توسط سنا دچار مشکل شد، زیرا بسیاری از جمهوری خواهان و حداقل یک سناتور دموکرات نامزدی تاندن را رد کردند. هر چند بایدن با پس گرفتن نامزدی تاندن از یک ناکامی قابل پیش بینی در رای گیری سنا جلوگیری کرد، اما او اکنون باید گزینه دیگری را برای این سمت معرفی کند.

    دفتر بودجه فدرال مرجعی است که کمتر شناخته شده، اما برای عملکرد امور دولت بسیار مهم است. بایدن تاکنون توانسته است موافقت اکثریت غیر حزبی را با نامزدهای خود برای تصدی پست های وزیری و سازمان های دولتی در مجلس سنا بگیرد. این مجلس باید تقریباً همه شخصیت های برجسته دولت بایدن را تأیید کند و دموکرات ها در حال حاضر ۵۰ کرسی از ۱۰۰ کرسی سنا را در اختیار دارند.

    بایدن پس از اعلام انصراف از معرفی تاندن گفت که بیشترین احترام را برای تجربه و مشاوره او قائل و مترصد است که تاندن را با نقشی متفاوت در دولت به خدمت دولت بگیرد. تاندن نیز در نامه انصراف خود به بایدن که توسط کاخ سفید منتشر شد نوشت هر چند افتخار دارد که برای این پست معرفی شود، اما «متأسفانه ، اکنون به نظر می رسد هیچ راهی برای تصویب (توسط سنا) وجود ندارد.»

    خانم تاندن مدیر عامل اتاق فکر لیبرال مرکز پیشرفت آمریکایی است. وی مدیر سیاست داخلی کارزار انتخاباتی باراک اوباما بود و پیشتر نیز در حلقه مشاوران ارشد بیل کلینتون جای داشت. تاکنون بایدن موافقت سنا را برای دوازده نامزد مورد نظرش برای احراز سمت های عالی کسب کرده است اما هنوز ۲۰ نامزد معرفی شده وی تایید نشده اند.


  • درگیری ترکیه و عربستان
  • استخدام شرکت مدیریت تولید برق
  • کاظمی: حذف تأثیر قطعی معدل در پایه های دهم و یازدهم نظر آموزش و پرورش بود
  • دوج‌کوین در لیست خرید شرکت‌های بزرگ؛ تحلیلگران به صعود ۳۳۰ درصدی امیدوارند!
  • زمان اعلام نتایج قرعه کشی ایران خودرو طرح مادران بهمن ۱۴۰۳
  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
  • تاخیر ۱۶ ماهه در واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته
  • شور و نشاط انقلابی در محلات منطقه ۱۵
  • دانا با سازمان تامین اجتماعی قرارداد بست

  • پویشگر: خبرپو     منبع: ایرنا

    ۹:۰۲:۴۶ | پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | Thursday 04 / 03 March / 2021
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی
    آخرین اخبار روز