#اخبار آموزش و پرورش #تعطیلی مدارس #اخبار سوریه #سهام عدالت sahamedalat.ir #هواشناسی #قیمت خودرو #غزه #بیت کوین #بورس #اخبار بازنشستگان #آلودگی هوا #نرخ دلار #پرسپولیس #استقلال

مراحل گرفتن کارت بازرگانی چیست؟

یکی از راه‌های رسیدن به درآمد بالا، رونق کسب و کار و معرفی محصول به تمام جهان تجارت است. انجام واردات و صادرات بدون اخذ کارت بازرگانی ممکن نیست. افراد حقیقی و حقوقی برای انجام واردات و صادرات باید

مراحل گرفتن کارت بازرگانی

یکی از راه‌های رسیدن به درآمد بالا، رونق کسب و کار و معرفی محصول به تمام جهان تجارت است. انجام واردات و صادرات بدون اخذ کارت بازرگانی ممکن نیست. افراد حقیقی و حقوقی برای انجام واردات و صادرات باید کارت بازرگانی داشته باشند. گرفتن کارت بازرگانی همانند دیگر مجوزها نیازمند گذراندن مراحل قانونی است. به دلیل اهمیت این کارت در امر تجارت، در ادامه قصد داریم به شما بگوییم که از کجا و چگونه کارت بازرگانی دریافت کنید.

 

کارت بازرگانی چیست؟

افرادی که قصد تجارت و داد و ستد کالا در سطح بین‌المللی دارند، ابتدا باید نسبت به گرفتن کارت بازرگانی اقدام کنند. بر اساس ماده ۲ قانون تجارت، چه اشخاص حقیقی و چه حقوقی برای تجارت باید کارت بازرگانی داشته باشند. کارت بازرگانی کارتی الکترونیک است ‌که اطلاعاتی همچون نام، آدرس، شماره تلفن همراه و ایمیل شخص بر روی آن درج شده است. افرادی که دارای کارت بازرگانی هستند به عنوان تاجر و شرکت‌هایی دارای این کارت به عنوان شرکت تجاری شناخته می‌شوند.

 

مزایای دریافت کارت بازرگانی

شاید از خود بپرسید که گرفتن کارت بازرگانی چه مزایایی دارد؟ آیا فقط با کارت بازرگانی می‌توان تجارت انجام داد؟ کارت بازرگانی علاوه بر تجارت کالا مزایای زیادی دارد از جمله:

کارت بازرگانی چیست؟

 

شرایط دریافت کارت بازرگانی برای افراد حقیقی چگونه است؟

اشخاص حقیقی برای دریافت کارت بازرگانی باید حداقل ۲۳ سال سن داشته باشند و این افراد برای گرفتن کارت بازرگانی باید فضای کار اداری داشته و پرونده مالیاتی تشکیل دهند. دیگر شرایط دریافت کارت بازرگانی به صورت بازرگانی به صورت زیر است:

 

شرایط دریافت کارت بازرگانی برای افراد حقوقی چگونه است؟

مدیر شرکت حقوقی باید حداقل ۲۳ داشته باشند. یکی از شروط لازم برای گرفتن کارت بازرگانی افراد حقوقی مستقر بودن فضای کار اداری و تجاری در شرکت است. سایر شرایط دریافت کارت بازرگانی برای شرکت‌های حقوقی به صورت زیر است:

شرایط دریافت کارت بازرگانی

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت کارت بازرگانی

متقاضیان حقیقی و حقوقی برای گرفتن کارت بازرگانی نیاز به اسناد و مدارک خاصی دارند. این مدارک شامل عکس سه در چهار بدون آرایش و روتوش، کپی برابر اصل از شناسنامه و کارت ملی، ارائه مدرک تحصیلی مرتبط (حداقل دیپلم)، گواهی عدم سو پیشینه کیفری، کارت پایان خدمت یا معافیت، اجاره نامه و یا سند مالکیت فضای کاری اداری و تجاری و ارائه کد اقتصادی است.

افراد حقوقی به جز مدارک بالا باید آخرین روزنامه رسمی چاپ شده شرکت، مدارک شناسایی مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره و  همچنین آخرین آگهی تغییرات امضا شده هیئت مدیره شرکت را نیز ارائه دهند.

 

برای دریافت کارت بازرگانی چگونه اقدام کنیم؟

در گذشته متقاضیان حقیقی و حقوقی برای گرفتن کارت بازرگانی به سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق بازرگانی مراجعه می‌کردند. اما با پیشرفت تکنولوژی و اینترنتی انجام شدن کارها، درخواست دریافت کارت بازرگانی از طریق سامانه جامع تجارت انجام می‌شود. پس از درخواست می‌توانید سایر پروسه‌های اداری را نیز به صورت اینترنتی انجام دهید.

 

چگونه در سامانه جامع تجارت ثبت نام کنیم؟

برای انجام اموری همچون ثبت درخواست برای گرفتن کارت بازرگانی، تمدید کارت بازرگانی و ابطال آن باید از طریق سامانه جامع تجارت ایران صورت گیرد. ‌برای ثبت درخواست کارت بازرگانی ابتدا باید در این سامانه ثبت نام کنید.

در نوار جست‌ و جو گوگل عبارت سامانه جامع تجارت ایران را بنویسید و سرچ کنید. پس از وارد شدن صفحه مورد نظر گزینه ورود را انتخاب کنید. در صورتی که قبلا در سامانه ثبت نام کرده باشید، با ورود نام کاربری و کلمه عبور می‌توانید وارد کارتابل خود شوید در غیر این صورت باید ثبت نام کنید. بر روی کادر آبی رنگ ثبت نام کلیک کرده و ثبت نام کاربران ایرانی را انتخاب کنید. پس از آن اطلاعات خواسته شده را پر کرده و بقیه مراحل ثبت نام خود را کامل کنید.

بعد از اینکه در سامانه مورد نظر ثبت نام کردید، می‌توانید برای گرفتن کارت بازرگانی درخواست دهید. توجه کنید که ثبت نام در این سامانه با نقش پایه حقیقی انجام می‌شود. اگر قصد دریافت کارت بازرگانی حقوقی دارید پس از ثبت نام می‌توانید گزینه شرکت را از صفحه اصلی انتخاب و  اطلاعات شرکت حقوقی خود را وارد نمایید. در این صورت می‌توانید نسبت به دریافت کارت بازرگانی حقوقی اقدام کنید. بعد از اینکه وارد صفحه مورد نظر شدید، تب کارت بازرگانی و سپس گزینه صدور کارت بازرگانی را انتخاب کنید.

 

سخن پایانی

کارت بازرگانی یکی از مجوزهای لازم برای انجام امور واردات و صادرات کالاهای مختلف است. تابعیت جمهوری اسلامی، داشتن حداقل ۲۳ سال سن، حداقل مدرک دیپلم، داشتن فضای کار اداری و تجاری و .. از شرایط گرفتن کارت بازرگانی است. از مزایای کارت بازرگانی می‌توان به انجام تجارت، عضویت در اتاق بازرگانی، ثبت نام تجاری برند و ... اشاره کرد. برای درخواست کارت بازرگانی باید از طریق سامانه جامع تجارت ایران اقدام کنید.

یکی از برترین و باتجربه­ترین موسسه­های ثبتی، موسسه ثبت شرکت سفیر صلح است. در این مجموعه وکلای برجسته و متخصص دادگستری مشغول به فعالیت هستند. از خدمات موسسه ثبت شرکت سفیر صلح می­توان به ثبت شرکت، ثبت برند، تغییرات شرکت، ثبت اختراع و گرفتن کارت بازرگانی اشاره کرد. اگر به دنبال یک موسسه ثبت معتبر و باتجربه برای دریافت کارت بازرگانی هستید، موسسه ثبت شرکت سفیر صلح بهترین انتخاب است.


۱۴:۳۹:۱۴ | دوشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ | Monday 18 / 09 September / 2023
مطالب پیشنهادی از سراسر وب