#اخبار آموزش و پرورش #پرسپولیس #استقلال #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #کالابرگ الکترونیک #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

توییت عجیب وزیر صمت درباره خودرو؛ قیمت خودرو کاهش می‌یابد؟

وزیر صمت در توییتی اعلام کرده که طرح‌هایی در صنعت خودرو طراحی کرده که سبب می شود قیمت خودرو تا پایان سال ارزان شود. او گفته با افزایش تولید خودرو، قرعه‌کشی هم حذف می‌شود. اما آیا وعده وزیر شدنی است و خودرو امسال ارزان می‌شود؟

توییت عجیب وزیر صمت درباره خودرو / خودرو ارزان می‌شود!

به گزارش تجارت‌نیوز، این چندمین باری است که وزیر صمت وعده افزایش تولید و کاهش قیمت‌ خودرو را داده است. رضا فاطمی امین گفته قرار است سه میلیون خودرو تولید کند و مدعی است که افزایش تولید می‌تواند به کاهش قیمت‌ها منجر شود. او وعده داده قیمت خودرو تا پایان سال کاهش پیدا می‌کند.

از طرف دیگر او وعده داده که روند افزایش تولید خودرو به نحوی خواهد بود که روند قرعه‌کشی خودرو هم حذف شود. اما آیا وعده وزیز صمت شدنی است؟

 

کاهش قیمت خودرو شدنی است؟

فاطمی امین وعده افزایش تولید خودرو را داده و می‌خواهد از محل افزایش تولید، قیمت‌ها را کاهش دهد. اما مساله کنونی صنعت خودروسازی کمبود قطعه است. طبق اعلام سازمان بازرسی بیش از ۱۴۰ هزار خودروی ناقص در پارکینگ خودروسازان وجود دارد اما چون خودروسازان با کمبود قطعه مواجهند، نمی‌توانند این تعداد خودرو را روانه بازار کنند.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • از طرف دیگر، تا پایان سال گذشته، زیان انباشته خودروسازان از مرز ۵۵ هزار میلیارد تومان گذشته است. به قول معاون وزیر صمت، با این حجم از زیان چطور می‌توان از خودروسازان انتظار جهش تولید و کیفیت را داشت؟

    از طرف دیگر به گفته رئیس انجمن قطعه‌سازان، خودروسازان ۶۰ هزار میلیارد تومان به قطعه‌سازان بدهی دارند. از طرف دیگر چندی پیش اعلام شد خودروسازان خط تولید برخی از خودروهای داخلی را متوقف کرده‌اند چون قطعات لازم برای تولید و تکمیل خودرو را ندارند و تحریم‌ها مانع واردات قطعات لازم هستند.

    از طرف دیگر، یکی از مهم‌ترین دلایل مخالفت با آزادسازی واردات خودرو ارزبری آن است. دولت حتی واردات لوازم خانگی را ممنوع کرده که ارز زیادی از کشور وارد نشود. اما حالا اگر مطابق وعده وزیر صمت قرار باشد سه میلیون دستگاه تولید شود، نیاز به واردات قطعات است.


  • تبلیغات محیطی در فرودگاه بین المللی بندرعباس، فرصتی ویژه برای برندها
  • پیشنهاد جسورانه مایکل سیلور: آمریکا باید ۲۵ درصد از بیت‌کوین‌های جهان را بخرد!
  • مثلث برمودا؛ مکانی که همه چیز ناپدید می‌شود!
  • اعلام زمان واریز عیدی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی + مبلغ
  • کیفیت هوای تهران امروز یکشنبه 19 اسفند 1403
  • آخرین فرمت جدول دستمزد کارگران سال ۱۴۰۴
  • قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1403/12/19+ جدول
  • اخبار لحظه به لحظه استخدام وزارت بهداشت
  • خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند + ویدئو
  • آغاز فروش نوروزی محصولات سایپا از هفته آینده

  • چند روز پیش هم مدیرعامل ایران خودرو گفته بود متوسط ارزبری یک خودرو ۱۷۱۵ یورو است. این یعنی برای تولید سه میلیون دستگاه خودرو بیش از پنج میلیارد یورو نیاز است. این البته مشروط به این است که تحریم‌ها رفع شود و هم مشکل کمبود منابع ارزی ایران برطرف شود و هم واردات قطعات خودرو انجام شود.

    پویشگر: خبرپو     منبع: تجارت نیوز

    ۱۵:۰۵:۲۳ | دوشنبه ۳ آبان ۱۴۰۰ | Monday 25 / 10 October / 2021
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی