#غزه #انتخابات مجلس #پرسپولیس #استقلال #اخبار آموزش پرورش و فرهنگیان #قرارداد اجاره رایگان در سامانه خودنویس khodnevis.mrud.ir

معرفی شرکت هواپیماسازی بوئینگ، یک شرکت بسیار بزرگ

ما امروز در این برسی قصد داریم تا شما افراد را با یکی از بزرگ ترین کارتل های هواپیماسازی جهان آشنا کنیم. بوئینگ، یکی از بزرگ ترین شرکت های هواپیماسازی در جهان می باشد که رقیب قابل احترامی به نام ایرباس دارد. ما امروز به اتفاق شما، تمامی فعالیت های این شرکت را مورد تحلیل قرار می دهیم. با برسی کمپانی هواپیماسازی بوئینگ همراه ما باشید.

 

تاریخچه بزرگ شرکت هواپیماسازی بوئینگ

این شرکت بزرگ ، تحت عنوان شرکت هوا و فضا و صنایع هوایی بوئینگ فعالیت می کند. این کمپانی بزرگ توسط فردی به نام ویلیام بوئینگ در سال 1916 میلادی تاسیس شد.

بوئینگ در طول سال های اخیر، در زمینه تولید هواپیما عملکردی چشمگیر به نمایش گذاشته است. شرکت محبوب بوئینگ چه در تولید هواپیما های مسافربری و چه در تولید دیگر صنایع هوایی، عملکردی بسیار خوب داشته است.

یکی از دلایل بزرگ بودن کمپانی محبوب بوئینگ، خرید و ادغام دیگر کارتل های هواپیمایی می باشد. بوئینگ شرکت های مک دانل داگلاس و همچنین کارتل هواگرد ساز را خریداری کرده است و در حال حاضر بزرگ ترین شرکت هواپیمایی می باشد.

یکی از افتخارت کمپانی بوئینگ این است که توانست در سال 2011 مقام دومین تولید کننده صنایع دفاعی آمریکا را به نام خود ثبت کند. یکی دیگر از افتخارات جالب بوئینگ، عنوان بزرگ ترین صادر کننده کالا و خدمات هوایی دیگر کشورها می باشد.

کارتل بوئینگ 50 درصد از کالا های خود را به کشور های اروپایی و آمریکایی صادر می کند. همچنین سهام شرکت ساخت هواپیما بوئینگ در بزرگ ترین بازارهای بورس جهان در بالاترین حد ممکن معامله می گردد.

کمپانی بوئینگ به عنوان بخشی از میانگین صنعتی بسیاری از شرکت های هواپیماسازی معروف جهان به حساب می آید.

همانطور که در بالا گفته شد، بوئینگ شرکت مک دانل داگلاس را خریداری کرده است. این اتفاق که باعث محبوب شدن شرکت بوئینگ شد، در سال 1997 رخ داد و همچنین از سال 2001 به بعد دفتر این شرکت به شهر شیکاگو آمریکا منتقل شد.

شرکت هواپیماسازی بوئینگ به 4 قسمت مساوی تقسیم شده است. هر یکی از این قسمت ها در بخش مورد نظر خود فعالیت دارد. این 4 بخش عبارتند از : بوئینگ کپیتال، هواپیماهای تجاری، حفاظت و خدمات اشتراکی می باشند. همچنین توسط شرکت های که تابعیت بوئینگ دارند مدیریت و هدایت می شوند.

حال به انگیز آقای ویلیام بوئینگ از تاسیس شرکت بوئینگ می پردازیم.

آقای ویلیام در اولین مرحله از کار خود، در مارس سال 1910 کمپانی بزرگ گرین وود تیمبر را تاسیس کرد. همچنین برای توسعه این شرکت، 2 سال بعد سهام شرکتی به نام شیپ یارد را خریداری نمود.

تمامی این فعالیت ها مقدمه این بوده که پایه و اساس تشکیل یک شرکت هواپیما سازی به وجود بیاید. لازم به ذکر است که این مقدمه موفق آمیز بود و به خیلی زود پایه و اساس یک شرکت هواپیماسازی تشکیل شد.

شاید برای شما افراد جالب باشد که ویلیام بوئینگ قصد داشت تا تجارتی بزرگ در زمینه شرکتهای الوار و چوب داشته باشد.

آقای بوئینگ در این راه اطلاعات بسیار بزرگی را کسب کرد اما در نهایت طرح های بسیار زیادی در زمینه مونتاز و هواپیماسازی ، این فرد را مجاب کرد که بزرگ ترین شرکت تولید کننده هواپیما در جهان را تاسیس کند.

بالاخره شرکت بوئینگ در تاریخ 15 ژوئیه در سال ۱۹۱۶ با سرمایه ای چندین هزار دلاری تاسیس شد . همچنین اولین هواپیمایش را با طولی کمتر از ۸ متر که تنها ۹۰۰ پا ارتفاع می گرفت را تولید کرد و در بازار جهانی به فروش گذاشت.

شاید این نکته برای شما افراد جالب باشد که ابتدا نام کمپانی محبوب بوئینگ، پسفیک نام داشت و بعد ها موسس اش نام او را تغییر داد. بوئینگ ابتدا هواپیما های باری و نامه های پستی تولید می کرد و مدل این هواپیما ها C نام داشت.

اولین هواپیمای مدل تجاری بوئینگ که روانه ی بازار شد B1 نام گرفت. سپس در سال های بعدی فعالیت بوئینگ این شرکت راه پیشرفت را نه تنها در ارائه ی هواپماهای گوناگون بلکه در زمینه ی ارائه ی خدمات بسیار نوین و تکنولوژی حمل و نقل هوایی بسیار سرسام آوری باز شد.

روند خریداری شرکت های هواپیمای توسط کمپانی بوئینگ از سال 1929 با خرید چندین شرکت ورشکسته شروع شد. مثال: یونایتد ایر ترانسپورت، همیلتو استاندارد، ووت و پرت اند ویتنی.

 

 

شرکت هواپیماسازی بوئینگ در مسیر  پیشرفت و فناوری های بسیار قدرتمندی قرار  داشت و ویلیام بوئینگ نیز این روند را هدایت می کرد. این اتفاق بسیار خوب پیش می رفت اما در سال ۱۹۳۴ با تصویب قانونی جدید در شرکت و همزمان با شکوفایی شرکت، آقای بوئینگ سهام خود را به فروش گذاشت و از شرکت به عنوان رئیس مجموعه کناره گیری کرد . لازم به ذکر است  که آقای ویلیام بوئینگ تا آخر عمر خود به عنوان مشاور در این شرکت فعالیت می کرد.

بوئینگ در تمامی این سال های عملکردی خارق العاده داشت و همچنین هواپیمای مسافر بری 307 را تولید کرد. بوئینگ معنای واقعی یک انقلاب بزرگ و عظیم را در صنعت هواپیماسازی را نشان داد.

شرکت بوئینگ در سال ۱۹۵۷ نیز اولین هواپیمای مجهز مسافربری خود به نام بوئینگ ۷۰۷ خود را وارد بازار جهانی نمود. کسانی که از گذشته درمورد این شرکت تحقیق می کنند، می دانند که هواپیمایی 707 یکی از بزرگ ترین تحولات این شرکت است که بسیار معروف می باشد. سرانجام با ساخت این هواپیما، مجموعه ی موفقیت های سریالی خود را تکمیل نمود.

از همان اول مشخص بود که بوئینگ تنها به ساخت همین هواپیماها راضی نیست و پس از  هواپیما ۷۰۷ ،هواپیمایی های بوئینگ ۷۲۷، بوئینگ۷۳۷ و در نهایت بوئینگ ۷۴۷ را به بازار جهانی وارد کرد.

شرکت بسیار بزرگ بوئنیگ پس از آن که فعالیتش بسیار گسترش یافت، با سازمان هوا و فضای ناسا وارد مذاکره و مشارکت های بسیار جالبی شد.

از سال 1974 به بعد شرکت هواپیماسازی بوئینگ، پس از به تفاهم رسیدن با شرکت ناسا و همچنین ساخت مشترک سفینه آپولو، در سال 1990 با تولید هواپیما بوئینگ 737 به پر فروش ترین هواپیما جهان تبدیل شد. این هواپیما در آن سال 2 هزار فروند به فروش رسید.

مدیر عامل حال حاضر شرکت بوئینگ ، Dave Calhoun می باشد.

یکی از جدیدترین محصول شرکت هواپیماسازی بوئینگ ، هواپیما بوئینگ ۷۳۷ مکس است که اولین پرواز خود را به مقصد فرودگاه مخصوص صحرائی بوئینگ ، در طی 2 ساعت 47 دقیق به انجام رساند. اما مشکلات بسیاری از تولید این هواپیما گریبان گیر بوئینگ شد.

سخن پایانی:

در آخر باید گفت که کمپانی بوئینگ تولید کننده هواپیماهایی می باشد که در عرصه هوانوردی خریداران بسیاری داشته است. گرچه مشکلات بسیاری در تولیدات این شرکت دیده می شود.


۱۳:۰۰:۳۴ | دوشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۱ | Monday 05 / 12 December / 2022