#اخبار آموزش و پرورش #پرسپولیس #استقلال #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #کالابرگ الکترونیک #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

تمام پارک‌های جنگلی کشور به‌دلیل کرونا بسته شدند

مدیرکل دفتر جنگل‌کاری و پارک‌ها و ذخیره‌گاه‌های جنگلی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: بر اساس تأکید ستاد ملی مبارزه با کرونا برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، درب تمام پارک‌های جنگلی به‌روی مردم بسته شده است.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • کوروش خلعتبری مدیرکل دفتر جنگل‌کاری و پارک‌ها و ذخیره‌گاه‌های جنگلی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در گفتگو با تسنیم اظهار کرد: در سه استان شمالی کشور شامل گیلان، مازندران و گلستان 138 پارک جنگلی و تفرجگاه داریم که مساحت آن‌ها بالغ بر 45 هزار و 877  هکتار است.

    مدیرکل دفتر جنگل‌کاری و پارک‌ها و ذخیره‌گاه‌های جنگلی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور تأکید کرد: قبل از تعطیلات نوروزی و بعد از هفته منابع طبیعی، با توجه به شیوع کرونا با مسئولین کلیه ادارات شمال کشور به‌صورت تلفنی صحبت شد تا از ورود افراد به این مناطق برای جلوگیری از شیوع بیماری جلوگیری به‌عمل آید.

    وی اظهار داشت: نوبخت معاون جنگل سازمان جنگلها نیز به کلیه استان‌ها نامه نوشت که برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در کشور، از ورود افراد به کلیه پارک‌های جنگلی جلوگیری شود به‌طوری که اکنون اغلب پارک‌های کشور با وجود اینکه مدیریت آنها به بخش خصوصی سپرده شده، تعطیل هستند.

    درب تمام پارک‌های جنگلی کشور به دلیل کرونا بسته شد

    وی اظهار داشت: بر اساس تأکید ستاد ملی مبارزه با کرونا برای جلوگیری از شیوع  این بیماری، با کمک ستادهای کرونای استانها، پارک‌های جنگلی همه استان‌ها در ایام تعطیلات نوروزی تعطیل شدند.

    مدیرکل دفتر جنگل‌کاری و پارک‌ها و ذخیره‌گاه‌های جنگلی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: در حال حاضر نیز تقریباً تمام  پارک‌های جنگلی کشور درب خود را به‌روی افراد بسته‌اند و اجازه ورود به کسی داده نمی‌شود.



    پویشگر: خبرپو     منبع: تسنیم

    ۱۲:۴۱:۴۸ | جمعه ۸ فروردین ۱۳۹۹ | Friday 27 / 03 March / 2020
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی