#اخبار آموزش و پرورش #پرسپولیس #استقلال #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #کالابرگ الکترونیک #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

توضیحات وزیر آموزش و پرورش درباره زمان اجرای رتبه‌بندی معلمان و نحوه برگزاری امتحانات

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه رتبه‌بندی معلمان در سال ۱۴۰۰ اجرا می‌شود درباره نحوه برگزاری امتحانات دانش آموزان توضیحاتی داد.

رتبه‌بندی معلمان سال 1400 اجرا می‌شود/ هیچ چیز نمی‌تواند جایگزین


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: تلاش ما این است محیط کار را برای همکاران مهیاتر کنیم تا دانش‌آموزان آسیب نبیند، افت تحصیلی پیدا نکرده و ترک تحصیل نکنند.

    وی درباره وضعیت شبکه شاد عنوان کرد: نکاتی که در ارزیابی از شبکه شاد باید مورد توجه باشد این است که وقتی آموزش حضوری ممنوع شد باید راهی پیدا می‌کردیم و شاد راه‌حلی برای پاسخ به مشکل مهم و جدی بود، از عمر این شبکه 6 یا 7 ماه می‌گذرد و 15 میلیون دانش‌آموز و یک میلیون معلم را در ساعات محدودی از شبانه روز در ارتباط با یکدیگر قرار می‌دهد و جریان آموزش شکل می‌گیرد که این کار دشوار و پیچیده است.

    وزیر آموزش و پرورش گفت: بخش مهمی از اپلیکیشن‌های فعال در کشور، خارجی است و در میان ایرانی‌ها هیچ اپلیکیشنی به اندازه اپلیکیشن شاد نیست.

     
    حاجی‌میرزایی ادامه داد: اینکه به 5 تا 50 مدرسه جواب دهیم یک راه حل است و اینکه مجموعه‌ای را ایجاد کنیم که به تمام دانش‌آموزان و معلمان خدمات دهد راه حل دیگر است و ما باید مطمئن شویم کار آموزش در جریان است و با کیفیت انجام می‌شود.

    وی بیان کرد: همراه اول شبکه شاد shad.ir را به لحاظ نرم افزار و سخت افزار فراهم کرد و بهترین متخصصان حوزه نرم افزار درگیر این موضوع هستند، سامانه شاد هر هفته نسبت به گذشته وضعیت بهتری دارد.

    مشکل فعلی شاد در دو حوزه

    وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مشکل فعلی شبکه شاد مربوط به زیرساخت‌ها و کاستی‌های نرم افزاری است که هر دو در حال ترمیم است، متذکر شد: به ما گفتند ظرف یک یا دو هفته آینده مشکلات برطرف خواهد شد.

    پیام‌رسان‌های داخلی نتوانستد کار‌ را انجام دهند

    وی درباره اینکه چرا از پیام رسان‌های داخلی استفاده نشد که بسترهای آماده‌ای را داشتند، مطرح کرد: ابتدا با پیام رسان‌های داخلی کار را شروع کردیم اما هیچ کدام نتوانستند پاسخگو باشند به عنوان مثال یکی از مطالبات ما این بود محیط ایزوله را در اختیار دانش‌آموزان قرار دهند که نتوانستند یا در تصمیمی خواستیم که تحت تست‌هایی قرار بگیرند اما حاضر نشدند این تست‌ها را انجام دهند حتی در هفته‌های اول، پنج پیام‌رسان داخلی را به مدارس معرفی کردیم تا آنجا ثبت نام کنند اما متوجه شدیم که توانایی لازم برای ارائه سرویس وجود ندارد.

    کلاس خصوصی برخی معلمان در روزهای کرونایی

    وزیر آموزش و پرورش درباره اقدام برخی معلمان مبنی بر برگزاری کلاس خصوصی و دریافت هزینه از خانواده ها در شرایط کرونایی بیان کرد: کار اشتباهی است و معلمان باید محتوای آموزشی را به دانش‌آموزان منتقل کنند و مطمئن شوند که آن را فراگرفته اند در هر صورت مسئولیت آموزش دانش‌آموز بر عهده معلم است و نمی‌تواند بابت انجام کار مطالبه جداگانه ای از خانواده داشته باشد.

    حاجی میرزایی گفت: کار معلمان دشوار و پیچیده شده و بخش مهمی از مجاهدت خاموش جامعه امروز از سوی معلمان است و خانواده‌ها حضور معلم در کنار فرزندشان را احساس می‌کنند.

    امتحانات حضوری یا مجازی؟

    وی درباره شیوه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان بیان کرد:  اصل بر این است که امتحانات حضوری باشد تا مطمئن شویم یادگیری کامل انجام شده است، روش‌های مجازی کیفیت آزمون حضوری را ندارد مگر اینکه در زمان امتحانات وضعیتی باشد که متخصصان بهداشت و درمان اجازه حضور را ندهند.

    وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: هیچکس نمیداند هفته آینده چه اتفاقی در باره کرونا رخ می‌دهد و مجبوریم منعطف برنامه‌ریزی کنیم.

    حاجی میرزایی با اشاره به اینکه هیچ چیز جایگزین آموزش حضوری نمی‌شود و ترجیح ما همچنان آموزش حضوری است، عنوان کرد: کشورهای اروپایی که وضعیت قرمز دارند باز هم بر حضور تاکید دارند به ویژه در پایه اول آموزش حضوری بسیار مهم است.

    خانواده‌ها آموزش حضوری را در اولویت قرار دهند

    وی گفت: توصیه ما به خانواده‌ها این است آموزش حضوری را ترجیح دهند و ما رعایت پروتکل‌ها را تضمین می‌کنیم حتی کلاس اولی‌ها هفته‌ای یک روز در کنار مادر به کلاس درس بیایند.

    حاجی میرزایی درباره لایحه رتبه‌بندی معلمان تصریح کرد:  وزارت آموزش و پرورش با همکاری سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی لایحه رتبه بندی را تهیه و به دولت تقدیم شد؛ اعتبار آن در بودجه سال 1400 پیش‌بینی شده است که بعد از تصویب در دولت به مجلس ارائه می‌شود و سال آینده اجرا خواهد شد؛ رتبه‌بندی قبلی از ظرفیت ماده 10 قانون مدیریت خدمات کشوری استفاده کرده بود و در اسفند ماه ظرفیت فصل 10 به تمام کارکنان دولت تسری یافت بنابراین رتبه بندی بی‌اثر شد و هم اکنون آن را به صورت لایحه تنظیم کرده‌ایم.

    سایت شاد shad.ir, سامانه شاد آموزش و پرورش, شبکه شاد آموزش دانش آموزی

    دانلود اپلیکیشن شاد shad برای موبایل های اندروید (Andriod), شبکه آموزش دانش آموزی برای اندروید

    نسخه ios اپلیکیشن شاد web.shad.ir برای موبایل های آیفون (ios)

    نسخه وب و کامپیوتر یا لپ تاپ اپلیکیشن شاد web.shad.ir, آموزش مجازی دانش آموزان



  • تبلیغات محیطی در فرودگاه بین المللی بندرعباس، فرصتی ویژه برای برندها
  • پیشنهاد جسورانه مایکل سیلور: آمریکا باید ۲۵ درصد از بیت‌کوین‌های جهان را بخرد!
  • مثلث برمودا؛ مکانی که همه چیز ناپدید می‌شود!
  • اعلام زمان واریز عیدی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی + مبلغ
  • کیفیت هوای تهران امروز یکشنبه 19 اسفند 1403
  • آخرین فرمت جدول دستمزد کارگران سال ۱۴۰۴
  • قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1403/12/19+ جدول
  • اخبار لحظه به لحظه استخدام وزارت بهداشت
  • خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند + ویدئو
  • آغاز فروش نوروزی محصولات سایپا از هفته آینده

  • پویشگر: خبرپو     منبع: تسنیم

    ۱۰:۲۰:۰۴ | دوشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | Monday 30 / 11 November / 2020
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی