#اخبار آموزش و پرورش #پرسپولیس #استقلال #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #کالابرگ الکترونیک #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

جدول زمانی آغاز و پایان خورشیدگرفتگی در مراکز استان ها

جزئیات خورشید گرفتگی جزئی اول تیر ۱۳۹۹ از سوی شورای مرکز تقویم مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اعلام شد.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، این خورشید گرفتگی از نوع حلقوی است که در ایران به صورت جزئی دیده خواهد شد. این گرفتگی در آفریقا به جز بخشی از غرب آن، جنوب شرق اروپا و آسیا به‌صورت جزئی و در بخشی از جمهوری کنگو، سودان جنوبی، اتیوپی، یمن، عربستان سعودی، عمان، پاکستان، شمال هند، جنوب چین، تایوان به‌صورت حلقوی قابل مشاهده است.

    جدول زمانی آغاز و پایان خورشیدگرفتگی فردا

    بیشینه پوشیدگی این گرفتگی جزئی در شرق آسیا رخ می‌دهد که در شمال هند، ماه حدود ۹۹ درصد از قرص خورشید را می‌پوشاند.

    در تهران، گرفتگی در ساعت ۰۹:۰۵ دقیقه شروع می‌شود و در ساعت ۱۰:۱۶ دقیقه به بیشترین مقدار خود می‌رسد که در این حالت ماه ۴۸ درصد از قرص خورشید را می‌پوشاند.

    این گرفتگی در ساعت ۱۱:۳۸ دقیقه در تهران پایان می‌یابد. زمان و حداکثر میزان پوشیدگی در سایر نقاط ایران با تهران متفاوت است.

    مشخصات خورشید گرفتگی برای تمامی مراکز استان‌ها به شرح زیر است:

    خورشیدگرفتگی در مناطق جنوب شرق ایران نسبت به دیگر مناطق کشور طولانی‌تر است و بخش بزرگ‌تری از قرص خورشید پوشیده می‌شود. حداکثر گرفتگی با پوشیدگی ۹۷ درصد است که در پسابندر رخ می‌دهد.

    توجه به این نکته لازم است که مشاهده خورشیدگرفتگی بدون استفاده از ابزار و صافی‌های مناسب به بینایی آسیب می‌رساند.

    پویشگر: خبرپو     منبع: مهر

    ۱۸:۵۸:۳۰ | شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | Saturday 20 / 06 June / 2020
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی