#اخبار آموزش و پرورش #پرسپولیس #استقلال #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #کالابرگ الکترونیک #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

عذرخواهی رستم قاسمی از زائران اربعین

وزیر راه و شهرسازی ضمن عذرخواهی از زائران اربعین به‌دلیل معطلی در فرودگاه امام(ره) گفت: دلیل اصلی مشکلات ایجادشده برای زائران ایرانی افزایش سهمیه ایران به ۶۰هزار نفر است.

عذرخواهی وزیر راه از زائران اربعین/ وعده رستم قاسمی برای برخورد با هواپیمایی العراقیه

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رستم قاسمی شب گذشته در حاشیه بازدید از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) با تأکید بر این‌که یکی از دلایل اصلی مشکلات ایجادشده برای زائران ایرانی، افزایش 30هزار نفری ویزاها بود، اظهار کرد: قرار بود ابتدا 30هزار نفر به سفر اربعین اعزام شوند اما در جریان سفر آقای الکاظمی نخست وزیر عراق و دیدار با آقای رئیس جمهور، مقرر شد سهمیه ایران به 60هزار نفر افزایش یابد.

وی افزود: در ستاد ملی مقابله با کرونا و ستاد اربعین هم مقرر شد زائران باید هر دو دز واکسن کرونا را تزریق کرده و تست منفی هم به‌همراه داشته باشند.

وی بیان کرد: به‌عنوان وزیر راه و شهرسازی از عموم زائرانی که در جریان سفر دچار سختی شدند عذرخواهی می‌کنم و وعده می‌دهم همه زائرانی که در فرودگاه معطل شده‌اند به عراق اعزام شوند.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • وزیر راه و شهرسازی گفت:‌ مقرر شد با هدف کاهش اتلاف وقت زائران و تسریع در ترخیص زوار، تست کرونای عملیات بازگشت اربعین فقط از کسانی به‌عمل آید که علامت‌های ابتلا به کرونا از جمله تب را داشته باشند.

    به گزارش تسنیم، رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی همچنین به وضعیت مسافران پروازهای هواپیمایی العراقیه واکنش نشان داد. وی در توئیتر خطاب به مسئولین این شرکت هواپیمایی نوشت: همه‌ زائرین اربعین که بلیت این شرکت هواپیمایی را دارند باید تا امشب عازم شوند. هیچ‌گونه توجیهی مورد قبول نیست و قطعاً با افرادی که در این خصوص از مردم عزیز ایران سوءاستفاده کردند برخورد خواهد شد.

    پویشگر: خبرپو     منبع: تسنیم

    ۱۳:۰۳:۴۰ | یکشنبه ۴ مهر ۱۴۰۰ | Sunday 26 / 09 September / 2021
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی