بر اساس اعلام روز دوشنبه (دیروز) کمیسیونر مدیریت بحران اتحادیه اروپا، این کمک مالی قرار است برای حمایت از فعالیت های بشردوستانه در ایران و پاکستان از جمله کمک به مهاجران افغان در دو کشور و نیز مقابله با بلایای طبیعی و بحران های انسانی از جمله شیوع بیماری کرونا صرف شود.
"یانس لنارچیچ"، کمیسیونر مدیریت بحران اتحادیه اروپا در این باره گفت: "ایران و پاکستان هر دو به شدت در برابر بلایای طبیعی تکرار شونده آسیب پذیرند، با وجود این که وضعیت هر دو کشور با شیوع گسترده ویروس کرونا بدتر هم شده است. ایران و پاکستان هر دو میزبان پناهندگان افغان هستند. اتحادیه اروپا در این موقعیت بحرانی در حال افزایش حمایت خود از سازمان های بشردوستانه در دو کشور است."
گفتنی است طبق اعلام کمیسیون اتحادیه اروپا 15 میلیون یورو از این کمک مالی به ایران و 7 میلیون یورو آن به پاکستان اختصاص می یابد.
طبق اعلام کمیسیون اتحادیه اروپا بخشی از کمک مالی 15 میلیون یورویی اتحادیه اروپا به ایران در راه کمک به اقشار آسیب پذیر ایرانی و افغان و بخشی دیگر نیز در راه مبارزه با شیوع ویروس کرونا در ایران از جمله در مصارفی چون تامین تجهیزات و امکانات ضروری پزشکی مصرف خواهد شد.
"جوزب بورل" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیروز در اظهار نظری در واکنش به اعتراض ایران به اظهارات خارج از عرف دیپلماتیک نخست وزیر اسلونی در نشست سالانه گروهک مجاهدین خلق(منافقین) با تاکید بر اینکه موضع نخست وزیر اسلونی نظر شخصی او بوده و نشانگر موضع اتحادیه اروپا در قبال ایران نیست، افزود:" اتحادیه اروپا موضعی متوازن در قبال ایران دارد. این اتحادیه هنگامی که ضروری بداند در بسیاری از حوزهها علیه ایران فشار سیاسی اعمال میکند، اما هر زمان هم ضروری بداند دنبال همکاری خواهد بود."