#اخبار آموزش و پرورش #پرسپولیس #استقلال #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #کالابرگ الکترونیک #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

هنوز سایت و زمان ثبت‌نام وام یک میلیونی مشخص نشده است

سخنگوی سازمان برنامه و بودجه گفت: هنوز سایت و سازوکار ثبت‌نام وام یک میلیون تومانی اعلام نشده است.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • سایت ثبت نام وام یک میلیونی یارانه بگیران مشخص شد

    گفتنی است،‌ پرداخت وام یک میلیون تومانی به سرپرستان خانوار یارانه بگیر خبری بود که طی روزهای اخیر از سوی رئیس جمهور اعلام شد و رئیس کل بانک مرکزی نیز بعد از آن در تشریح جزئیات این وام اعلام کرد: وام یک میلیون تومانی اعتبار خرید به 23میلیون خانوار یارانه‌بگیر با نرخ 12 درصد و بازپرداخت 24ماهه با تنفس 4ماهه به‌تصویب ستاد اقتصادی دولت رسید که در اسرع وقت اجرایی خواهد شد.

    البته بعد از آنکه رئیس کل بانک مرکزی از سود 12 درصدی برای این اعتبار خبر داد واکنش های متعددی را به همراه داشت؛ یکی از نمایندگان مجلس در همین خصوص گفت: اگر وام یک میلیونی را به بچه رئیس کل بانک مرکزی بدهند،‌قهر می کند!

    گذشته از حاشیه های این طرح، برخی از مردم این سوال را داشتند که اقساط این وام چطور کسر می شود؟ همانطور که رئیس جمهور تأکید کرده اقساط این وام بناست از مبلغ یارانه های نقدی که ماهانه به حساب سرپرستان خانوار واریز می شود، کسر شود.

    4 ماه بعد از واریز وام یک میلیونی به حساب سرپرستان خانوار، کسر اقساط از حساب یارانه ها آغاز خواهد شد و احتمالاً مبلغ هر قسط نیز حدود 46 هزار تومان باشد.

    هم اکنون 23 هزار میلیارد تومان برای پرداخت وام به 23 میلیون خانوار یارانه بگیر در نظر گرفته شده است؛ البته دیروز آقای روحانی اعتبار این طرح را 25 هزار میلیارد تومان اعلام کرده بود که با این حساب احتمال می رود تعداد خانوارهای هدف افزایش یابند.



    پویشگر: خبرپو     منبع: ایرنا

    ۱۵:۳۱:۳۳ | چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | Wednesday 08 / 04 April / 2020
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی