#اخبار آموزش و پرورش #مشاهده دهک در سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir #هواشناسی #جشنواره فجر #بازنشستگان #نقل و انتقالات فوتبال #بورس #سهام عدالت #تعطیلی #غزه #بیت کوین #پرسپولیس #استقلال

یک میلیون و 350 هزار نفر روش آزاد سازی سهام عدالت خود را مشخص کردند

طبق اعلام سازمان خصوصی سازی، در پی ابلاغیه مقام معظم رهبری در موافقت با آزاد سازی سهام عدالت، تاکنون 13 میلیون مراجعه به سامانه سهام عدالت صورت گرفته است.


  • آزمون استخدامی گل گهر سیرجان
  • دوج‌کوین در لیست خرید شرکت‌های بزرگ؛ تحلیلگران به صعود ۳۳۰ درصدی امیدوارند!
  • ترامپ: با ایران تماس خواهم گرفت
  • زمان اعلام نتایج قرعه کشی ایران خودرو طرح مادران بهمن ۱۴۰۳
  • کاظمی: حذف تأثیر قطعی معدل در پایه های دهم و یازدهم نظر آموزش و پرورش بود
  • دانا با سازمان تامین اجتماعی قرارداد بست
  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
  • شور و نشاط انقلابی در محلات منطقه ۱۵
  • تاخیر ۱۶ ماهه در واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته

  • به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سازمان خصوصی سازی،‌ در پی ابلاغیه مقام معظم رهبری در موافقت با آزاد سازی سهام عدالت تاکنون 13 میلیون مراجعه به سامانه سهام عدالت samanese.ir صورت گرفته است.

    یک میلیون و 350 هزار نفر روش آزاد سازی سهام عدالت خود را تعیین کردند

    به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی  تا ساعت 14 روز جمعه بالغ بر یک میلیون و 350 هزار نفر از هم‌وطنان سهامدار عدالت روش آزاد سازی سهام خود را مشخص کرده اند.این گزارش می افزاید پس از ابلاغیه مقام معظم رهبری در موافقت با آزادسازی سهام عدالت تاکنون  13 میلیون مراجعه به این سایت سهام عدالت www.samanese.ir صورت گرفته است.



    هم‌وطنان سهامدار عدالت تا دهم خرداد ماه سال جاری فرصت دارند با مراجعه به سایت سامانه سهام عدالت www.samanese.ir یکی از دو روش آزاد سازی به شیوه مستقیم یا غیر مستقیم را انتخاب نموده و از مزایای سهام خود برخوردار شوند.

    لازم به ذکر است چنانچه سهامداران خودشان یکی از این دو روش را انتخاب نکنند، در پایان مهلت اعلام شده روش غیر مستقیم برای آنها انتخاب خواهد شد.



    پویشگر: خبرپو     منبع: فارس

    ۱۰:۰۵:۴۵ | شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | Saturday 02 / 05 May / 2020
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی
    آخرین اخبار روز