#کالابرگ الکترونیک #غزه #پرسپولیس #استقلال #اخبار آموزش پرورش و فرهنگیان

راهنما سامانه خدمات الکترونیک مالیات my.tax.gov.ir +اخبار مالیات


راهنمای سامانه خدمات الکترونیک مالیاتی

فیلم آموزش نحوه ثبت، فعال سازی و غیر فعال سازی دستگاه کارتخوان در سامانه خدمات الکترونیک سازمان مالیاتی my.tax.gov.ir

 

فیلم معرفی و نحوه ثبت نام در سامانه درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی my.tax.gov.ir

 


راهنمای تصویری ثبت نام اشخاص حقیقی در درگاه ملی خدمات الکترونیک

جهت ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی ابتدا باید در این سیستم ثبت نام کنید. بدین منظور پس از ورود به صفحه درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی، روی زبانه «ثبت نام» کلیک کنید تا پنل ثبت نام نمایش داده شود.

تصویری که در بالا مشاهده می‌کنید مربوط به ثبت نام «اشخاص حقیقی» است. اطلاعات خواسته شده شامل کد ملی، شماره تلفن همراه و تاریخ تولد شناسنامه‌ای خود را وارد نموده سپس حروف نمایش داده شده در تصویر را در کادر «ورود تصویر امنیتی» وارد و پس از آن بر روی دکمه «ثبت نام» کلیک نمایید تا به صفحه زیر هدایت شوید.


  • تور کیش لحظه آخری از 3,270,000 تومان
  • تور دبی لحظه آخری از 15,200,000 تومان
  • سوخو 35‌ های روسیه در راه ایران+فیلم
  • استخدام کلینیک دانشگاه الزهرا در 2 عنوان شغلی
  • چهار آلت‌‌کوین آینده‌دار که بهتر است آنها را در روزهای آتی زیر نظر داشته باشید!
  • سبدهای پیشنهادی هفته دوم اردیبهشت ماه
  • ۹ هزار متر طول خط کشی در معابر منطقه۲ اجرا شد
  • آخرین جزئیات از پرداخت حق التدریس‌ فرهنگیان
  • ارزانترین خودرو ۷ نفره در ایران / با این خودرو از سفر لذت ببرید

  • توجـه: شماره تلفن همراهی که زمان ثبت نام وارد می‌کنید می‌بایست به نام خود شما باشد، به بیان دیگر شماره ملی و شماره تلفن همراه وارد شده می‌بایست متعلق به یک شخص باشد، در غیر این صورت با پیغام خطا (تصویر پایین) مواجه خواهید شد.

    توجـه: اتباع خارجی حقیقی نیز می‌توانند به همین روش اقدام به ثبت نام و ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک نمایند، ولی پیش از آن می‌بایست به ادارات کل مالیاتی مراجعه و درخواست ثبت شماره تلفن همراه خود را در سامانه ارائه نمایند.

    در ادامه در کادر «کد پیامک شده» رمز یکبار مصرف ۶ رقمی که به شماره همراه شما (که در صفحه قبل وارد کرده بودید) ارسال شده را وارد کنید. پس از ورود رمز یکبار مصرف و کلیک بر روی دکمه «ورود به سامانه» عملیات ثبت نام تکمیل شده و وارد سامانه می‌شوید.


  • ثبت نام وام قرض الحسنه برای بازنشستگان با اقساط کمتر از ۱ میلیون تومانی
  • جدول محاسبه رقم حقوق بازنشستگان در ۱۴۰۳ /عکس
  • افزایش فعالیت‌ها در پروتکل رونز؛ تعداد تراکنش‌های روزانه بیت‌ کوین رکورد شکست!
  • واحد پول کشورهای مختلف جهان و علامت اختصاری آنها💸
  • تقویم استخدامی سال 1403
  • خرید تور دبی لحظه آخری از 15,200,000 تومان
  • قیمت روز انواع تلفن همراه در ۱۷ دی ۱۴۰۲
  • شیرخوارگاه‌های مشهد خالی شد
  • تسری امتیازات رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران نهضت سوادآموزی
  • طلای جهانی از تکاپو افتاد


  • راهنمای ثبت نام اشخاص حقوقی در سایت درگاه ملی خدمات الکترونیک

    جهت ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی ابتدا باید در این سیستم ثبت نام کنید. اشخاص حقوقی بعد از ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت‌ها به صورت خودکار و از سمت این اداره در سامانه‌های مالیاتی ثبت نام شده و نام کاربری و کلمه عبور برای آن‌ها پیامک می‌شود.

    چنان چه در زمان ثبت شرکت، این اتفاق رخ نداده باشد افراد حقوقی برای ثبت نام الکترونیک در نظام مالیاتی ۴ مرحله اصلی که در تصویر زیر نمایش داده شده را باید طی کنند.

     

    به منظور ثبت نام در درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به عنوان شخص حقوقی، پس از ورود به صفحه درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی، روی زبانه «ثبت نام» کلیک کنید تا پنل ثبت نام نمایش داده شود.

    https://tax.gov.ir/Public/sqlimage/Default/609/0-0-0-500

    سپس بر روی دکمه «ثبت نام اشخاص حقوقی» کلیک نمایید تا به صفحه ورود به سامانه پیش ثبت نام و ثبت نام هدایت شوید.

    پس از ورود عبارت امنیتی نمایش داده در کادر مربوطه، «نوع مودی» را به «حقوقی» تغییر داده سپس «شناسه ملی/فراگیر» خود را وارد نمایید و بر روی دکمه «ورود به ثبت نام» کلیک کنید.

    در صفحه بعد، لیست پرونده‌های الکترونیک مرتبط با شماره/شناسه ملی وارد کرده را خواهید دید. در صورتی که قبلا پیش ثبت نام و ثبت نام انجام نداده باشید پیام زیر در کادری آبی رنگ به شما نمایش داده خواد شد:

    «شما هیچ ثبت نامی با شماره یا شناسه ملی خود نداشته و همچنین در شرکاء مودیان دیگر نیز حضور ندارید. جهت ثبت نام جدید روی کلید زیر کلیک نمایید.»

    برای ادامه مسیر بر روی «پیش ثبت نام جدید» کلیک کنید تا مراحل پیش ثبت نام را که در زیر توضیح داده شده است طی نمایید.

    نحوه تکمیل اطلاعات پیش ثبت نام

    در صفحه نخست سامانه پیش ثبت نام توضیحات لازم پیرامون این سامانه درج شده است. همچنین در سمت چپ یک گراف که فرایند کلی پیش ثبت نام شما را نمایش می دهد قرار داده شده است.

    ۱- تایید شماره موبایل

    ثبت شماره موبایل و تایید آن با ثبت کد فعالسازی اجباری می باشد. پس از ورود شماره موبایل یک کد رمز برای شماره همراه مودی ارسال می گردد که می بایست مودی کد دریافتی را در قسمت مورد نظر ثبت نموده و گزینه ثبت کد فعالسازی را کلیک نماید.

    ۲- تایید اطلاعات هویتی مودی اصلی

    در این مرحله اطلاعات مودی اصلی از ثبت احوال استعلام می شود.

    ۳- ثبت اطلاعات پایه

    در این قسمت اطلاعات استعلام شده قابل مشاهده می باشد و مودی می بایست برای انجام ادامه فرآیند ثبت نام الکترونیک اقدام به تکمیل اطلاعات نماید.

    مودی با کلیک بر روی گزینه ویرایش اطلاعات اولیه می بایست اطلاعات مورد نیاز برای اشخاص حقیقی (اطلاعات واحد کسبی، پروانه کسب، اتحادیه، نوع شغل) و اشخاص حقوقی و تشکل ها (اطلاعات ثبتی، محل ثبت، نوع شرکت، شماره اقتصادی قدیم) را ثبت نماید.

    ۴- ثبت اطلاعات اعضا/شرکا

    مودیان می بایست اطلاعات کامل اعضا و شرکاء خود را در این قسمت ثبت نمایند.

    در قسمت نواقص اطلاعات، اشکالات در اطلاعات شما با رنگ قرمز مشخص شده است، به منظور ورود به مرحله بعدی می بایست تمامی اشکالات نمایش داده شده را برطرف نمایید.


    راهنمای ورود و کاربری درگاه ملی خدمات الکترونیک

    برای ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک چه به عنوان شخص حقیقی و چه حقوقی، پس از ورود به صفحه درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی، دقت نمایید تا زبانه «ورود» انتخاب شده باشد.

    حال اطلاعات خواسته شده شامل «کد ملی / شناسه ملی» و «کلمه عبور» خود را در قسمت مربوطه، سپس عبارت نمایش داده شده را در کادر «ورود تصویر امنیتی» وارد نمایید. سپس کلید «ورود به پنل کاربری» را بزنید.

    در صفحه بعد و در کادر «کد پیامک شده» رمز یکبار مصرف ۶ رقمی که به شماره همراه شما (که در صفحه قبل و پیش از آن هنگام ثبت نام وارد کرده بودید) ارسال شده را وارد کنید. پس از ورود رمز یکبار مصرف و کلیک بر روی دکمه «ورود به سامانه» وارد سامانه می‌شوید.

    صفحه‌ای که مشاهده می‌کنید «داشبورد مالیاتی» نام دارد و خلاصه‌ای از کلیه اطلاعات مالیاتی موجود شما را نشان می‌دهد. چنانچه اطلاعات جزئی‌تری نیاز داشتید می‌توانید از منوهای سمت راست این صفحه استفاده کنید. در ادامه نگاهی جزئی‌تر به داشبورد مالیاتی خواهیم انداخت.

    در صورتی که شما بدهی مالیاتی داشته باشید در بالای صفحه و در کادری نارنجی یا زرد رنگ هشدار سیستمی نمایش داده می‌شود. به عنوان مثال در تصویر زیر به کاربر ۲ هشدار نمایش داده شده است، ممنوع الخروجی کاربر به دلیل بدهی مالیاتی و تعداد سکه‌های خریداری شده از بانک مرکزی

    برای مشاهده جزئیات ممنوع الخروجی و بدهی خود بر روی گزینه «استعلام ممنوع الخروجی» کلیک کنید، سپس بر روی «نمایش بدهی» بزنید تا مجموع مبلغ بدهی و جزئیات آن به شما نمایش داده شود.

    حال به سایر قسمت‌های مهم داشبورد می‌پردازیم، قاب‌های رنگی وسط صفحه تعداد پرونده‌ها، برگه‌های کارتابل ابلاغی و سکه‌های تحویلی به کاربر را نمایش می‌دهند. (برای توضیحات بیشتر روی تصویر زیر کلیک کنید)

    در سمت چپ تصویر ۶ کلید میانبر برای دسترسی سریع‌تر به گزارشات پرکاربرد قرار گرفته و در زیر آن‌ها کلیدی برای فعال یا غیرفعال‌سازی ابلاغ‌های الکترونیک قابل دسترسی می‌باشد.

    در میانه صفحه نموداری گرافیکی مشاهده می‌کنید که کل بدهی شما را به تفکیک منبع محاسبه بدهی نمایش می‌دهد.

    برای رفتن به صفحات دیگر و استفاده از سایر خدمات و گزارشات درگاه ملی خدمات الکترونیک می‌توانید از منوی سمت راست استفاده کنید. چانچه در قسمت‌های دیگر درگاه ملی بودید و تمایل داشتید به صفحه اصلی برگردید بر روی گزینه «داشبورد مالیاتی» یا علامت خانه کلیک کنید.


    آیا اتباع خارجی حقیقی نیز می‌توانند در درگاه ملی خدمات الکترونیک ثبت نام کنند؟

    بله، اتباع خارجی حقیقی نیز می‌توانند به روش گفته شده در راهنمای ثبت نام اشخاص حقیقی در درگاه ملی خدمات الکترونیک، اقدام به ثبت نام در درگاه ملی نمایند، ولی پیش از آن می‌بایست به یکی از ادارات کل مالیاتی مراجعه و درخواست ثبت شماره تلفن همراه خود را در سامانه ارائه نمایند.

     

     


    چطور شماره تلفن همراه خود را که در درگاه ملی خدمات الکترونیک ثبت شده تغییر دهیم؟

    برای تغییر شماره تلفن همراه خود که با آن وارد درگاه ملی خدمات الکترونیک می‌شوید، ابتدا می‌بایست از بالای صفحه و کنار نام و کد ملی، با زدن دکمه خروج (تصویر پایین) از درگاه ملی خارج شوید.

    در گام بعد بر روی زبانه «تغییر موبایل» کلیک نمایید. اطلاعات خواسته شده شامل کد ملی، شماره تلفن همراه (شماره جدیدی که میخواهید در درگاه ملی ثبت شود) و تصویر امنیتی نمایش داده شده را در قسمت‌های مربوطه وارد نموده و بر روی دکمه «تغییر شماره همراه» کلیک نمایید.

    توجه: شماره تلفن همراه جدیدی که وارد می‌کنید می‌بایست به نام خود شما باشد، به بیان دیگر شماره ملی و شماره تلفن همراه وارد شده می‌بایست متعلق به یک شخص باشد، در غیر این صورت با پیغام خطا مواجه خواهید شد.

    در صورتی که شماره تلفن همراه شما با موفقیت تغییر پیدا کند پیغام «تغییر شماره همراه با موفقیت انجام و اطلاعات کاربری به شماره جدید پیامک گردید.» به شما نمایش داده شده و اطلاعات کاربری به شماره همراه جدید پیامک می‌گردد.



    ویدیوی معرفی ساماندهی پذیرنده‌های بانکی در درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی


    سوالات و نکات عمومی درگاه ملی خدمات الکترونیک ویژه درگاه ملی خدمات الکترونیک

    پیامک ابلاغ برگ تشخیص/قطعی مالیات بر املاک اجاری را دریافت کرده‌ام، چرا در کارتابل ابلاغ آن را مشاهده نمی‌کنم؟

    در صورتی که پیامکی مشابه متن آبی رنگ پایین از طرف سازمان امور مالیاتی دریافت نموده‌اید، اگر پیش از این «ابلاغ الکترونیک» خود را فعال نکرده باشید برای مشاهده برگ تشخیص/قطعی مالیات بر املاک اجاری خود می‌بایست پس از ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک از صفحه «داشبورد مالیاتی»، گزینه «فعال‌سازی ابلاغ الکترونیک» را کلیک نمایید.

    مودی گرامی

    با سلام، برگ تشخیص/قطعی مالیات بر املاک اجاری شما در واحد مالیاتی ****** پرونده ********* عملکرد سال **** صادر و آماده ابلاغ می‌باشد. جهت ابلاغ الکترونیکی می‌توانید با مراجعه به درگاه ملی مالیات به آدرس my.tax.gov.ir نسبت به ثبت نام، فعال‌سازی ابلاغ الکترونیکی و مشاهده برگه مربوطه اقدام نمایید‌.

    سازمان امور مالیاتی کشور

    در گام بعد، پنجره‌ای مشابه تصویر زیر برای شما به نمایش در می‌آید، پس از مطالعه دقیق متن و در صورت صحت آن، موارد خواسته شده را تایید و بر روی دکمه «تایید اطلاعات و درخواست» کلیک نمایید تا ابلاغ الکترونیک برای شما فعال گردد.

    حال می‌توانید با مراجعه به بخش «کارتابل ابلاغ الکترونیک» تمام برگه‌های ابلاغ‌های الکترونیک خود را مشاهده نمایید.

    موارد نارنجی رنگ، برگه‌های ابلاغی هستند که جدید بوده و تا به حال باز و مشاهده نشده‌اند و موارد سرمه‌ای رنگ، برگه‌هایی هستند که قبلا مشاهده شده‌اند.

    نکتـه: مهلت قانونی مشاهده تمام ابلاغ‌های الکترونیک ۷ روز از تاریخ صدور می‌باشد که با پیامک به مودی اطلاع‌رسانی می‌گردد. پس از اتمام این مهلت، برای دریافت ابلاغ به صورت دستی، می‌بایست به اداره کل مالیاتی مربوط به پرونده خود مراجعه نمایید.

     

    اطلاعات منوی واحدهای مسکونی خالی از سکنه اشتباه است و مورد پذیرش من نیست، چه کار باید انجام دهم؟

    در منوی «واحدهای مسکونی خالی از سکنه» در صورتی که واحدهای مسکونی خالی از سکنه متعلق به شما شناسایی شده باشد اطلاعات واحدهای مذکور به شما نمایش داده خواهد شد.

    در صورتی که صحت اطلاعات نمایش داده شده را با توجه به کد پستی و سایر اطلاعات، تایید می‌نمایید با کلیک بر روی «پذیرش و پرداخت» مالیات واحد مسکونی خالی خود را پرداخت نمایید.
    در غیر این صورت چنان چه اطلاعات نمایش داده شده مورد تایید شما نمی‌باشد می‌توانید با استفاده از دکمه «عدم پذیرش» درخواست عدم پذیرش خود را ثبت نمایید تا پیام «عدم پذیرش شما ثبت شده است» نمایش داده شود.

    پس از ثبت پذیرش یا عدم پذیرش نیاز به اقدام دیگری از طرف شما نمی‌باشد و پس از بررسی اطلاعات ارسالی توسط سازمان امور مالیاتی برگه تشخیص برای شما طی یک تا دو ماه پس از آن صادر خواهد شد.

     

    چطور مبلغ مالیات بر خودروهای تحت تملک را مشاهده و پرداخت یا به آن اعتراض کنم؟

    در درگاه ملی خدمات الکترونیک از منوی سمت راست، بر روی «مالیات بر خودروهای تحت تملک» کلیک کرده تا وارد «سامانه مالیات بر انواع خودروهای سواری و وانت دوکابین گران قیمت» شوید و لیست خودروهای داخلی و خارجی ثبت شده به نامتان را مشاهده نمایید.

    بر روی دکمه «نمایش میزان مالیات خودرو» کلیک نمایید تا به صفحه بعد (گام ۲ - میزان مالیات خودرو) که ارزش خودروها و مالیات تعیین شده آن‌ها را نمایش می‌دهد بروید.

    پس از بررسی اطلاعات نمایش داده شده بر روی «انتخاب محل تشکیل پرونده» کلیک نمایید. در این صفحه استان محل سکونت خود را انتخاب نمایید تا طبق آن محل تشکیل پرونده مالیاتی و پرداخت قبض تعیین شود.

    توجـه: دقت داشته باشید در صورت دریافت قبض یا ثبت اعتراض (گام ۴ - مرحله پرداخت یا اعتراض)، امکان تغییر اطلاعات استان تشکیل پرونده وجود نخواهد داشت.

    پس از کلیک بر روی «ورود به مرحله بعدی» و در صفحه بعد (گام ۴ - مرحله پرداخت یا اعتراض)، می‌توانید مالیات تعیین شده در گام ۲ را به صورت الکترونیکی پرداخت نمایید. برای این منظور پس از اطمینان از انتخاب گزینه «تمکین می‌کنم»، بر روی دکمه «پرداخت برخط» کلیک نمایید تا به درگاه پرداخت بانکی هدایت شوید.

    اما چنان چه به مبلغ مالیات تعیین شده اعتراض دارید گزینه «اعتراض دارم» را انتخاب نمایید تا کادری مانند تصویر زیر به شما نمایش داده شود. پس از شرح اعتراض خود بر روی دکمه «ثبت اعتراض» کلیک نمایید تا پرونده شما جهت ادامه فرآیند به حوزه مالیاتی مربوطه ارجاع شود.

     

    چطور اعتراض و شکایت خود را نسبت به اوراق مالیاتی ثبت کنم؟

    در درگاه ملی خدمات الکترونیک از منوی سمت راست، بر روی «درخواست‌ها» کلیک کرده سپس گزینه «ثبت اعتراضات و شکایات» را کلیک نمایید تا وارد سامانه «اعتراضات و شکایات مالیاتی» شوید.

    از «لیست پرونده‌های مودی»، بر روی «انتخاب پرونده» مورد نظر کلیک نمایید.

    سپس با استفاده از گزینه‌های نمایش داده شده می‌توانید اعتراض خود را به برگ ارزیابی و یا ابلاغیه رای هیات حل اختلاف مالیاتی، ثبت و مراحل رسیدگی به آن را پیگیری نمایید.

     

    چطور یک فرار مالیاتی را گزارش کنم؟

     

    با توجه به این که گزارشات مردمی همواره یکی از شیوه‌های مهم شناسایی فرار مالیاتی متخلفان می‌باشد، در صورتی که با هر یک از مصادیق فرار مالیاتی توسط افراد حقیقی یا حقوقی روبرو شدید می‌توانید با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور مالیاتی کشور intamedia.ir و از منوی «ارتباط با ما»، به صفحه «گـزارش فـرار مالیـاتـی» رفته و گزارش خود را ثبت و پیگیری نمایید.

    برای تکمیل فرم گزارش فرار مالیاتی، نیازی به اعلام مشخصات فردی خود ندارید و می‌توانید صرفا کادر مربوط به نام شخص متخلف را تکمیل نمایید، همچنین اگر مستنداتی در خصوص فرار مالیاتی دارید نیز می‌توانید به فرم الصاق نمایید.

    همچنین می‌توانید برای گزارش فرار مالیاتی با شماره تلفن ۱۵۲۶ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید.

    برخی از مصادیق فرار مالیاتی:

    • استفاده نکردن از دستگاه کارتخوان و اجبار به پرداخت هزینه خدمات و کالاها به صورت نقدی
    • ثبت نکردن درآمد در دفاتر و یا کمتر ثبت کردن آن‌ها از طریق به وجود آوردن خریداران ساختگی و کد (شماره اقتصادی) جعلی و یا کد دیگران، مخصوصا موسساتی که فروش کالای آن‌ها از طریق شعبه، نمایندگی، کارگزار و توزیع‌کننده به عمل می‌آید.
    • حساب‌سازی و حساب به حساب کردن ثبت فروش یا درآمد در حساب‌های بستانکاران، جاری شرکاء و...
    • و تخلفات مالیاتی دیگر

     

    چطور نقض قوانین و تخلفات مامورین مالیاتی را گزارش کنم؟

    سامانه الکترونیکی پاسخگویی به شکایات و ارتباط مردمی سازمان امور مالیاتی کشور که در اجرای ماده ۲۵ قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مبارزه با فساد فعال گردیده و به موجب آن شما می‌توانید شکایات خود را ثبت نموده و دادستانی انتظامی مالیاتی و سایر دفاتر ذی‌ربط مسئولیت رسیدگی به این شکایات را به عهده دارند.

    برای این منظور می‌توانید با مراجعه به سایت سازمان امور مالیاتی کشور intamedia.ir و از منوی «ارتباط با ما»، به صفحه «رسیدگی به شکایات (ماده ۲۵ ارتقاء نظام سلامت نظام اداری)» رفته و درخواست خود را ثبت و یا پیگیری نمایید.

    درخواست‌هایی که می‌توانید در این سامانه ثبت نمایید موارد زیر می‌باشند:

    • تقدیر و تشکر
    • نقض قوانین و مقررات
    • درخواست وجه غیرقانونی
    • نحوه برخورد مامور مالیاتی

    سوالات و نکات ساماندهی پذیرنده های بانکی ویژه درگاه ملی خدمات الکترونیک

    دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده / الصاق شده / اعلامی جهت غیرفعال‌سازی به چه معناست؟

    ۱- لیست موارد الصاق نشده به معنی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی است که توسط بانک مرکزی به نام مودی ثبت شده و مودی هنوز اقدامی نسبت به تعیین تکلیف آن‌ها انجام نداده است.

    جهت تعیین تکلیف این موارد مودی می‌تواند پذیرنده‌های بانکی نشان داده شده در لیست را یا به یکی از پرونده‌های مالیاتی خود الصاق و متصل کرده و یا غیرفعال‌سازی آنان را درخواست نماید تا پس از بررسی توسط بانک مرکزی غیرفعال شوند.

    ۲- موارد الصاق شده به معنی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی است که به یکی از پرونده‌های مالیاتی تکمیل شده شما متصل شده است.

    ۳- مواردی که در لیست غیرفعال‌سازی قرار دارند دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی هستند که به درخواست شما جهت غیر فعال سازی به بانک مرکزی اعلام خواهند شد.

     

    چطور یک دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی را به پرونده مورد نظر خود الصاق نمایم؟

    پس از ورود به بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» از لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» بر روی گزینه «الصاق به پرونده» کلیک نمایید تا مانند تصویر زیر لیست پرونده‌های الکترونیک مالیاتی شما نمایش داده شود.

    در این مرحله شما می‌توانید یکی از پرونده‌های نمایش داده شده خود را انتخاب و دکمه «الصاق» را کلیک نمایید تا دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی مورد نظر به لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق شده» اضافه شود.

    توجـه: در صورتی که در لیست نمایش داده شده هیچ پرونده‌ای موجود نبود، بر روی دکمه «ثبت نام الکترونیک جدید» کلیک کرده و در پنجره جدید، اقدام به پیش ثبت نام جدید نمایید.

    توجـه: در صورت انتخاب پرونده‌های عدم تکمیل (قرمز رنگ)، می‌بایست قبل از ثبت تایید نهایی نسبت به تکمیل اطلاعات ثبت نام مربوطه اقدام نمایید.

    پس از این مرحله و تعیین تکلیف سایر دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود بر روی دکمه «تایید نهایی» کلیک کنید.

    چنان چه پس از الصاق یک دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی به یک پرونده الکترونیکی، قصد تغییر پرونده انتخابی را داشتید می‌توانید با کلیک روی گزینه «تغییر پرونده»، دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی مورد نظر را به لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» برگردانده و مجددا به روش ذکر شده در بالا پرونده مرتبط با آن را انتخاب نمایید.

    همچنین اگر بعد از ثبت دکمه «تایید نهایی» قصد ویرایش دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی الصاق شده را داشتید می‌توانید از دکمه «ویرایش مجدد» استفاده نمایید.

     

    چطور یک دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی را غیرفعال نمایم؟

    برای این منظور پس از ورود به بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» از لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» بر روی گزینه «درخواست غیرفعال‌سازی» کلیک نمایید تا مانند تصویر زیر دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی مورد نظر به لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی اعلامی توسط مودی به بانک مرکزی جهت غیرفعال‌سازی» اضافه شود.

    در پایان و پس از تعیین تکلیف سایر دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی نمایش داده شده، بر روی دکمه «تایید نهایی» کلیک نمایید. پس از کلیک روی «تایید نهایی» درخواست غیرفعال‌سازی شما (پس از ده روز) به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ارسال خواهد شد.

    پس از گذراندن این مراحل نیازی به انجام اقدام دیگری از جمله مراجعه به ادارات مالیاتی، بانک و... نمی‌باشد.

    توجـه: دقت نمایید امکان ویرایش دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که درخواست غیرفعال‌سازی آن‌ها را نموده‌اید تا ده روز میسر می باشد. لذا موارد انتخابی را به دقت بررسی نمایید.

    در صورتی که هنوز «تایید نهایی» را کلیک نکرده باشید، می‌توانید از گزینه «فعال‌سازی» استفاده نمایید تا به لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» بازگردانده شود.

     

    آیا امکان ویرایش و یا غیرفعال‌سازی دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی پس از تایید نهایی وجود دارد؟

    در منوی «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» اگر بعد از ثبت دکمه «تایید نهایی» قصد ویرایش و یا غیرفعال‌سازی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق شده را داشتید می‌توانید از دکمه «ویرایش مجدد» استفاده نمایید.

    نکته: پس از ده روز درخواست غیر فعالسازی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی به بانک مرکزی ارسال خواهد شد و امکان ویرایش آن وجود ندارد.

    پس از کلیک بر روی «ویرایش مجدد» تمام دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که به پرونده‌های مالیاتی شما الصاق شده باشند مجددا به لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق شده» بازمی‌گردند.

    حال از لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» با استفاده از دکمه‌های «تغییر پرونده» و «درخواست غیرفعال‌سازی» می‌توانید موارد مورد نظر را به پرونده جدید الصاق و یا برای آن درخواست غیرفعال‌سازی نمایید.

     

    چرا نمی‌توانم برخی از دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود را مجددا فعال نمایم؟

    در بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی»، در صورتی که پس از ثبت «تایید نهایی»، از ارسال درخواست غیرفعال‌سازی یک یا چند دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی منصرف شده باشید ابتدا می‌بایست دکمه «ویرایش مجدد» را کلیک نمایید.

    https://tax.gov.ir/Public/sqlimage/Default/699/0-0-0-500

    نکتـه: در صورتی که دکمه «ویرایش مجدد» را مشاهده نمی‌کنید، می‌بایست تمام موارد موجود در لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» را با الصاق و یا غیرفعال‌سازی تعیین تکلیف نموده و دکمه «تایید نهایی» را کلیک نمایید.

    در گام بعد می‌توانید با فشردن دکمه «فعال‌سازی»، دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی مورد نظر را مجددا به لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» بازگردانید.

    توجـه: دقت نمایید امکان ویرایش دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که درخواست غیرفعال‌سازی آن‌ها را نموده‌اید فقط تا ۱۰ روز از زمان ثبت تایید نهایی میسر می‌باشد، سپس اطلاعات جهت غیر فعال‌سازی برای بانک مرکزی ارسال خواهد شد، لذا موارد انتخابی را به دقت بررسی نمایید.

    همان‌طور که در تصویر بالا مشاهده می‌نمایید، اطلاعات مورد سمت چپ به بانک مرکزی ارسال شده و دکمه «فعال‌سازی» مربوط به آن حذف گردیده، ولی برای مورد سمت راست همچنان امکان فعال‌سازی وجود دارد.

     

    گزینه حذف پرونده‌های بانک مرکزی چیست؟ چطور ثبت نام الکترونیک انجام شده توسط بانک مرکزی را حذف نمایم؟

    برای حذف ثبت نام‌های انجام شده توسط بانک مرکزی، می‌بایست پس از ورود به بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» از لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» تمام موارد نمایش داده شده را با انتخاب «الصاق به پرونده» یا «درخواست غیرفعال‌سازی» تعیین تکلیف نمایید. در پایان بر روی دکمه «تایید نهایی» کلیک نمایید.

    توجـه: دقت نمایید امکان ویرایش دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که درخواست غیرفعال‌سازی آن‌ها را اعلام نموده‌اید تا ۱۰ روز میسر می‌باشد، لذا موارد انتخابی را به دقت بررسی نمایید.

    https://tax.gov.ir/Public/sqlimage/Default/684/0-0-0-500

    در مرحله بعد با کلیک بر روی دکمه «حذف پرونده‌های بانک مرکزی» لیستی از ثبت نام‌های انجام شده توسط بانک مرکزی که هیچ دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی به آن الصاق نشده و می‌توانید حذف نمایید را مشاهده می‌کنید که با انتخاب آن‌ها و کلیک روی دکمه «حذف پرونده» ثبت نام مورد نظر حذف خواهد شد.

     

    چرا در منوی ساماندهی پذیرنده‌های بانکی پس از کلیک بر روی دکمه تایید نهایی با پیغام خطا روبرو می‌شوم؟

    متن خطای ۱:

    زمانی با این خطا روبرو می‌گردید که پیش از کلیک بر روی دکمه «تایید نهایی» تمام موارد موجود در لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» را با انتخاب یکی از گزینه‌های «الصاق به پرونده» یا «درخواست غیرفعال‌سازی» تعیین تکلیف ننموده باشید.

    متن خطای ۲:

    • «مودی گرامی با توجه به اینکه ثبت نام‌هایی که برای آنها پذیرنده متناظر وجود دارد هنوز تکمیل نشده‌اند امکان تایید نهایی این فرآیند وجود ندارد. این پذیرنده پس از گذشتن موعد زمانی غیرفعال خواهد شد. لذا قبل از تایید نهایی نسبت به تکمیل فرآیند ثبت نام تا گام نهایی اقدام فرمایید.»

    زمانی با این خطا مواجه می‌گردید که یکی از دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی به پرونده ثبت نام الکترونیکی متصل شده است که در وضعیت «تکمیل نشده» قرار دارد، لذا برای رفع این مشکل می‌بایست ابتدا ثبت نام مربوطه را تکمیل نمایید.

    برای این منظور بر روی منوی «پرونده‌های مالیاتی» کلیک کنید.

    پس از آن وارد منوی «پرونده‌های درآمد» شده و گزینه «جزئیات پرونده» مربوط به پرونده تکمیل نشده مورد نظر را انتخاب نمایید.

    در پنجره نمایش داده شده، دکمه «ورود و ویرایش» را کلیک کنید تا به سامانه ثبت نام الکترونیک هدایت شوید.

    در صفحه نمایش داده شده، از سمت چپ تصویر بر روی دکمه «نمایش و ویرایش اطلاعات» کلیک نمایید.

    در این پنجره، از کادر «اشکالات و نواقص اطلاعاتی» مواردی که با رنگ قرمز نوشته شده را کلیک نموده و اطلاعات خواسته شده را به دقت تکمیل کنید تا ثبت نام پرونده الکترونیکی مالیاتی شما تکمیل گردد.

    پس از تکمیل پرونده مورد نظر به درگاه ملی خدمات الکترونیک و بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» بازگشته و دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی مورد نظر خود را به پرونده تکمیل شده مذکور الصاق نموده و دکمه «تایید نهایی» را کلیک نمایید.

     

    آیا می‌توان دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی را به نام شخص دیگری ثبت کرد؟

    خیر; تمام فعالان اقتصادی دارای ابزار پرداخت‌های بانکی می‌بایست دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود را به پرونده‌ای که متعلق به خود آنان می‌باشد الصاق نمایند و اتصال به پرونده مالیاتی شخص دیگر امکان‌پذیر نمی‌باشد.

    در صورتی که از قبل هیچ پرونده مالیاتی ندارید می‌توانید با مراجعه به منوی «پرونده‌های مالیاتی» (سمت راست درگاه ملی) و سپس «پرونده‌های درآمد»، «ایجاد پرونده مالیات بر درآمد جدید» را انتخاب نموده و در پنجره باز شده، اقدام به پیش ثبت نام و ثبت نام جدید نمایید.

     

    آیا اشخاص حقوقی نیز امکان ساماندهی پذیرنده‌های بانکی خود را دارند؟

    بله، امکان ساماندهی پذیرنده‌های بانکی برای اشخاص حقوقی نیز در درگاه ملی خدمات الکترونیک و منوی «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» تعبیه شده و در دسترس مودیان محترم مالیاتی قرار دارد.

     

    کاربری و اطلاعات نمایش داده شده در بخش ساماندهی پذیرنده‌های بانکی برای اشخاص حقوقی نیز مانند اشخاص حقیقی می‌باشد، ولی با ۲ تفاوت زیر:

    ۱- اشخاص حقوقی تنها یک پرونده مالیاتی دارند و برای الصاق دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود، همان یک پرونده را می‌توانند انتخاب نمایند.

    ۲- برای اشخاص حقوقی تمام دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی به طور پیش‌فرض به پرونده مذکور الصاق شده است. لذا در صورتی که مودی حقوقی مشاهده نماید که یکی از دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی نمایش داده شده متعلق به او نمی‌باشد می‌تواند با کلیک بر روی دکمه «تغییر پرونده»، آن را به لیست موارد «الصاق نشده» ارسال نماید.

    سپس با استفاده از گزینه «درخواست غیرفعال‌سازی» درخواست غیرفعال‌سازی آن را به بانک مرکزی ارسال نماید.

     

    چطور اطلاعات حساب بانکی متصل به یک پذیرنده بانکی را به دست آورم؟

    همان‌طور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید در منوی «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی»، شرکت ارائه‌دهنده خدمات پرداخت (psp) و سایر اطلاعات مرتبط با تمام دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی لیست شده قابل مشاهده می‌باشد.

    شما می‌توانید با تماس با شرکت صادر کننده دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی خود و ارائه سه مقدار کلیدی و منحصر به فرد «کد پذیرنده فروشگاهی»، «کد سوییچ پرداخت» و «شماره پایانه»، اطلاعات مورد نیاز مرتبط با آن را دریافت نمایید.

     

    چطور یک پذیرنده بانکی جدید اضافه کنم؟ چرا پذیرنده بانکی فعال من در منوی ساماندهی پذیرنده‌های بانکی وجود ندارد؟

    اطلاعات دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که در بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» درگاه ملی خدمات الکترونیک نمایش داده شده است، از طرف بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال شده است.

    در صورتی که اطلاعات مربوط به پذیرنده بانکی خود را در این بخش مشاهده نمی‌کنید این به این معنی است که بانک مرکزی هنوز اطلاعات آن را به سازمان امور مالیاتی ارسال نکرده است.

    شما می‌توانید در روزهای آتی به درگاه ملی خدمات الکترونیک مراجعه نمایید تا پس از نمایش اطلاعات پذیرنده بانکی مورد نظر، آن‌ها را تعیین تکلیف نمایید.

    یادآوری می‌گردد می‌توانید عملیات «الصاق به پرونده» یا «درخواست غیرفعال‌سازی» را روی مواردی که هم‌اکنون به شما نمایش داده شده است انجام و تایید نهایی نمایید.

     

    چرا پذیرنده بانکی که متعلق به من نیست به نام من ثبت شده است؟

    تمام اطلاعاتی که در بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» مشاهده می‌نمایید از طرف بانک مرکزی به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال شده است.

    با توجه به این‌ که بخشی از اطلاعات ارسالی مورد اعتراض مودیان محترم مالیاتی قرار گرفته بود، سازمان امور مالیاتی به منظور تکریم مودیان مالیاتی خدمت «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» را به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی my.tax.gov.ir اضافه نموده است. از این پس مودیان می‌توانند بدون مراجعه حضوری به ادارات کل مالیاتی و یا بانک، فرآیند الصاق و غیرفعال‌سازی پذیرنده‌های بانکی را انجام دهند.

     

    هنگامی که روی درخواست ویرایش مجدد کلیک می‌نمایم، هیچ اتفاقی نمیفتد؟

    اگر در قسمت ساماندهی پذیرنده‌های بانکی، تنها لیست دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی اعلامی توسط مودی به بانک مرکزی جهت غیرفعال‌سازی وجود داشته باشد و ۱۰ روز از تایید نهایی آن‌‎ها گذشته باشد، با توجه به اعلام لیست به بانک مرکزی جهت غیرفعال‌سازی، امکان ویرایش مجدد وجود نخواهد داشت.

     


    ورود به سایت مای تکس my.tax.gov.ir, سامانه خدمات الکترونیک مالیاتی


    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    آخرین اخبار روز