#اخبار آموزش و پرورش #کالابرگ الکترونیک #استقلال #پرسپولیس #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

سرلشکر صفوی: آمریکایی‌ها باید از سوریه، خلیج فارس و غرب آسیا فرار کنند

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: آمریکایی‌ها نمی‌توانند در سوریه بمانند و باید فرار کنند و از طرفی از خلیج فارس و غرب آسیا هم مجبور به فرار هستند.

سرلشکر صفوی: آمریکایی‌ها باید از سوریه فرار کنند/ موقعیت ژئوپلتیکی ایران سازمان شانگهای را تقویت کرد

به گزارش حوزه دفاعی خبرگزاری تسنیم، سردار سرلشکر پاسدار «سید یحیی صفوی» دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا امروز در آیین رونمایی از کتاب «شهادت شکار» حاوی خاطرات و دست‌نوشته‌های شهید علی تجلایی، اظهار داشت: ملت بزرگ و کهن ایران برای ساختن فرهنگ و تمدن ایران اسلامی تا 50 سال آینده به رهبری ولی فقیه زمان و برای شکل‌گیری قدرت جهان اسلام از بزرگترین پشتوانه عظیم فرهنگی و اعتقادی همچون اسلام ناب محمدی و از عملکرد 500 هزار شهید، جانباز و آزاده سرافراز برخوردارند.

وی با اشاره به آثار دفاع مقدس و از سوی دیگر آثار ترک جهاد علمی و جهاد فی سبیل الله، افزود: مسلمان‌ها روزی که پرچم جهاد علمی و شمشیر جهاد فی سبیل الله را بر زمین گذاشتند، ذلیل شدند، سلطه اجانب را پذیرفتند و کشور‌های آنان قطعه قطعه شد.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • سردار  صفوی احیاء تفکر اسلامی و جهان‌گرایی تمدن اسلامی را از آثار پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت دانست و گفت: با پیروزی انقلاب کبیر اسلامی و هشت سال دفاع مقدس به رهبری امام (ره) و شکل‌گیری نهضت مقاومت اسلامی در منطقه با محوریت ایران در قرن حاضر با فرماندهی مقام معظم رهبری، شاهد احیاء تفکر اسلامی و جهان‌گرایی تمدن اسلامی و تقویت جنبش‌های اجتماعی و فرهنگ استکبارستیزی و استقلال‌خواهی و هنجارسازی در قواعد رفتاری هستیم که در همین رابطه ساختار سیاسی جدید با محوریت ملت‌ها شکل گرفته است.

    وی افزود: بدین ترتیب رویکرد جدیدی در روابط بین‌الملل حاکم شده که بر مبنای تحول ماهیت قدرت بر اساس نهضت‌های مردمی و اراده ملت‌ها با رویکرد استقلال‌خواهی، استکبارستیزی، مقابله با رژیم‌های ظالم مانند آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها شکل گرفته است.


  • تبلیغات محیطی در فرودگاه بین المللی بندرعباس، فرصتی ویژه برای برندها
  • پیشنهاد جسورانه مایکل سیلور: آمریکا باید ۲۵ درصد از بیت‌کوین‌های جهان را بخرد!
  • مثلث برمودا؛ مکانی که همه چیز ناپدید می‌شود!
  • اعلام زمان واریز عیدی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی + مبلغ
  • کیفیت هوای تهران امروز یکشنبه 19 اسفند 1403
  • آخرین فرمت جدول دستمزد کارگران سال ۱۴۰۴
  • قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1403/12/19+ جدول
  • اخبار لحظه به لحظه استخدام وزارت بهداشت
  • خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند + ویدئو
  • آغاز فروش نوروزی محصولات سایپا از هفته آینده

  • دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: این نهضت جدید و تغییر ژئوپلیتیک قدرت، نشأت گرفته از پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت به رهبری فرمانده معظم کل قوا حاصل شده است و قدرت جدیدی در حال بروز و ظهور است.

    وی سپس به تبیین دستاورد‌های دفاع مقدس و پس از آن قرار گرفتن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در مسیر امیدآفرینی پرداخت و اظهار داشت: مسیر حرکت دولت جدید ایران در سیاست خارجی و توسعه روابط همه‌جانبه با 15 کشور همسایه ایران و نگاه به شرق و عضویت دائم در سازمان همکاری شانگهای مسیر امیدوارکننده و افتخارآفرین و امیدبخش برای حل مشکلات مردم عزیز کشورمان و انقلاب اسلامی است.

    سرلشکر صفوی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها با روسیه، چین و با کره شمالی دچار چالش و تهدید متقابل است، بیان کرد: ایران به‌عنوان بزرگترین قدرت در غرب آسیا به سازمان همکاری شانگهای بر اساس منافع، تهدیدات و دشمن مشترک پیوست؛ البته منافع مشترکی هم با کشور‌های سازمان همکاری شانگهای داریم.

    وی با اشاره به افزایش متقابل وزن ژئوپلیتیکی ایران و در مقابل سازمان همکاری شانگهای، عنوان کرد: ایران به‌عنوان یک قدرت بزرگ در غرب آسیا با پیوستن خود به سازمان همکاری شانگهای و اتصال قدرتی که در شرق بود به قدرت غرب آسیایی یعنی ایران و نفوذ منطقه‌ای که ایران تا دریای مدیترانه دارد و موقعیت ژئوپلتیکی ایران، در حقیقت وزن ژئوپلیتیکی، ژئواکونومیکی و ژئواستراتژیکی سازمان شانگهای را افزایش داد.

    سردار صفوی با تشریح آینده قدرت و شکل‌گیری قدرت آسیایی تصریح کرد: به فضل الهی یک قدرت شرقی یا قدرت آسیایی با ماهیت اقتصادی فرهنگی و تمدنی در مقابل قدرت کشور‌های غربی به رهبری آمریکا شکل خواهد گرفت و تا چند دهه آینده این قدرت شرقی و قدرت آسیایی (قاره آسیا) شکل خواهد گرفت؛ قدرت قاره آسیا تا چند دهه آینده قدرت اول اقتصادی جهان خواهد شد و بدون تردید این یک واقعیت و حقیقتی است که قدرت آمریکا رو به زوال و افول خواهد رفت. سیاست‌های راهبردی ایران از این فرصت بزرگ پیوستن به شانگهای و عضویت در سازمان همکاری اقتصادی اوراسیا می‌تواند کمال استفاده را ببرد و برای عبور از این وضعیت نامطلوب و دسترسی به آینده مطلوب برای ایران در همه ابعاد خصوصاً اقتصاد و روابط اقتصادی و سیاسی و حتی پیمان‌های دفاعی و امنیتی بهره ببرد.

    وی با اشاره به شکست سیاست‌های آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران و قدرت‌گیری ایران به‌عنوان یک قدرت بزرگ در منطقه گفت: آمریکایی‌ها مجبور هستند به این قدرت بزرگ ایران تن دهند و تسلیم شوند و به برجام بازگشت کنند؛ چرا که ایران از شرایط برتر در محیط ملی و منطقه‌ای برخوردار است؛ آمریکایی‌ها مجبور هستند همان‌طور که از افغانستان فرار کردند به‌زودی از سوریه هم فرار کنند.

    دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به برآورد‌های خود طی چند سال گذشته، مبنی بر خروج آمریکا از افغانستان عنوان کرد: چند سال پیش گفتم که آمریکایی‌ها نمی‌توانند در افغانستان بمانند و هم‌اکنون هم می‌دانیم آنها نمی‌توانند در سوریه بمانند و باید فرار کنند؛ از طرفی از خلیج فارس و غرب آسیا هم مجبور به فرار هستند و نمی‌توانند در این منطقه بمانند؛ آمریکایی‌ها بدانند ملت‌های منطقه، آن‌ها را از این منطقه بیرون خواهند کرد.

    پویشگر: خبرپو     منبع: تسنیم

    ۸:۳۲:۳۱ | سه شنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | Tuesday 21 / 09 September / 2021
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی