# لیگ ملت‌های والیبال 2023 #دلار #اخبار خودرو #سکه و طلا #اخبار پرسپولیس #اخبار استقلال #اخبار فرهنگیان

جلسه وزارت صمت و بانک‌ها درباره رفع انسداد حساب وکالتی انصرافی‌های خرید خودرو

سخنگوی وزارت صمت گفت: به زودی جلسه‌ای بین وزارت صمت و بانک‌های عامل برگزار می‌شود تا بانک‌ها زودتر نسبت به رفع انسداد حساب وکالتی انصراف دهندگان از خرید خودرو اقدام کنند.

جلسه وزارت صمت و بانک‌ها برای رفع انسداد حساب وکالتی انصرافی‌های خرید خودرو

امید قالیباف سخنگوی وزارت صمت در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس مبنی بر اینکه چرا برخی از بانک‌ها پس از اعلام انصراف متقاضیان از خرید خودرو، حساب وکالتی افراد متقاضی را رفع انسداد نمی‌کنند، گفت: وزارت صمت بارها اعلام کرده است، وقتی شخصی انصراف خود را برای خرید خودرو در هر کدام از سامانه‌هایی که فعال بوده‌اند را اعلام می‌کند، بانک‌ها نیز ملزم هستند 72 ساعت بعد حساب را رفع انسداد کرده و از حالت وکالتی خارج کنند.

مشاور وزیر صمت بیان داشت: متاسفانه برخی بانک‌ها در مورد رفع انسداد حساب وکالتی مردم همکاری لازم را نداشته‌اند و این در حالی است که این موضوع بارها از روش های مختلف و حتی نامه و به عبارتی مکتوب به بانک‌ها اعلام شده است. 

قالیباف اظهار داشت: با توجه به مشکلات به وجود آمده در رابطه با عدم رفع انسداد حساب وکالتی متقاضیان خرید خودرو که البته تعداد آنها زیاد نیست، طی روزهای آتی جلسه‌ای بین بانک‌های عامل، سازمان حمایت و معاونت حمل و نقل وزارت صمت برگزار خواهد شد تا مساله لزوم رفع انسداد حساب وکالتی مشتریان بار دیگر با بانک‌ها مطرح و این موضوع به صورت کامل رفع شود. 


  • نه بارسلونا و نه الاتحاد؛ مقصد لیونل مسی مشخص شد
  • سیاست دولت جلب رضایت حداکثری معلمان است/ رتبه‌بندی معلمان تمام شد
  • خبر خوش یارانه ای دولت| افزایش ۲۰درصدی مبلغ یارانه ماهانه در دستور کار دولت
  • صعود غیرمنتظره رمزارزها در بحبوحه سخت‌گیری‌های نظارتی آمریکا!
  • فیلم/ برای از بین بردن جمهوری اسلامی باید شبیه یزید باشیم
  • صدور غیرحضوری ۳۸۶ هزار و ۵۸۸ مجوز کسب و کار از ابتدای ۱۴۰۲
  • واریزی جدید به حساب فرهنگیان
  • اخبار لحظه به لحظه استخدام قوه قضاییه

  • پویشگر: خبرپو     منبع: فارس

    ۱۳:۵۴:۴۱ | چهارشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۲ | Wednesday 29 / 03 March / 2023
    آخرین اخبار روز