#اخبار آموزش و پرورش #مذاکره ایران و آمریکا #غزه #خاموشی برق #نرخ ارز #قیمت سکه و طلا #اخبار بازنشستگان #جنگ تجاری #هوش مصنوعی #بورس #پرسپولیس #استقلال

حذف برخی احکام از بودجه سال ۱۴۰۲

عضو کمیسیون تلفیق ضمن انتقاد از حذف احکام انضباطی و نظارتی از سوی دولت در بودجه سال ۱۴۰۲ گفت که در جلسه کمسیون تلفیق مقرر شد که این احکام در بودجه سال آتی نیز تمدید شوند.

حذف برخی احکام از بودجه سال 1402/با موافقت تلفیق احکام تمدید می‌شوند

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1402 مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ضمن انتقاد از حذف برخی از احکام از بودجه سال 1402 گفت: دولت برخی از احکام انضباطی  و نظارتی را از بودجه سال آینده حذف کرده است.

وی در توضیح برخی از احکام حذف شده، افزود: برخی از این احکام مربوط به ارائه گزارش دولت به مجلس بود که حذف شده است؛ برای مثال بخشی از احکام انضباطی این بود که دولت یا وزارتخانه‌ای ظرف 6 ماه گزارشی را به مجلس ارائه دهد، سوالی که مطرح می‌شود این است که هدف دولت از این اقدام چیست؟

عضو کمیسیون تلفیق ادامه داد: برخی از احکام جنبه ضمانت اجرا داشتند، یعنی اینکه اگر مقرر شد که دستگاهی اقدام خاصی را انجام دهد و دستگاه مربوطه از انجام کار استنکاف کرد محکوم به مجازات شود، این احکام نیز حذف شده است که لازم است دولت توضیح دهد چرا این حکم را حذف کرده است.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • حاجی دلیگانی اضافه کرد: موضوع دیگری که از بودجه حذف شده، بحث زمان‌بندی است، مثلا در بودجه 1401 آمده که یک حکم تا زمان مشخصی انجام شود، چرا این زمان بندی‌ها حذف شده است؟

    عضو کمیسیون تلفیق تاکید کرد: پس از طرح این موضوعات در جلسه کمیسیون تلفیق، مقرر شد که احکام انضباطی و نظارتی که در بودجه سال 1401 وجود دارد، تمدید شود و قرار شد این احکام در بودجه سال 1402 هم بیاید.

    پویشگر: خبرپو     منبع: تسنیم

    ۱۲:۵۴:۱۶ | چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ | Wednesday 01 / 02 February / 2023
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی