#اخبار آموزش و پرورش #پرسپولیس #استقلال #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #کالابرگ الکترونیک #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

جزییات پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی به زنان سرپرست خانوار

مدیرکل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد که در لایحه بودجه امسال ۳هزار میلیارد تومان برای اشتغال گروه‌های هدف سازمان بهزیستی با اولویت زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته شده است.

جزییات پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی به زنان سرپرست خانوار

فاطمه عباسی مدیرکل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور درخصوص پرداخت وام ۱۰۰ میلیون تومانی بهزیستی به ازای ایجاد هر شغل ویژه زنان سرپرست خانوار گفت: تاکنون برای اشتغال زنان، وام ۵۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شده است.

وی با بیان اینکه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، ۳۰۰۰ میلیارد تومان برای اشتغال نیازمندان سازمان بهزیستی با اولویت زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته شده است، افزود: این وام برای گروه‌های هدف سازمان با اولویت زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته شده است، البته ابلاغیه آن هنوز ارسال نشده و برای اجرایی شدن باید ازسوی بانک مرکزی ارسال شود.

عباسی با بیان اینکه برای پرداخت این وام با ۱۶ بانک عامل تفاهم‌نامه نوشته شده است، درباره نحوه پرداخت آن اینطور توضیح داد: این وام با ارائه مدرک شغلی یا فنی و حرفه‌ای و مجوز کسب و کار به افراد واجد شرایط پرداخت می‌شود.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • مدیرکل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور در ادامه با اشاره به اینکه حدود ۲۴۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارد، گفت: این وام هم به زنان سرپرست خانوار تحت پوشش برای راه‌اندازی اشتغال پرداخت می‌شود و هم به کارفرمایی که بتواند برای زنان سرپرست خانوار یا گروه‌های هدف سازمان شغل ایجاد کند، پرداخت می‌شود.

    عباسی در پاسخ به این سوال که آیا این وام فقط مشمول زنان سرپرست خانوار می‌شود، گفت: در لایحه بودجه زنان سرپرست خانوار در اولویت هستند، اما برای همه گروه‌های زنان سرپرست خانوار، زنان آسیب‌دیده، معلولان و ... است.

    پویشگر: خبرپو     منبع: اقتصاد نیوز

    ۱۰:۵۲:۵۲ | یکشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۰ | Sunday 25 / 07 July / 2021
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی