#اخبار آموزش و پرورش #مذاکره ایران و آمریکا #غزه #خاموشی برق #نرخ ارز #قیمت سکه و طلا #اخبار بازنشستگان #جنگ تجاری #هوش مصنوعی #بورس #پرسپولیس #استقلال

فتح‌الله‌زاده از مدیرعاملی استقلال استعفا کرد

پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان، علی فتح‌الله‌زاده با انتشار پستی در صفحه رسمی اینستاگرام خود، از مدیرعاملی آبی‌پوشان استعفا کرد.

فوری: فتح‌الله‌زاده از مدیرعاملی استقلال استعفا کرد

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که حذف استقلال از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا قطعی است و تنها اعلام رسمی آن از سوی کمیته صدور مجوز حرفه‌ای و یا خود باشگاه باقی مانده، علی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل آبی‌پوشان، از سمت خود استعفا کرد.

آبی‌ها در ماه‌های گذشته سخت به دنبال پرداخت مطالبات آندره آ استراماچونی بودند تا مجوز حرفه‌ای جهت حضور در لیگ قهرمانان آسیا را به دست بیاورند که تلاش‌های آنها راه به جایی نبرد و استقلال در زمان تعیین شده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا، نتوانست مطالبات خود را پرداخت کند.

حالا و یک روز پس از پیروزی استقلال برابر ذوب آهن و هجمه شدید هواداران و بازیکنان به مدیریت باشگاه، علی فتح‌الله‌زاده با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، از مدیرعاملی آبی‌ها استعفا کرده است.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • در این نامه که با شعر معروف «من آن گلبرگ مغرورم که می‌میرم زبی‌آبی، ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی‌گردم» آغاز شده، استعفای علی فتح‌الله‌زاده خطاب به وزیر ورزش آمده است.

    1837574

    در متن این نامه آمده است:

    همانگونه که مستحضرید این جانب به دلیل عشق و علاقه‌مندی به تیم محبوبم و به عشق هواداران فهیم و قدرشناس استقلال در شرایط بحرانی قبول مسئولیت کردم. متاسفانه بدلیل کتمان حقایق که توسط مدیریت محترم سازمان خصوصی‌سازی نیز تایید شد، با بدهی‌های غیرقابل باور و کمرشکن روبرو شدیم؛ لذا از همان ابتدا در یک برنامه تلویزیونی عنوان کردم که به تنهایی قادر به پرداخت این حجم از بدهی‌ها نیستم.

    متاسفانه در این میدان تنها ماندم و چاره‌ای جز ادامه مقطعی نداشتم تا حداقل تیم دچار سیر نزولی نشود و جایگاه تیم در لیگ حفظ شود. وقتی برای نظر و درخواست سی میلیون هوادار مظلوم استقلال اعتنایی نیست برای چه باید بمانم و با چه انگیزه‌ای کار کنم؟! با اجازه می‌روم، شاید مدیر بعدی خودی باشد و به استقلال مظلوم کمک شود. در این دو ماه مسئولی نماند که پیشش نروم، ولی دریغ از کمکی که منتج به نتیجه شود. بعضی وقت‌ها با رفتن می‌توان کمک کرد.


  • تبلیغات محیطی در فرودگاه بین المللی بندرعباس، فرصتی ویژه برای برندها
  • پیشنهاد جسورانه مایکل سیلور: آمریکا باید ۲۵ درصد از بیت‌کوین‌های جهان را بخرد!
  • مثلث برمودا؛ مکانی که همه چیز ناپدید می‌شود!
  • اعلام زمان واریز عیدی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی + مبلغ
  • کیفیت هوای تهران امروز یکشنبه 19 اسفند 1403
  • آخرین فرمت جدول دستمزد کارگران سال ۱۴۰۴
  • قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1403/12/19+ جدول
  • اخبار لحظه به لحظه استخدام وزارت بهداشت
  • خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند + ویدئو
  • آغاز فروش نوروزی محصولات سایپا از هفته آینده

  • جناب آقای دکتر! یک ساعت دیرتر برای استقلال خسران‌بار خواهد بود، لطفا همین امروز مدیر جدید را معرفی کنید. در پایان ضمن عذرخواهی از هواداران فهیم استقلال و تشکر ویژه از حضرتعالی بدین وسیله رخصت می‌طلبم.»

    بدین ترتیب علی فتح‌الله‌زاده که این نامه را در صفحه شخصی خود منتشر کرده، از مدیریت آبی‌ها کنار رفت. استعفایی که به نظر می‌رسد با آن نیز موافقت شود. نکته جالب اینکه فتح‌الله‌زاده کامنت‌های مربوط به نامه استعفایش را بسته تا با واکنش احتمالی هواداران روبرو نشود.

    1837575

    پویشگر: خبرپو     منبع: ورزش 3

    ۱۶:۳۰:۳۶ | شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۲ | Saturday 01 / 04 April / 2023
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی