#اخبار آموزش و پرورش #مذاکره ایران و آمریکا #غزه #خاموشی برق #نرخ ارز #قیمت سکه و طلا #اخبار بازنشستگان #جنگ تجاری #هوش مصنوعی #بورس #پرسپولیس #استقلال

مقصد بعدی سفر شمخانی اعلام شد

دبیر شورای عالی امنیت ملی به منظور رفع چالش‌های امنیتی و اجرای توافقات اقتصادی به عراق سفر خواهد کرد.

عراق مقصد بعدی سفر شمخانی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عراق به عنوان دومین شریک تجاری ایران، مقصد بعدی سفر دریابان شمخانی، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی پس از چین و امارات است.

نورنیوز، رسانه‌ی نزدیک به شورای عالی امنیت ملی نوشت: حفظ و ارتقاء مبادلات تجاری بیش از 10 میلیارد دلاری با عراق نیازمند رفع برخی چالش‌های امنیتی تحمیل شده به روابط دو کشور، تسریع در اجرای توافقات اقتصادی و روان‌تر شدن همکاری‌های بانکی است.

شمخانی هفته گذشته به منظور دیدار و رایزنی با مقامات امارات به ابوظبی سفر کرده بود.

شمخانی را در این سفر محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان اطلاعات خارجی وزارت اطلاعات و دستیار وزیر امورخارجه در امور کشورهای حوزه خلیج فارس همراهی می‌کنند.

وی پیش از ترک تهران گفت: نگاه دولت سیزدهم به همکاری‌های منطقه‌ای که در چارچوب دیپلماسی همسایگی در حال پیگیری است، ایجاد «منطقه قوی» است.

شمخانی افزود: در صورتی که همه کشورهای منطقه به این باور برسند که تنها با تلاش برای ایجاد منطقه قوی می‌توانند به ثبات و امنیت پایدار دست پیدا کنند، می‌توان به شکل گیری تحولات جدید در روابط دو و چند جانبه در منطقه امیدوار بود.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • وی ادامه داد: اشتراکات اقتصادی، سیاسی و امنیتی متعددی میان دو کشور وجود دارد که لازم است برای تقویت آن، رایزنی مستمر میان مقامات عالی ایران و امارات متحده عربی ادامه داشته باشد.

    پویشگر: خبرپو     منبع: تسنیم

    ۱۰:۵۳:۲۳ | شنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ | Saturday 18 / 03 March / 2023
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی