#اخبار آموزش و پرورش #پرسپولیس #استقلال #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #کالابرگ الکترونیک #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

ورود ۶ میلیون دز واکسن کرونا به کشور

رییس جمعیت هلال احمر از ورود ۶ میلیون دز دیگر واکسن کرونا خبر داد و گفت: بیست‌وششمین محموله واکسن کرونا، امروز (پنجشنبه) در فرودگاه امام خمینی (ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد.

ورود ۶ میلیون دز واکسن کرونا به تهران

به گزارش ایرنا، کریم همتی افزود: با همکاری وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه، بانک مرکزی و معاون اول رییس جمهور توانستیم در یک هفته اخیر ۱۸ میلیون دُز واکسن کرونا وارد کشور کنیم که با احتساب این محموله در مجموع، ۷۰ میلیون و ۳۹۰ هزار دُز واکسن توسط جمعیت هلال احمر به کشور وارد شده است.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت های جمعیت هلال احمر برای مقابله با کرونا در سراسر کشور به طور مستمر ادامه دارد، اظهار داشت: علاوه بر پایش و غربالگری مسافران در مرزهای زمینی، هوایی، ریلی و دریایی کشور به طور روزانه و مستمر و همچنین اجرای طرح‌های بهداشتی سازمان جوانان در سطح جامعه، جمعیت هلال احمر فعالیت‌های درمانی خود را هم به شکل گسترده ادامه می‌دهد.

تامین داروهای کرونا در داروخانه‌های هلال احمر

رییس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه داروخانه‌های جمعیت هلال احمر به عنوان داروخانه‌های منتخب در شبکه سلامت کشور به ارائه خدمات می پردازند، تصریح کرد: این داروخانه ها نسبت به تامین داروهای حیاتی و استراتژیک که از طریق شبکه مطمئن کشوری باید به دست مردم برسد، اقدام کرده است، همچنین با توجه به اینکه بنا شده تا داروهای بیمارستانی کرونا به لحاظ شرایط کنونی کشور علاوه بر بیمارستان‌ها در داروخانه‌های منتخب هم موجود باشند، عمدتا داروهای کرونا در داروخانه های هلال احمر سراسر کشور هم تامین شده است.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • همتی با اشاره به ضرورت غافل نشدن از واکسیناسیون عمومی اضافه کرد: تزریق واکسن‌های مقابله با ویروس کرونا در مناطق صعب العبور و زلزله‌زده اندیکا با همکاری تیم های شبکه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خوزستان در حال اجرا است.

    براساس اعلام وزارت بهداشت، تاکنون ۴۶ میلیون و ۸۰۹ هزار و ۱۰۰ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۱ میلیون و ۵۴۸ هزار و ۲۰۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۶۸ میلیون و ۳۵۷ هزار و ۳۰۷ دُز رسیده است.

    سایت دریافت کارت واکسن vcr.salamat.gov.ir +راهنما سامانه کارت واکسن وزرات بهداشت
    سایت ثبت نام واکسن کرونا salamat.gov.ir +راهنمای سامانه واکسیناسیون وزارت بهداشت
    سایت سامانه ثبت نام تزریق واکسن در خانه vaccine.sbmu.ac.ir+راهنما


  • تبلیغات محیطی در فرودگاه بین المللی بندرعباس، فرصتی ویژه برای برندها
  • پیشنهاد جسورانه مایکل سیلور: آمریکا باید ۲۵ درصد از بیت‌کوین‌های جهان را بخرد!
  • مثلث برمودا؛ مکانی که همه چیز ناپدید می‌شود!
  • اعلام زمان واریز عیدی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی + مبلغ
  • کیفیت هوای تهران امروز یکشنبه 19 اسفند 1403
  • آخرین فرمت جدول دستمزد کارگران سال ۱۴۰۴
  • قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1403/12/19+ جدول
  • اخبار لحظه به لحظه استخدام وزارت بهداشت
  • خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند + ویدئو
  • آغاز فروش نوروزی محصولات سایپا از هفته آینده

  • پویشگر: خبرپو     منبع: ایرنا

    ۸:۴۸:۲۴ | پنجشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۰ | Thursday 14 / 10 October / 2021
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی