#اخبار آموزش و پرورش #مشاهده دهک در سامانه حمایت #دانلود اپلیکیشن شما کالابرگ الکترونیک #یارانه و کالابرگ الکترونیک #ماه رمضان #اخبار بازنشستگان #بورس #سهام عدالت #غزه #پرسپولیس #استقلال

نان به نرخ یارانه!/ اجرای آزمایشی طرح خرید نان با کارت یارانه

استاندار زنجان گفت: تا دو ماه آینده طرح ارائه نان با کارت یارانه در زنجان و چند استان دیگر به صورت پایلوت در کشور اجرا می‌شود.

نان به نرخ یارانه!/طرح خرید نان با کارت یارانه اجرا می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس، محسن افشارچی، استاندار زنجان عصر روز گذشته در جلسه بازرسی و کنترل بازار زنجان با اشاره به راه‌اندازی سامانه «سرند»، اظهار کرد: نرم‌افزار سرند، نحوه نظارت بازرسان و روند حرکتی قیمت‌ها را نشان می‌دهد ضمن اینکه لحظه‌ به‌ لحظه می‌توان از تغییر قیمت و گران‌فروشی در حوزه‌های مختلف آگاه شد.

وی با اشاره به اینکه سبد کالاهای موجود در نرم‌افزار باید سبدی باشد که برای محاسبه تورم در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در نظر گرفته می‌شود، اضافه کرد: علاوه بر ظرفیت بازرسان باید از اصناف مورد اعتماد نیز بتوانیم برای نظارت بر بازار استفاده کنیم.

استاندار زنجان با بیان اینکه به بازرسانی که با سامانه سرند کار می‌کنند باید یارانه‌ای اختصاص داده شود، گفت: با توجه به نیروی کم در حوزه بازرسی، باید انرژی را در آنجایی صرف کرد که تخلف در آن زیاد است. بازرسی از خدمات، مغفول مانده است در حالی که به هر خدمتی که در سطح استان ارائه می‌شود، باید رسیدگی شود.


  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • صرافی تبدیل پنجمین قسمت آموزش ترید را منتشر کرد!
  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • بارش های بسیار خوبی در راه است!
  • قیمت میلگرد امروز دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با حمایت همراه اول
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد
  • دریایی از شمش طلای معادن کشور به تاراج رفت

  • افشارچی بر لزوم حمایت قضایی از بازرسان فعال در این حوزه نیز تأکید کرد و گفت: ارائه امکانات تشویقی به بازرسان بازار اهمیت زیادی دارد و در حوزه پشتیبانی مالی، استخدام و تبدیل وضعیت‌ها هم باید امتیازات لازم به این افراد داده شود.  

    وی در ادامه به موضوع نان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه تخلفات مشخصی در این حوزه رخ می‌دهد باید با اقدامات موثر بتوانیم کیفیت و قیمت نان را در استان کنترل کنیم.

    استاندار زنجان به بحث کنترل بازار هم تأکید کرد و افزود: در کنار کنترل بازار، مساله نظارت بر بازار هم بسیار مهم است به طوری که نظارت از  برخی زیاده‌خواهی‌ها پیشگیری کرده و به لحاظ روانی برای مردم ایجاد آرامش می‌کند.

    افشارچی با اشاره به اینکه تا دو ماه آینده طرح ارائه نان با کارت یارانه در زنجان و چند استان دیگر به صورت پایلوت در کشور اجرا می‌شود، گفت: در این طرح مردم با قیمت پایین نان خود را از نانوایی‌ها تهیه کرده و کارت می‌کشند و در ادامه، یارانه نان بر حسب میزان فروش به نانوایان پرداخت می‌شود.


  • فرق متاتریدر 4 و 5 به زبانی ساده
  • شرایط اقساطی مدیران خودرو، نحوه خرید خودرو با پرداخت اقساطی +جدول انواع مدل‌های موجود در شرایط اقساطی مدیران خودرو
  • واکنش احمدرضا عابدزاده به برد پرسپولیس در دربی
  • پیش بینی آب و هوای البرز برای فردا جمعه 17 اسفند ۱۴۰۳
  • معرفی برترین نمایشگاه‌های گردشگری دنیا 2025
  • از رشد نقدینگی جهانی تا ضعف دلار؛ رالی بزرگ بعدی بیت‌کوین کی خواهد بود؟
  • آگهی فراخوان عمومی "شناسایی تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برق تضمینی مورد نیاز شرکت جهان فولاد سیرجان" - شماره فراخوان: ۱۲۳-۰۳-ک-م
  • تقویم استخدامی سال 1404
  • پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۱ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۸ درجه می‌رسد

  • وی ادامه داد: در این طرح نانوایی‌ها، دیگر آرد یارانه‌ای دریافت نمی‌کنند بلکه بر مبنای فروش نان، یارانه به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

    استاندار زنجان با بیان اینکه تورم یکی از معضلات حال حاضر کشور است، گفت: این مسئله دلایل متفاوت و متعددی دارد که یکی از آن‌ها وجود حجم نقدینگی زیاد است که دولت از راه‌های مختلف در حال کنترل این نقدینگی است.

    افشارچی به بحث کنترل تورم نیز اشاره کرد و افزود: تسویه وجوه بدهی دولت قبلی و نیز چاپ نکردن پول در ماه‌های گذشته، شیب تورم یک مقدار در کشور کاهشی شده است.

     

    پویشگر: خبرپو     منبع: فارس

    ۱۰:۱۴:۰۴ | پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۱ | Thursday 07 / 04 April / 2022
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی
    آخرین اخبار روز