#اخبار آموزش و پرورش #پرسپولیس #استقلال #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #کالابرگ الکترونیک #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

رییس جمهور ترکیه: علت قطع صادرات گاز ایران به ترکیه، بدهی نبود

رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه چهارشنبه شب در یک مصاحبه تلویزیونی درباره علت قطع جریان گاز صادراتی ایران به این کشور گفت که قطع شدن جریان گاز به علت بدهی‌ها نبوده است.

اردوغان: قطعی گاز ایران به دلیل بدهی نبوده و نقص فنی است

به گزارش ایرنا از خبرگزاری آناتولی ترکیه، اردوغان گفت که در گفت وگویی که با رییس جمهور ایران داشتم، آقای رئیسی گفتند در ایران نیز شرایط سخت زمستانی حاکم بوده و مشکل توقف انتقال گازی به علت نقص فنی است و طبق شواهد موجود امیدوارم این مشکل طی ۱۰ روز و یا حداکثر ۱۵ روز بر طرف شود.

رییس جمهور ترکیه افزود: هیأتی از وزارت انرژی، منابع طبیعی و شرکت انتقال انرژی ترکیه « BOTAŞ» (بوتاش) در این خصوص به ایران اعزام و جلساتی را در آنجا برگزار کردند، و برای رفع مشکل انتقال گاز، رایزنی با ایران ادامه دارد.

ابتدای بهمن شرکت ملی گاز ایران اعلام کرده بود که در پی بروز نشت گاز در ایستگاه بازرگان از دو اتصال عایقی و بر هم خوردن شرایط استاندارد کاری در ایستگاه، صادرات گاز به ترکیه کاهش یافته و تا زمان رفع اشکال برای مدتی کوتاه، به حال تعلیق در خواهد آمد.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • پیش از آن شرکت بوتاش که اپراتور خط لوله دولتی ترکیه است با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد از ۱۷ ژانویه، گاز عرضه شده از سوی شرکت ملی گاز ایران با کاهش افت فشار مواجه شده است.

    بر اساس گزارش ها، در نتیجه کاهش عرضه انرژی در ترکیه بسیاری از کارخانجات، خط تولید خود را متوقف کرده اند.

    پویشگر: خبرپو     منبع: ایرنا

    ۱۰:۳۳:۴۴ | پنجشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۰ | Thursday 27 / 01 January / 2022
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی