#وضعیت هوا و ترافیک راهها #مشاهده دهک بندی در سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir #اخبار انتخابات مجلس #اخبار پرسپولیس #اخبار استقلال #سایت مای مدیو my.medu.ir+راهنما #اخبار آموزش و پرورش (فرهنگیان و دانش آموزان)

اخراج گسترده کارکنان سفارت آلمان از روسیه

روسیه ده‌ها معلم و گروهی از کارکنان فرهنگی آلمانی وابسته به سفارت برلین در مسکو را اخراج می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، روسیه از ماه آینده اخراج ده‌ها دیپلمات به همراه معلمان و کارمندان مؤسسات فرهنگی وابسته به دولت آلمان را آغاز خواهد کرد. اقدامی که تنش‌ها بین دو کشور را از زمان حمله روسیه به اوکراین در اوایل سال گذشته بیشتر خواهد کرد.

وزارت خارجه آلمان با انتقاد شدید از این اقدام روسیه، اخراج‌ها را «تصمیمی یکجانبه، غیرقابل توجیه و غیرقابل درک» خواند.

منابع آلمانی گزارش داده‌اند که این اخراج‌ها صدها کارمند دولتی آلمان از جمله معلمان و کارکنان مؤسسه گوته را که فرهنگ و زبان آلمانی را در خارج از کشور ترویج می‌کند، تحت تأثیر قرار خواهد داد.

این اخراج‌ها در واکنش به کاهش حضور سرویس‌های اطلاعاتی روسیه در آلمان در اوایل سال جاری صورت گرفت.

وزارت امور خارجه آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «وزارت خارجه روسیه در ماه آوریل تصمیم خود را مبنی بر تعیین سقفی برای تعداد کارکنان آلمان در خارج از کشور و سازمان‌های واسطه آلمانی در روسیه اعلام کرد.»


  • جمشیدی: بلوک بندی جدید آمریکا را قبول نداریم/ رئیس جمهور در سفر نیویورک سانسور اطلاعات را به چالش کشید
  • یک خبر از افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی امروز ۲۹ شهریور ۱۴۰۲
  • جلوگیری از بخار کردن شیشه خودرو
  • سرو شیرینی «اصفهان» در ضیافت سلطنتی چارلز سوم و امانوئل ماکرون + عکس
  • ضرب‌الاجل ثبت احوال برای تعویض شناسنامه‌های قدیمی | هزینه تعویض شناسنامه های جلد قرمز
  • شتاب تورم مهار شد/ پیش بینی کاهش تورم به کانال ۳۰ درصد تا پایان سال
  • فحاشی مجری شبکه من‌وتو علیه حسن یزدانی!
  • واریز معوقات ۲ ساله همسان سازی حقوق بازنشستگان | تسویه مطالبات همسان سازی حقوق بازنشستگان از این تاریخ
  • افزایش کارمزد تراکنش در شبکه بیت کوین؛ آیا استخراج‌کنندگان راضی هستند؟

  • به گفته این وزارتخانه، اخراج‌ها منجر به «یک کاهش عمده در تمام حوزه‌های حضور آلمان در روسیه» خواهد شد.

    آلمان هیچ واکنش مشخصی به اخراج‌ها از روسیه که انتظار می‌رود هفته آینده آغاز شود، اعلام نکرده، اما وزارت امور خارجه آلمان گفت: «با توجه به تعداد زیاد حضور کارکنان وابسته به سفارت روسیه در آلمان، دولت آلمان می‌خواهد در این مورد تعادل واقعی وجود داشته باشد.» اظهارنظری که شاید نشانه آن باشد که دولت آلمان نیز بدنبال اقدام مشابه علیه کارکنان وابسته به سفارت روسیه در برلین است.

    اخراج گسترده کارکنان سفارت آلمان در روسیه یک ماه پس از آن صورت می‌گیرد که وزارت خارجه روسیه اعلام کرد به اقدام آلمان علیه دیپلمات‌های روس واکنش متقابل نشان می‌دهد. وزارت خارجه روسیه در اوایل اردیبهشت ماه اعلام کرده بود که مسکو دیپلمات‌های آلمانی را در واکنش به اخراج گسترده دیپلمات‌های روسی از آلمان از مسکو اخراج می‌کند.


  • فاتحه پرسپولیس را خواندم / سرلک را از لُپ‌لُپ درآوردند / آقای بیرانوند مرد باش!
  • معوقات معلمان تا پایان شهریور پرداخت می‌شود
  • طرز تهیه آش گندم یزدی (امام حسینی یزدی) خیلی لذیذ و ساده به روش اصلی
  • وزیر مسکن خیال مردم را راحت کرد
  • اعلام زمان واریز حقوق ماه شهریور فرهنگیان
  • اعلام زمان واریز حقوق ماه شهریور فرهنگیان
  • ژاپنی‌ها و هوش مصنوعی زبان مرغ‌ها را ترجمه کردند
  • سخنرانی واقع بینانه لاوروف در سازمان ملل
  • کسر ۴ امتیاز از پرسپولیس قطعی شد
  • منتظر مرحله جدید ثبت نام خودرو باشیم؟

  • پیش از این، رسانه‌ها به نقل از منابعی در وزارت امور خارجه آلمان اعلام کرده بودند که «آنالنا بائربوک»، وزیر امور خارجه آلمان قصد دارد ورود بیش از ۳۰ دیپلمات معتبر روسی را به آلمان ممنوع کند.

    با این حال سخنگوی وزارت خارجه آلمان گفته است که مقامات این کشور با طرف روسی در ارتباطی هستند تا درباره مسائل مربوط به کارمندان سفارت دو کشور گفتگو کنند.

    در ۲۵ مارس یعنی حدود دو ماه پیش، رسانه فوکوس به نقل از منابعی در وزارت امور خارجه آلمان گفت که «آنالنا بائربوک»، وزیر امور خارجه آلمان قصد دارد از ورود بیش از ۳۰ دیپلمات معتبر روسی به آلمان جلوگیری کند. به گزارش فوکوس، آژانس‌های امنیتی آلمان ادعا کرده بودند که این دیپلمات‌ها از وضعیت دیپلماتیک خود برای به دست آوردن غیرقانونی اطلاعات سیاسی، اقتصادی، نظامی و علمی برای استفاده در اقدامات خرابکارانه و انتشار اطلاعات نادرست استفاده می‌کنند.

    روابط روسیه و آلمان از زمان جنگ اوکراین پرتنش شده است و سال گذشته نیز «گزا آندریاس فون گیرم»، سفیر آلمان در روسیه در مراسمی به مناسبت روز وحدت آلمان اعلام کرده بود که روابط بین برلین و مسکو به پایین‌ترین حد خود رسیده است و هیچ نقطه امید و روزنه‌ای هم در شرایط فعلی وجود ندارد.

     
    پویشگر: خبرپو     منبع: مهر

    ۹:۳۷:۵۲ | یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲ | Sunday 28 / 05 May / 2023
    مطالب پیشنهادی
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    آخرین اخبار روز