#اخبار آموزش و پرورش #کالابرگ الکترونیک #استقلال #پرسپولیس #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

دستور رئیس سازمان تعزیرات برای صدور آرای فوری و بازدارنده در پی تاکید رئیس قوه قضاییه

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی از صدور بخشنامه رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در پی تاکید رئیس قوه قضاییه در خصوص برخورد با تخلف‌ها مبنی بر صدور آرای فوری و بازدارنده خبر داد.

محسن عسکری گفت: با توجه به گزارش‌های دریافتی در خصوص سوء استفاده، زیاده‌خواهی و فرصت طلبی برخی از افراد اخلالگر در بازار و تاکید ریاست قوه قضاییه در جلسه مسئولان عالی قضایی در خصوص لزوم برخورد با گرانفروشان و اخلالگران اقتصادی، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با صدور بخشنامه‌ای با رویکرد ضرورت افزایش تلاش‌ها و پیگیری همه دستگاه‌ها و مسئولین برای کمک به معیشت مردم و جلوگیری و برخورد قاطع با هرگونه سوء استفاده در حقوق عامه مردم با هدف کاهش التهابات و ایجاد فضای آرام در بازار، اقدامات لازم در این راستا را برای مدیران کل اجرایی این سازمان در سراسر کشور تشریح کرد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: در این بخشنامه تاکید شده تا نسبت به افزایش بازرسی‌ها و تشدید نظارت‌ها و برنامه‌ریزی هدفمند و اثرگذار برای کنترل توزیع عرضه و فروش مایحتاج عمومی و تشکیل پرونده و صدور آراء فوری و بازدارنده برای متخلفین در ادارات کل اجرایی تعزیرات حکومتی اقدام لازم انجام شود.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • وی تصریح کرد: هموطنان می‌توانند شکایات خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت و یا سامانه تلفنی ۱۳۵ یا تارنمای T۱۳۵.ir سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کنند.

    پویشگر: خبرپو     منبع: میزان

    ۱۳:۳۴:۵۴ | شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۰ | Saturday 31 / 07 July / 2021
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی