#اخبار غزه و فلسطین #تعطیلی مدارس و ادارات #آلودگی هوا #هواشناسی #انتخابات مجلس #پرسپولیس #استقلال #اخبار فرهنگیان و آموزش و پرورش

خاندوزی: جرایم بیمه شخص ثالث بخشیده شد

وزیر اقتصاد با اعلام خبر بخشودگی جرایم بیمه شخص وسایل نقلیه موتوری اعلام کرد: همه جرایم در گذشته تا پایان این ماه بخشیده شده و اگر مردم تا ۳۰ آذر مراجعه کنند، بدون پرداخت هیچ جریمه‌ای می‌توانند از بیمه شخص ثالث استفاده کنند.

وزیر اقتصاد: جرایم بیمه شخص ثالث بخشیده شد

به گزارش ایرنا از وزارت اقتصاد، سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفت‌وگو با بخش خبری ساعت ۱۴ سیما گفت: امروز ۱۳ آذر روز ملی بیمه بود و همه مدیران صنعت بیمه کشور برای هماهنگی برنامه صنعت یک سال آتی بیمه کشور گرد هم آمده بودند.

وی در ادامه با اعلام اینکه همه جرایم بیمه شخص ثالث بخشیده شده است، بیان کرد: امروز با پیشنهاد رییس کل بیمه مرکزی برای بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث موافقت شد و این امکان به صاحبان همه وسایل نقلیه موتوری برای استفاده از این بخشودگی تا پایان آذرماه داده شد.

وی همچنین گفت: طبق ماده ۲۴ قانون بیمه شخص ثالث، اساساً این قانون یک بیمه اجباری برای تمام وسایل نقلیه است که اگر صاحبان وسایل نقلیه وسیله خود را مدتی بیمه نکنند، مشمول جریمه می‌شوند و بخشودگی این جریمه‌ها سبب ترغیب صاحبان وسایل نقلیه می‌شود که به بهانه جریمه‌ها بیمه وسایل خود را به تأخیر نیندازند.


  • تور چابهار لحظه آخری از 5,200,000 تومان
  • تور استانبول لحظه آخری از 7,000,000 تومان
  • خرید تور وان لحظه آخری از 2,990,000 تومان
  • واریز سود صندوق فرهنگیان به حساب بازنشستگان
  • افشا گری وزیر خارجه درباره محتوای لپ تاپ‌های کشف شده از صهیونیست‌ها در عملیات ۷ اکتبر
  • استخدام های جدید سال 1402
  • اکبر رحیمی، مدیرعامل شرکت چای دبش کیست؟ + بیوگرافی و سوابق
  • عملکرد بیت کوین و آلت‌کوین‌ها در هفته‌ای که گذشت!
  • پوتین از رئیسی برای سفر به روسیه دعوت نکرده بود؟ / چرا غرب نگران این سفر بود؟
  • واریزی جدید با حقوق بازنشستگان در این ماه
  • حضور وزیر بهداشت و خبرنگار صداوسیما در اتاق زایمان چه توجیهی دارد؟
  • تعطیلی مدارس تهران فردا یکشنبه ۱۹ آذر صحت دارد؟

  • خاندوزی همچنین اعلام کرد که با بخشودگی تمام جریمه‌های وسایل نقلیه موتوری در گذشته نیز موافقت شده است، بنابراین صاحبان وسایل نقلیه دو هفته فرصت دارند از این بخشودگی استفاده کنند.

    وزیر اقتصاد در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا این بخشودگی شامل همه وسایل موتوری از جمله ماشین‌آلات کشاورزی نیز می‌شود افزود: در خصوص موتورسیکلت و ماشین‌آلات کشاورزی از اواسط آبان‌ماه این امکان فراهم شده بود تا از این فرصت استفاده کنند؛ اما چون اکثر مردم از وسایل نقلیه شخصی استفاده می‌کنند، این تا پایان آذر تسری داده شد به همه وسایل نقلیه موتوری زمینی.

    وی در پایان ابراز کرد: برای اینکه مردم بتوانند تا پایان آذرماه از بیمه شخص ثالث استفاده کنند با مراجعه به مراکز بیمه کسی از این بابت که در گذشته بیمه شخص ثالث نداشته‌اند، بازخواست نمی‌کند و تاکید می‌کنم که همه جرایم در گذشته تا پایان این ماه بخشیده شده و اگر مردم تا سی آذر به این مراکز مراجعه کنند، بدون پرداخت هیچ جریمه‌ای می‌توانند از بیمه شخص ثالث استفاده کنند.


  • اگر این ۹ نشانه و علامت را دارید، به خود ببالید
  • قیمت جدید گوشی‌های سامسونگ، شیائومی و آیفون /قیمت ارزان‌ترین و گران‌ترین گوشی‌های محبوب بازار
  • عرضه مجدد لاماری ایما در سامانه یکپارچه فروش آذر ۱۴۰۲
  • آیا ادارات اصفهان فردا شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۲ تعطیل است؟ | تعطیلی ادارات اصفهان ۱۸ آذر ماه
  • آیین کلنگ زنی خط انتقال آب از خلیج فارس به شرکت فولاد سرمد ابرکوه
  • سقوط شدید قیمت طلا / خریداران منتظر معجزه!
  • دبی چی ارزونه؟ از دبی چی بخریم؟
  • رتبه بندی معلمان| تغییرات «آیین‌ نامه جدید رتبه بندی معلمان» + سامانه مشاهده
  • ثبت پیشرفت تاریخی برای بیت کوین: افزایش حجم معاملات NFT

  • پویشگر: خبرپو     منبع: ایرنا

    ۸:۱۷:۳۳ | دوشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۱ | Monday 05 / 12 December / 2022
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    آخرین اخبار روز