#اخبار آموزش و پرورش #کالابرگ الکترونیک #استقلال #پرسپولیس #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

تجمع و تظاهرات مجدد در بغداد

افراد شرکت‌کننده در تجمعات بغداد که برخی از آن‌ها، پرچم‌های منتسب به جریان صدر را در دست دارند، بار دیگر امروز تجمع کرده و برخی افراد در حال حمله با سنگ و آجر به پلیس هستند.

تجمع و تظاهرات مجدد در بغداد؛ حمله افراد به پلیس

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، امروز شنبه اول اکتبر، سومین سالروز تظاهرات اکتبر سال ۲۰۱۹ است که در نتیجه حمایت برخی کشورهای غربی از آن، به سقوط دولت وقت عراق به ریاست «عادل عبدالمهدی» انجامید و پس از آن دولت مصطفی الکاظمی رو کار آمد. 

گروه‌ها و احزاب و افرادی که در تظاهرات سه سال پیش شرکت داشتند، در عراق به احزاب «تشرینی» (اُکتبری) شهره شدند. هر چند گفته می‌شود که احزاب و گروه‌های تشرینی در این تظاهرات هستند، اما به گفته منابع عراقی، بسیاری از افراد حاضر در تجمع امروز پرچم‌های منتسب به جریان صدر را در دست دارند. 

به گزارش خبرگزاری عراق (واع)، فرماندهی عملیات بغداد (ارتش)، امروز از «وضعیت باثبات و زندگی طبیعی و تردد عادی و روان» در پایتخت گفت و تأکید کرد، «آنچه برخی در شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی در خصوص استقرار برخی گروه‌های مسلح در برخی مناطق بغداد، ادعا کرده‌اند، صحت ندارد».


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • همچنین «یحیی رسول» سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق با تأکید بر آماده بودن طرح تأمین امنیت تظاهرات میدان التحریر گفت، «وضع امنیتی همه استان‌های عراق خوب است. دستورات فرمانده کل قوا به نیروهای امنیتی برای عدم استفاده از سلاح علیه تظاهرات‌کنندگان صادر شده است. برخی رسانه‌ها خبرهای دروغ یا نادرست منتشر می‌کنند. از تظاهرات‌کنندگان درخواست می‌کنیم که برای ممانعت از ایجاد آشوب، با نیروهای امنیتی همکاری جدی داشته باشند». 

     

    در عین حال برخی رسانه‌ها از حمله افراد حاضر در تظاهرات به نیروهای پلیس خبر داده‌اند. در پل الجمهوریه در حد فاصل میان میدان التحریر به منطقه سبز (الخضراء)، برخی تظاهرات‌کنندگان به نیروهای پلیس ضد شورش حمله کرده‌اند. کانال تلگرامی صابرین عراق با انتشار تصاویری گزارش کرد که برخی افراد با سنگ و آجر با نیروهای پلیس درگیر شده‌اند و تاکنون (زمان انتشار این گزارش) حدود پانزده نفر مصدوم  شده‌اند.


  • تبلیغات محیطی در فرودگاه بین المللی بندرعباس، فرصتی ویژه برای برندها
  • پیشنهاد جسورانه مایکل سیلور: آمریکا باید ۲۵ درصد از بیت‌کوین‌های جهان را بخرد!
  • مثلث برمودا؛ مکانی که همه چیز ناپدید می‌شود!
  • اعلام زمان واریز عیدی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی + مبلغ
  • کیفیت هوای تهران امروز یکشنبه 19 اسفند 1403
  • آخرین فرمت جدول دستمزد کارگران سال ۱۴۰۴
  • قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1403/12/19+ جدول
  • اخبار لحظه به لحظه استخدام وزارت بهداشت
  • خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند + ویدئو
  • آغاز فروش نوروزی محصولات سایپا از هفته آینده

  • وبگاه خبری «شفق نیوز» عراق نیز نوشت، «صبح امروز شنبه تظاهرات بزرگی در مرکز عراق برای گرامیداشت سالروز سوم اعتراضات تشرین [اکتبر] سال ۲۰۱۹ آغاز شده است. معترضان همه خواسته‌های سال ۲۰۱۹ را سر می‌دهند اما این تظاهرات امسال شاهد حضور علنی طرفداران جریان صدر هم هست که شعارهای معروف خودشان را سر می‌دهند لباس‌های سیاه به تن دارند». 

    «بغداد الیوم» دیگر سایت خبری عراقی نیز با تیتر «آغاز تظاهرات سالروز تشرین با مشارکت صدر‌ی‌ها» نوشت، «طرفداران صدر به شکل علنی در تظاهرات امروز حضور دارند. مشارکت‌کنندگان شعارهایی سر داده‌اند از جمله در رد تشکیل دولت جدید و همچنین در حمایت از انحلال پارلمان». 

    به نوشته بغداد الیوم، تظاهرات کنندگان با حمله به نیروهای پلیس بر روی پل الجمهوریه و بعد از گذشت از موانع فلزی تلاش می‌کنند موانع بتونی را نیز کنار بزنند و خود را به داخل منطقه سبز (الخضراء) برسانند؛ جایی که در کنار ساختمان پارلمان، نهادهای دولتی و وزارتخانه‌ها و بسیاری از سفارتخانه‌ها در آنجا قرار دارد.

    هم‌زمان با حملات افراد به پلیس، کانال تلگرامی «شبکة الإعلام المقاوم» عراق گزارش کرد که «سران تشرینی از طرفداران خود خواسته‌اند که با ترک میدان تحریر و پل الجمهوریه، به سوی میدان النسور و میدان فردوس حرکت کنند تا طرفداران جریان صدر در میدان التحریر و پل الجمهوریه بمانند». طبق این خبر، دلیل این اقدام، حضور عناصر مسلح در میدان التحریر اعلام شده است.

    پویشگر: خبرپو     منبع: فارس

    ۱۲:۰۷:۳۶ | شنبه ۹ مهر ۱۴۰۱ | Saturday 01 / 10 October / 2022
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی