#اخبار آموزش و پرورش #پرسپولیس #استقلال #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #کالابرگ الکترونیک #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

تل آویو و تمام شهرهای رژیم صهیونیستی را هدف قرار می‌دهیم

در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه و شهادت یکی از فرماندهان جنبش جهاد اسلامی، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که تل آویو و تمام شهرهای رژیم صهیونیستی هدف حملات موشکی مقاومت قرار می‌گیرد.

دبیرکل جهاد اسلامی: تل آویو و تمام شهرهای رژیم صهیونیستی را هدف قرار می‌دهیم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به تجاوز جدید رژیم صهیونیستی و ترور یکی از فرماندهان این جنبش اعلام کرد پس از این تجاوز، هیچ آتش بسی در کار نخواهد بود.

وی افزود: امروز روز پیروزی است و  دشمن باید بداند که دیگر آتش بسی در کار نیست

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی تاکید کرد: امروز روز آزمون مقاومت فلسطین در مقابله با دشمن متجاوز است.                                                    


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • وی افزود: دیگر هیچ خطوط قرمزی برای جهاد اسلامی وجود ندارد و نه متوقف می‌شویم و  نه میانجیگری‌ها را می‌پذیریم.

    زیاد النخاله که با شبکه خبری المیادین گفت‌وگو می‌کرد، ادامه داد: رژیم صهیونیستی نمی‌تواند معادلات جدیدی را بر ملت فلسطین تحمیل کند.

    وی گفت: ملت و مقاومت فلسطین باید با تمام قوا و اقتدار به این تجاوزگری دشمن پاسخ دهند.                               

    وی تاکید کرد دشمن که تجاوز را آغاز کرد، باید مسئولیت کامل این تجاوز خود را برعهده بگیرد.

    دبیرکل جنبش جهاد اسلامی هشدار داد: هیچ خطوط قرمزی در این نبرد وجود نخواهد داشت و تل آویو و تمام شهرهای رژیم صهیونیستی را هدف قرار خواهیم داد.

    زیاد النخاله با بیان اینکه دشمن باید منتظر نبرد باشد نه آتش بس، گفت: دشمن مسئول حملات امروز خود است و امروز روز آزمایش برای مقاومت فلسطین است.

    پویشگر: خبرپو     منبع: تسنیم

    ۷:۳۳:۳۲ | شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | Saturday 06 / 08 August / 2022
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی