#بازیهای آسیایی هانگژو #مشاهده دهک بندی در سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir #اخبار انتخابات مجلس #اخبار پرسپولیس #اخبار استقلال #سایت مای مدیو my.medu.ir+راهنما #اخبار آموزش و پرورش (فرهنگیان و دانش آموزان)

خبر خوش برای زائران عتبات؛ سفر با گذرنامه زیارتی سالانه شد

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه از امکان سفر در تمام سال با گذرنامه زیارتی (گذرنامه ویژه اربعین) خبر داد.

سردار علی ذوالقدر؛ رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه در گفتگو با خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: پلیس گذرنامه امسال در ماموریت اربعین اقدام به چاپ گذرنامه های زیارتی (گذرنامه ویژه اربعین) با اعتبار 5 ساله و مبلغ 50 هزار تومان کرد.

وی با بیان اینکه در توافق اولیه با دولت عراق بنا شد تا امکان سفر با گذرنامه ویژه اربعین تا پایان ماه صفر باشد، تصریح کرد: در صحبت‌های جدیدی که بین مقامات دو کشور انجام شده است، قرار شد تا همچنان امکان سفر با گذرنامه های زیارتی (گذرنامه ویژه اربعین) برقرار باشد.

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه بیان کرد: البته در حال حاضر خروج از کشور با گذرنامه زیارتی از مرزهای زمینی (مهران و شلمچه) راحت‌تر از مرز هوایی انجام می شود و برخی از زائران در فرودگاه عراق با مشکلاتی مواجه می‌شوند که در تلاش برای رفع کامل مشکل هستیم.


  • برنامه ششم توسعه تا پایان ۱۴۰۲ تمدید شد
  • پذیره‌نویسی صندوق فلز فارابی از روز دوشنبه
  • منتظر دور جدید افزایش قیمت مسکن باشید
  • خوشمزه ترین غذایی که تا به حالا نخوردی |طرز تهیه غذای مرغ مالاوابیج گیلانی + ویدیو
  • نورچشمی مجیدی در راه استقلال
  • اعلام زمان واریز حقوق ماه شهریور فرهنگیان
  • دیدار وزرای اقتصاد و دارایی ایران و مصر پس از یک دهه+ فیلم
  • نبیل باهویی از پرسپولیس شکایت می‌کند
  • جدول | ریزش سنگین قیمت این خودرو در بازار
  • پشت پرده خانه های لاکچری نهضت ملی مسکن / این طرح ها در شأن مردم نیست

  • آیا افرادی که ممنوع الخروج هستند می‌توانند گذرنامه بگیرند؟

    ذوالقدر تصریح کرد: شهروندان می‌توانند همچنان صرف‌نظر از اینکه گذرنامه بین المللی آنها اعتبار دارد یا خیر برای صدور گذرنامه زیارتی (گذرنامه ویژه اربعین) اقدام کنند.

    وی متذکر شد: البته آن دسته از افرادی که تاریخ انقضای گذرنامه بین‌المللی آنها به اتمام رسیده بود و برچسب اعتبار زده بودند، دیگر نمی‌توانند با آن برچسب‌ها به زیارت بروند و باید برای دریافت گذرنامه جدید اقدام کنند.

    رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه یادآور شد: برخی دیگر از زائران اربعین حسینی که گذرنامه بین الملی داشتند اما از اعتبار آن 4 سال گذشته بود، می‌توانستند برچسب تمدید اعتبار بر روی گذرنامه‌هایشان بزنند و به مراسم اربعین بروند که باتوجه به اینکه ماه صفر به اتمام رسیده است، دیگر امکان سفر به عتبات با برچسب‌های تمدید اعتبار نیست و افراد فقط می‌توانند یا با گذرنامه ویژه رابعین یا گذرنامه بین‌المللی به عتبات سفر کنند.


  • شرایط محاسبه حقوق فرهنگیان تغییر می‌کند
  • مستمری شهریورماه مددجویان بهزیستی واریز نشد+علت
  • خنثی سازی ۳۰ انفجار همزمان در تهران و بازداشت ۲۸ تروریست توسط وزارت اطلاعات
  • آخرین قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز ۳ مهر ۱۴۰۲
  • در مجمع عمومی بانک ملی ایران مطرح شد: راهبردها و چشم انداز بانک در مسیر درست و اصولی پیش می رود
  • جواب تند و‌ تیز وزیر خارجه ایران به لفاظی های نتانیاهو علیه ایران
  • کلوئید یکی از عوارض شایع " تاتو" است
  • تحلیل تکنیکال و پیش بینی قیمت پپه قورباغه (2 مهر 1402)
  • درخواست جنجالی کره شمالی از ایران در هفته اول جنگ/پاسخ تعجب برانگیز بنی صدر به سوال یک خبرنگار /۱۵ حقیقت درباره هفته اول جنگ

  • پویشگر: خبرپو     منبع: تسنیم

    ۱۵:۲۶:۵۴ | دوشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ | Monday 18 / 09 September / 2023
    مطالب پیشنهادی
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    آخرین اخبار روز