#اخبار آموزش و پرورش #کالابرگ الکترونیک #استقلال #پرسپولیس #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

تصویری که بار دیگر نیروهای استرالیا در افغانستان را رسوا کرد

بر اساس تصویری که برای نخستین بار توسط گاردین استرالیا منتشر شد، یکی از سربازان نیروی ویژه این کشور از داخل پای مصنوعی به دست آمده از یک شبه نظامی کشته شده طالبان، نوشیدنی می‌نوشد!

رسوایی جدید برای نیروهای استرالیا در افغانستان


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • به گزارش ایسنا، چندین تصویر که از سوی گاردین منتشر شده نشان می‌دهد که یک سرباز ارشد که هنوز هم در خدمت ارتش استرالیاست، از داخل این پای مصنوعی در یک بار نوشیدنی می‌نوشد؛ عکس‌ها مربوط به سال ۲۰۰۹ هستند.

    همچنین در تصویر دیگر نشان داده شده که دو سرباز دیگر در حال رقص با آن پای مصنوعی هستند.

    این تصاویر که برای نخستین بار توسط این روزنامه منتشر شده، گزارش قبلی درباره استفاده از این پای مصنوعی به عنوان لیوان آبجو خوری را تایید می‌کند.

    برخی از سربازان گفته‌اند که این روش از سوی افسران ارشد ارتش استرالیا انجام شده است و حتی برخی از آنها در چنین عملی، دخیل بودند. این اقدامات در حالی صورت گرفته که این پای مصنوعی به صورت بالقوه یک شیء جنگی است و سربازان استرالیایی اجازه خارج کردن آن را از صحنه نبرد ندارند.

    این پای مصنوعی احتمالا به یک شبه نظامی طالبان تعلق داشته که در جریان حمله اسکادران SASR۲ به دو مجتمع و یک تونل در ولایت اروزگان به تاریخ آوریل ۲۰۰۹ کشته شد. این پای مصنوعی را از صحنه نبرد خارج کردند و آن را در باری در نزدیکی محل درگیری نگه داشتند تا مهمان‌ها برخی اوقات از آن به عنوان لیوان نوشیدنی استفاده کنند.

    بر اساس بخش ۲۸۶.۸۱ قانون جرایم کشورهای مشترک‌المنافع، برداشتن مایملکی بدون اجازه از صاحب آن، جنایت جنگی غارت تلقی می‌شود که تا ۲۰ سال حبس دارد.

    همچنین انتشار چنین تصاویری در حالی صورت گرفته که دولت استرالیا در وضعیت پر تنشی قرار گرفته؛ روز دوشنبه، سخنگوی وزارت خارجه چین توئیتی را منتشر کرد که در آن تصویر سربازی استرالیایی دیده می‌شود که چاقویی را زیر گلوی یک کودک افغان گرفته و در زیر نویس تصویر نوشته شده است: نترس، ما برای تو صلح می‌آوریم!

    پیش از این هم عده‌ای از نیروهای ویژه استرالیایی به ارتکاب جنایت جنگی و کشتن غیرنظامیان افغان محکوم شدند.


  • تبلیغات محیطی در فرودگاه بین المللی بندرعباس، فرصتی ویژه برای برندها
  • پیشنهاد جسورانه مایکل سیلور: آمریکا باید ۲۵ درصد از بیت‌کوین‌های جهان را بخرد!
  • مثلث برمودا؛ مکانی که همه چیز ناپدید می‌شود!
  • اعلام زمان واریز عیدی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی + مبلغ
  • کیفیت هوای تهران امروز یکشنبه 19 اسفند 1403
  • آخرین فرمت جدول دستمزد کارگران سال ۱۴۰۴
  • قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1403/12/19+ جدول
  • اخبار لحظه به لحظه استخدام وزارت بهداشت
  • خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند + ویدئو
  • آغاز فروش نوروزی محصولات سایپا از هفته آینده

  • پویشگر: خبرپو     منبع: ایسنا

    ۱۴:۲۰:۱۰ | سه شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | Tuesday 01 / 12 December / 2020
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی