با توجه به اینکه در ایران زنان برای درخواست طلاق باید دلایل قابل قبولی را به دادگاه ارائه دهند، یکی از این دلایل میتواند کراهت زوجه نسبت به زوج باشد. اما اثبات کراهت زوجه از زوج کار چندان ساده و آسانی نخواهد بود و برای اثبات این موضوع باید دلایل قانع کنندهای به دادگاه ارائه شود. گروه وکلای پارسای بهترینهای تیم وکلای طلاق خود را به شما معرفی میکند، تا بتوانید دلایل مورد نظر را نسبت به کراهت از همسر خود، عنوان و آنها را اثبات کنید.
کراهت زوجه نسبت به زوج یا به تعبیری تنفر زوجه از زوج، میتواند دلایل مختلفی از جمله پرخاشگری زوج، عدم تعادل، بد رفتاری، عسر و حرج و مواردی دیگر باشد. موضوعاتی که باعث تنفر در زوجه شدهاند و او نمیتواند تحت هیچ شرایطی به زندگی زناشویی ادامه دهد و تنها راه را جدایی و طلاق میداند. اثبات کراهت زوجه، بسیار سخت است و در بسیاری از موارد قاضی دلایل را کافی نمیداند. اما اگر دلایل کراهت زوجه، برای قاضی کافی باشد، به این معنا که زوجه توانسته این موضوع را به قاضی اثبات کند، رای به نفع زوجه صادر و طلاق صادر میشود. در این حالت نیازی به پرداخت مبلغ به زوج و جلب رضایت او نیست. با توجه به اینکه رای به نفع زوجه صادر شده است، حتی زوج باید تمام حق و حقوق زوجه را نیز پرداخت کند.
برای سهولت در اثبات کراهت زوجه از زوج، گروه وکلای پارسای، با همکاری وکلای پایه یک دادگستری علاوه بر ارائه مشاوره در این زمینه، وکالت طلاق زوجه را نیز بر عهده میگیرد تا مسیر قانونی طلاق در زمان کمتری طی شود.
زمانی که زوجه دلیل طلاق را کراهت نسبت به همسر خود عنوان میکند، این دلیل در دادگاه چندان قابل استناد نیست و اثبات آن ممکن است امکان پذیر نباشد. در نتیجه رای قاضی به نفع زوجه نخواهد بود. اما زمانی که این موضوع برای زوجه حیاتی باشد، برای اثبات دادخواست خود، با پرداخت پول به زوج سعی میکند دادخواست خود را به دادگاه و همسر خود اثبات کند. اما در بسیاری از موارد زوج در مقابل دریافت مبالغ بسیار زیاد نیز، رضایت به طلاق نمیدهد.
برای اثبات کراهت زوجه، راه سخت و طولانی در پیش دارید. گروه وکلای پارسای شما را نا امید نخواهد کرد. این مجموعه با تیم حرفهای وکلای طلاق، در کنار شما خواهد بود تا حقوق شما تضییع نشود.
اگر زوجه دادخواست طلاق خود را بر اساس کراهت از زوج بیان کرده است و در مقابل، مبلغی را برای جلب رضایت همسر خود، برای طلاق به او پرداخت کرده است، این طلاق، طلاق بائن نام دارد. به این معنا که در این نوع از طلاق، مرد امکان رجوع و بازگشت را به زندگی زناشویی خود ندارد. اما قانون فرصتی را برای زوج و زوجه در نظر گرفته است، اگر زوجه مبلغ پرداختی خود را از زوج پس بگیرد، طلاق از نوع بائن خارج میشود و طلاق رجعی نامیده میشود. بدین ترتیب زوج میتواند در مدت عده به زوجه خود رجوع کند.
درخواست طلاق از سوی زن همواره سخت و تا حدی انجام نشدنی است، چرا که قانون برای دادخواست طلاق از سوی زنان دلایل محکم و قوی میخواهد. از سویی، قانون چند دلیل را برای زوجه در نظر گرفته است که در صورت اثبات آنها، میتواند به آنها استناد کرده و دادخواست طلاق را تنظیم کند. کراهت زوجه از زوج یکی از دلایل درخواست طلاق است، اما اثبات کراهت زوجه نسبت به همسر خود سخت و دشوار است که تنها وکلای با تجربه میتوانند با استناد به تبصرهها، قوانین و ادلههای محکم، آن را اثبات کنند. گروه وکلای پارسای با یک تیم تخصصی در حوزه طلاق، در ابتدا تلاش میکند تا صلح و سازش بین زوجین برقرار شود و در صورت عدم سازش، بهترین راهکارها را به زوجین پیشنهاد میدهد تا در مدت زمان کوتاهی بتوانند پرونده طلاق را مختومه کنند.