#اخبار آموزش و پرورش #سوریه #سهام عدالت sahamedalat.ir #ثبت نام خودرو وارداتی saleauto.ir #استخدام بخش خصوصی inre.ir #لبنان #اخبار بازنشستگان #بورس #بیت کوین #غزه #قیمت خودرو #سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir #استقلال #پرسپولیس

راهنما سامانه ثبت شرکت irsherkat.ssaa.ir, آموزش ثبت تاسیس شرکتها


راهنمای سامانه ثبت شرکت ها

فیلم آموزش ثبت شرکت در سامانه ثبت تاسیس شرکت irsherkat.ssaa.ir

 

فیلم آموزش ثبت تغییرات شرکت ها در سامانه ثبت شرکت

 


سایت ثبت شرکت irsherkat.ssaa.ir, ثبت تاسیس شرکت در سامانه ثبت شرکتها



راهنمای تصویری آموزش سامانه ثبت شرکت irsherkat.ssaa.ir


  • پروژه جایگزین خدمت سربازی ۱۴۰۳ + شرایط، مدارک و نحوه ثبت نام در ارتش، سپاه و نیروی انتظامی
  • اعلام زمان صدور احکام جدید همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • احکام حقوق و دستمزد ۱۴۰۴ کارمندان و بازنشستگان در مصوبات کمیسیون تلفیق
  • استخدام سراسری بانک سینا
  • شمارش معکوس برای رالی عظیم دوج‌کوین؛ نهنگ‌ها ۲۵۰ میلیون DOGE جابجا کردند!
  • ثبت نام سایپا بدون قرعه کشی آذر ۱۴۰۳ + لیست محصولات
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳
  • سود ۵۶ میلیاردی استقلال و پرسپولیس از لیگ نخبگان/ ۱۴ میلیارد دیگر هم در دسترس است
  • عملکردمناسب بانک توسعه تعاون در سطح شبکه بانکی /دستاوردهای ارزنده در حمایت از واحدهای تولیدی

  • توجه: برای مشاهده تصاویر راهنما حتما بدون وی پی ان وارد شوید.

    مقدمه

    متقاضی گرامی

    این فرم جهت ورود اطلاعات صورتجلسه تغییرات شرکت یا موسسه جنابعالی در نظر گرفته شده است. شما می توانید بدون مراجعه به اداره ثبت شرکت ها صورتجلسات خود را ثبت یا پیگیری نمایید. پس از ورود اطلاعات در سامانه اینترنتی و دریافت کد رهگیری از طریق همین سامانه تصمیمات اخذ شده را دنبال نموده و از محتوای آن مطلع شوید. پس از تکمیل فرم ها و ارسال آن به اداره ثبت شرکت ها ممکن است سه حالت برای صورتجلسه شما اتفاق بیفتد.

    مرتبط:

    حالت اول زمانی است که صورتجلسه دارای نقص است. در این حالت برای شما ابلاغ رفع نقص ارسال شده و باید نقص صورتجلسه را رفع نمایید.


  • روستای آهار | روستای شگفت‌انگیزی که باید با چشم خود ببینید!
  • دولت بایدن ۲ میلیارد دلار بیت‌کوین را جابجا کرد! تهدیدی برای برنامه‌های ترامپ؟
  • شورش پپ علیه لیورپول: شش تای شما جام دارم!
  • اخرین خبر از همسان سازی حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح (دوبرابر شدن حقوق)| تأیید جداول ۹۰ درصد متناسب سازی حقوق بازنشستگان لشکری
  • یک استقلالی جایگزین اورونوف در پرسپولیس می‌شود
  • خرید تور مشهد لحظه آخری از 1,500,000 تومان
  • آگهی مناقصه عمومی شماره ۱۴۰۳/۱۷۰۳۴۱/۰۱ شرکت فولاد آلیاژی ایران
  • اعلام نتایج آزمون شركت‌ های حمل و نقل بین‌ المللی كالا
  • درباره سریال مهیار عیار | خلاصه داستان، بازیگران و زمان پخش

  • حالت دوم موقعی است که صورتجلسه شما رد می شود. دلایل رد صورتجلسه طی ابلاغی به شما اعلام می گردد. تا نسبت به صدور صورتجلسه جدید اقدام نمایید.

    حالت سوم وقتی است که صورتجلسه تایید شده و جهت صدور آگهی به روزنامه ارسال می گردد. در این حالت نیز اطلاعات برای شما نشان داده خواهد شد.

     

    ثبت تاسیس شرکت

    اطلاعات متقاضی

    در این قسمت نام شخصی که متقاضی تاسیس شرکت یا موسسه است وارد می شود.  ابتدا می بایست اطلاعات اداره کل استانی که شرکت در آن ثبت می شود وارد می گردد .  «واحد ثبتی» اداره ای ثبت شرکت، محلی است که شرکت باید در آنجا ثبت شود. سپس «تابعیت متقاضی» مشخص می شود.اگر گزینه ایرانی انتخاب شود باید حتماً شماره ملی شخص وارد شود و در صورتی که غیر ایرانی انتخاب شود باید «شماره گذرنامه» ورود اطلاعات شود. «نوع شرکت/موسسه» مشخص می کند که تقاضای ثبت چه نوع شرکتی را تقاضا دارد.سایر اطلاعات شامل «شماره ملی متقاضی»، «نام متقاضی»، «نام خانوادگی متقاضی» و «شماره همراه متقاضی» می باشد. همچنین باید «سمت متقاضی» از نظر اینکه اصیل یا وکیل است تعیین شود. منظور از «نام امضا کننده دفتر» و «نام خانوادگی امضا کننده دفتر» مشخصات شخصی است که اطلاعات شرکت را در اداره ثبت شرکت ها تایید می نماید. «سمت امضا کننده دفتر» مشخص می کند که شخص از مدیران، شرکا، سهامداران یا وکیل رسمی است. «وضعیت توکیل امضا کننده» نیز حق واگذاری به غیر را مشخص می کند. با استفاده  از کلیک بر روی کلید به صفحه بعد وارد می شوید .

     اگر نوع شرکت «شعبه شرکت خارجی» یا «نمایندگی شرکت خارجی» باشد مواردی در ذیل صفحه نمایان می شود. این اطلاعات شامل «نام فارسی شرکت مادر»، «نام لاتین شرکت مادر»، «سرمایه به ریال»، «سرمایه به دلار»، «مرجع ثبت کننده به فارسی» و «مرجع ثابت کننده به لاتین» است . همچنین باید «کشور ثبت کننده» را نیز از فهرست کشورها انتخاب نمود.

    برای وارد کردن شخص کلید «افزودن شخص جدید»  را کلیک می نماییم. در این حالت صفحه ای با عنوان «اشخاص حقیقی و حقوقی» باز می شود.

    منظور از اشخاص، آن افرادی هستند که در شرکت یا موسسه دارای سمت می باشند.

    اولین جای خالی «ردیف» است که افراد بدون در نظر گرفتن سمت خود در شرکت از یک شروع شده و به صورت مسلسل ادامه پیدا می کند. فیلد بعدی «نوع شخص» است. که به دو قسمت حقیقی و حقوقی تقسیم می شود. در نوع شخص حقیقی نام فارسی، نام¬خانوادگی فارسی، نام پدر فارسی ، شماره شناسنامه، جنسیت، تاریخ تولد، شماره همراه و نشانی به عنوان فیلدهای اجباری هستند. و نام لاتین، نام خانوادگی لاتین، نام پدر لاتین، محل تولد، محل صدور نیز اختیاری است که اگر اطلاعات آن وجود داشت وارد می شود. «شماره ملی/شناسه ملی» فیلدی است که در مورد اشخاص حقیقی و حقوقی متفاوت است و اطلاعاتش متفاوت است. شماره ملی برای اشخاص حقیقی و شناسه ملی برای اشخاص حقوقی کاربرد دارد. فیلد «تابعیت» نشان دهنده این است که شخص شرکت ملیت ایرانی دارد یا غیر ایرانی. دو فیلد «اقرارنامه مدیریتی» و «اقرارنامه سوء پیشینه» نیز برای این است که مشخص کند شخص این دو مدرک را ارائه داده است یا خیر. «کد پستی» نیز جهت افراد حقیقی و حقوقی و «شماره ثبت» جهت افراد حقوقی استفاده می شود.

    اگر نوع شخص حقوقی باشد فیلدهایی فعال می شود. از جمله نام فارسی، تابعیت، شناسه ملی، شماره ثبت، کدپستی، شماره تلفن، نشانی که تکمیل این قسمت ها اجباری می باشد. سه کلید ، و وجود دارد. ثبت اطلاعات برای ذخیره اطلاعات در این صفحه می باشد. حذف نیز اطلاعات وارد شده را حذف می کند. انصراف نیز به این معنی است که از تغییر اطلاعات منصرف شده اید. پس از کلیک بر روی کلید ثبت اطلاعات یک ردیف ایجاد می شود.

    اگر بخواهیم تغییری در اطلاعات ایجاد کنیم بر روی صفحه کلید «مشاهده» را کلیک می نماییم. تا مجدداً صفحه «افزودن اشخاص جلسه» باز شود در انتها با کلیک بر روی کلید به صفحه بعد می رویم. در این مرحله به صورت خودکار اطلاعات وارد شده ذخیره می گردد. این موضوع سبب آن نمی شود که شما نتوانید اطلاعات خود را تصحیح نمایید.

    در صورت نیاز به ذخیره افرادی که تغییر کرده اند می توان از کلید "ذخیره اشخاص تغییر کرده " استفاده کرد .

    سهام/ سرمایه اشخاص

    در این صفحه اطلاعات مربوط به سهام و سرمایه شخص وارد می شود. ابتدا از فهرست «اشخاص» شخصی که اطلاعات سهام یا سرمایه وی باید وارد شود انتخاب می گردد. این شخص باید قبلاً در صفحه اشخاص وارد شده باشد. از فهرست «نوع سهام»، سهام یا سرمایه شخص شرکت را انتخاب می نماییم که مشخص می کند سهام با نام یا بی نام، سرمایه نقدی یا غیر نقدی یا غیره باشد. این اطلاعات نیز بر اساس آنچه قبلاً در سرمایه شخص حقوقی وارد شده بود نشان داده می شود. «تعداد سهام» و «درصد سهام» نیز مشخص می کند که شخص چه تعداد و چه سهمی از شرکت را داراست. همچنین «از تاریخ» برای این است که تعداد سهام یا سرمایه شخص ممکن است در طول زمان کم یا زیاد شود که با توجه به این تغییر در این قسمت ثبت می شود. فیلد «ارزش سهام به ریال» نیز بر اساس این که سهام یا سرمایه است بر اساس مبلغ هر سهم یا سرمایه پر می شود. باید توجه داشت که جمع سهام اشخاص نباید از جمع سهام شرکت تجاوز نماید. در انتها کلید «ثبت سهام/سرمایه شخص» را کلیک نموده تا اطلاعات در ذیل آن نشان داده شود. در انتها با کلیک بر روی کلید  به صفحه بعد می رویم. در این مرحله به صورت خودکار اطلاعات وارد شده ذخیره می گردد. این موضوع سبب آن نمی شود که شما نتوانید اطلاعات خود را تصحیح نمایید.

    سمت اشخاص

    در این صفحه سمت شخص در شرکت یا موسسه ورورد اطلاعات می شود. ابتدا از فهرست «اشخاص » شخصی که اطلاعات سمت وی باید وارد شود انتخاب می گردد. از فهرست «نوع سمت»، سمت شخص را انتخاب می نماییم. این سمت می تواند انواع مختلفی داشته باشد به عنوان مثال مدیر عامل یا رئیس هئیت مدیره و غیره. سپس «تاریخ شروع سمت» را معین می کنیم. فیلد «مدت تصدی» برای این است که تصدی شخص در یک سمت مشخص شود. به عنوان مثال یک شخص در شرکت می تواند به مدت دو سال مدیر عامل باشد علاوه بر اینکه عضو هیات مدیره شرکت نیز می باشد. «تاریخ پایان اعتبار سمت» یعنی اگر مدت تصدی به عنوان مثال 12 ماه باشد تاریخ پایان اعتبار با توجه به تاریخ شروع سمت مشخص می شود. اگر اعضای «هیات مدیره خارج از شرکا» باشد یعنی مانند مثال فوق مدیر عامل می تواند خارج از شرکا نیز باشد و در این صورت در این فیلد مشخص می شود. «وضعیت حق امضا» نیز مشخص می کند که شخص جزء افراد دارای حق امضا در شرکت هست یا خیر. در انتها کلید «ثبت سمت شخص» را کلیک نموده تا اطلاعات در ذیل آن نشان داده شود. در انتها با کلیک بر روی کلید به صفحه بعد می رویم. در این مرحله به صورت خودکار اطلاعات وارد شده ذخیره می گردد. این موضوع سبب آن نمی شود که شما نتوانید اطلاعات خود را تصحیح نمایید.

    ارتباط بین اشخاص

    در این صفحه اطلاعات نمایندگان قانونی وارد می شود. از فهرست «نماینده (وکیل)» شخصی که به نمایندگی انتخاب شده مشخص می شود. از قسمت «نماینده شده (موکل)» نیز شخصی که وکیل نماینده وی است انتخاب می شود. در فهرست «نوع نماینده قانونی» مشخص می شود که نماینده ممکن است وکیل، وصی، قیم یا غیره باشد. «مستند نمایندگی» که با توجه به نوع نمایندگی است انتخاب می شود مثلاً اگر سمت نماینده قیم باشد مستند آن قیم نامه می شود. «شماره مستند نمایندگی» و «تاریخ مستند نمایندگی» نیز بر اساس همان مستند پر می شود.«تاریخ شروع نمایندگی» و «تاریخ پایان نمایندگی» نیز نشانگر تاریخی است که شخص در سمت نمایندگی حضور دارد. «اختیارات نمایندگی» نیز را می توان تایپ نمود که شرح یا توضیحی در مورد اختیارات نماینده است. به عنوان مثال اگر نماینده فقط در موارد خاصی اختیارات داشته باشد در این قسمت ذکر می شود. پس از آن کلید «ثبت نمایندگی» را کلیک می نماییم. در انتها با کلیک بر روی کلید به صفحه بعد می رویم. در این مرحله به صورت خودکار اطلاعات وارد شده ذخیره می گردد. این موضوع سبب آن نمی شود که شما نتوانید اطلاعات خود را تصحیح نمایید.

     

    شعب

    اگر شرکت یا موسسه نیاز به تاسیس شعبه داشته باشد اطلاعات آن در این صفحه وارد می شود. ابتدا «کد پستی» شعبه وارد شده سپس «شماره تماس» با قید کد محل قید می گردد. از فهرست «واحد ثبتی شعبه» اداره ثبتی که شعبه در آن قرار دارد تعیین می شود. «نشانی شعبه» نیز به صورت کامل وارد می شود. در انتها کلید «ثبت شعبه» را کلیک می نماییم. موارد تعیین شده در قسمت پایین فرم نشان داده شود. برای حذف یک ردیف بر روی "حذف شعبه "  کلیک می نماییم. در انتها با کلیک بر روی کلید به صفحه بعد می رویم. در این مرحله به صورت خودکار اطلاعات وارد شده ذخیره می گردد. این موضوع سبب آن نمی شود که شما نتوانید اطلاعات خود را تصحیح نمایید.

    سمت ها در شعب

    ابتدا از فهرست «شخص شرکت/موسسه» اشخاصی که قبلاً در اشخاص وارد شده اند انتخاب می شوند. از فهرست «سمت شخص» نیز سمت وی در شعبه شرکت مشخص می شود. «مدت تصدی» نیز مشخص می کند شخص به صورت محدود یا نامحدود در این سمت تعیین شده است. «شعبه شرکت» نیز بر اساس همان انتخاب قبلی که واحد ثبتی شعبه مشخص شده بود قابل انتخاب است. «تاریخ شروع سمت» نیز زمانی که شخص به این سمت تعیین شده است را نشان می دهد. اگر مدت تصدی محدود باشد باید «تاریخ پایان اعتبار سمت» مشخص شود و در غیر این صورت نیازی به پر کردن آن نیست. «وضعیت حق امضا» نیز مشخص می کند که شخص تعیین شده حق امضای اوراق را دارد یا خیر. پس از آن کلید «ثبت سمت شعبه» را کلیک می نماییم. موارد تعیین شده در قسمت پایین فرم نشان داده شود. برای حذف یک ردیف بر روی  "حذف سمت شعبه"  کلیک می نماییم. در انتها با کلیک بر روی کلید به صفحه بعد می رویم. در این مرحله به صورت خودکار اطلاعات وارد شده ذخیره می گردد. این موضوع سبب آن نمی شود که شما نتوانید اطلاعات خود را تصحیح نمایید.

     

    اظهارنامه/ تقاضانامه

    در این قسمت متن اظهارنامه یا تقاضانامه شرکت یا موسسه وارد می شود. شما می توانید اطلاعات را تایپ نموده یا از کلیشه و متون موجود در سیستم استفاده نمایید. برای این کار کلید «دریافت متن تقاضانامه/اظهارنامه» را کلیک می نماییم. در انتها با کلیک بر روی کلید به صفحه بعد می رویم. در این مرحله به صورت خودکار اطلاعات وارد شده ذخیره می گردد. این موضوع سبب آن نمی شود که شما نتوانید اطلاعات خود را تصحیح نمایید.

     

    اگر شرکت از نوع «شعبه شرکت خارجی» یا «نمایندگی شرکت خارجی» باشد به جای اظهارنامه یا تقاضا نامه باید اختیارنامه فعال می شود. این صفحه دارای دو قسمت «اختیارنامه شعبه» و «متن اختیارنامه شعبه» می باشد.

    اساسنامه

    در این قسمت متن اساسنامه شرکت یا موسسه وارد می شود. شما می توانید اطلاعات را تایپ نموده یا از کلیشه و متون موجود در سیستم استفاده نمایید. برای این کار کلید «دریافت متن اساسنامه» را کلیک می نماییم. اگر نوع شرکت شعبه شرکت خارجی یا نمایندگی شرکت خارجی باشد دو پنجره در این صفحه دیده می شود که نام آنها «متن اساسنامه شرکت مادر» و «متن لاتین اساسنامه شرکت مادر» است. در این دو صفحه اساسنامه شرکت اولیه که در حال حاضر تقاضای تاسیس شعبه یا نمایندگی دارد نوشته می شود که دو زبان فارسی و انگلیسی می باشد. در انتها با کلیک بر روی کلید به صفحه بعد می رویم. در این مرحله به صورت خودکار اطلاعات وارد شده ذخیره می گردد. این موضوع سبب آن نمی شود که شما نتوانید اطلاعات خود را تصحیح نمایید.

     

    شرکتنامه

    در این قسمت متن شرکتنامه  شرکت یا موسسه وارد می شود. شما می توانید اطلاعات را تایپ نموده یا از کلیشه و متون موجود در سیستم استفاده نمایید. برای این کار کلید «دریافت متن شرکتنامه» را کلیک می نماییم. در انتها با کلیک بر روی کلید به صفحه بعد می رویم. در این مرحله به صورت خودکار اطلاعات وارد شده ذخیره می گردد. این موضوع سبب آن نمی شود که شما نتوانید اطلاعات خود را تصحیح نمایید.

     

    مدارک

    در این صفحه با توجه به نوع شرکت مدارکی را که متقاضی باید ارائه نماید به صورت خودکار نمایش  داده می شود. در سمت راست فرم گزینه ای به نام «تایید مدارک مورد نیاز» وجود دارد که باید تیک بخورد. در واقع با زدن این تیک متقاضی تایید می نماید که مدارک مورد نیاز را مطالعه نموده ونسبت به تهیه و ارائه آنها اقدام می نماید. پس از آن کلیدی به نام "پذیرش نهایی"  وجود دارد که با کلیک بر روی  آن تقاضای تاسیس ثبت نهایی شده و ارسال می گردد.

    با استفاده از کلید "چاپ رسید پذیرش" می توان رسید پذیرش را چاپ گرفت .

    لازم به ذکر است پس از ارسال مدارک از طریق پست باید به سامانه مراجعه نمایید و شماره بارکد پستی و تاریخ تحویل مدارک به پست  را در قسمت مربوطه وارد نمایید ، در غیر اینصورت پرونده شما در واحد ثبتی موردبررسی قرار نخواهد گرفت .


    راهنمای ثبت صورتجلسه

    در ابتدا اطلاعات شرکت را وارد نموده و گزینه «مرحله بعدی» را کلیک نمایید

    اطلاعات جلسه

    در صفحه بعدی ابتدا نوع صورتجلسه که به عنوان مثال می تواند مجمع عمومی سالیانه، مجمع عمومی عادی، مجمع عمومی فوق العاده و غیره باشد تعیین می شود. توجه داشته باشید که نوع صورتجلسه بر اساس نوع شرکت متفاوت است بنابراین اگر شرکت سهامی خاص باشد نوع صورتجلسات آن با صورتجلسات شرکت با مسئولیت محدود متفاوت خواهد بود. آنچه در نوع صورتجلسه مشاهده می نمایید صورتجلساتی است که با توجه به نوع شرکت می توانید انتخاب کنید.

    نصاب جلسه نیز مشخص می نماید که جلسه با حضور تمامی اعضا تشکیل شده یا اکثریت اعضا حضور دشته اند که در این حالت نیز باید آیتم مورد نظر مشخص شود.

    نام و نام خانوادگی، شماره ملی و شماره همراه متقاضی جهت اطلاع رسانی و دسترسی در مواقع خاص نیز باید در این قسمت وارد شود.

    همچنین «سمت متقاضی» که نشان می دهد شخص درخواست کننده اصیل است یا وکیل.

    در این قسمت باید تاریخ جلسه ای که برگزار شده است مشخص شود.

    ساعت شروع و خاتمه جلسه نیز در قسمت های مربوطه وارد می شود. ذکر این نکته ضروری است که تقدم و تاخر ساعات جلسات را در صورتی که چند جلسه در یک روز تشکیل شده باشد رعایت فرمایید.

    در انتها با کلیک بر روی کلید «گام بعدی» به صفحه بعد می رویم.در این مرحله نیز می توان با کلیک بر روی کلید «پذیرش موقت» شماره دسترسی 19 رقمی دریافت نمایید.

    نام و نام خانوادگی و سمت امضاء کننده دفتر باید مشخص شود. همچنین «وضعیت توکیل امضا کننده» نشان می دهد که حق توکیل اعطا شده است یا خیر.

    تصمیمات جلسه

    در این صفحه تصمیماتی که که در جلسه اتخاذ شده وارد می شود. لازم به ذکر است تصمیماتی که نمایش داده می شود بر اساس نوع صورتجلسه متغیر است. بنابراین اگر تصمیم جلسه در فهرست مورد نظر وجود نداشته باشد ممکن است که شما مجاز به اتخاذ چنین تصمیمی در این نوع جلسه نباشید. ابتدا با کلیک بر روی  کلید   از فهرست نوع تصمیم، تصمیم مورد نظر را انتخاب نموده سپس کلید «افزودن تصمیم جدید » را کلیک می نماییم. اگر در یک جلسه چند تصمیم اتخاذ شده باشد که باید در یک صورتجلسه گنجانده شود، از فهرست نوع تصمیم انتخاب نموده و کلید «افزودن تصمیم جدید » را مجدداً کلیک می نماییم. برای حذف یک تصمیم بر روی   کلیک می نماییم. در انتها با کلیک بر روی کلید «گام بعدی» به صفحه بعد می رویم.

    نکته : اگر در موضوع جلسه شما تغییر نام وجود داشته باشد پس از کلیک بر روی کلید «گام بعدی» به صفحه «نام-های درخواستی» می رود و در غیر این صورت به صفحه «اشخاص جلسه» منتقل می شود.

    نام های درخواستی

    در این صفحه نام های درخواستی ثبت می شود. برای این کار ابتدا  «اولویت نام» مشخص می شود. منظور از اولویت نام ترتیب پیشنهادی اسامی است که از یک تا پنج می باشد. پس از آن «نام درخواستی» را مشخص نموده و در قسمت مورد نظر تایپ می شود. در قسمت «توضیحات متقاضی» اگر توضیحی در مورد نام پیشنهاد شده لازم باشد نوشته می شود. در مرحله بعدی کلید «افزودن نام درخواستی» کلیک شده  تا موارد تعیین شده در قسمت پایین فرم نشان داده شود. لازم به ذکر است که پس ازورود  هر نام  ، باید این کلید را کلیک نمایید. برای حذف یک نام بر روی "حذف نام درخواستی "  کلیک می نماییم.

    در صورتی که تعداد  نام ها ی در خواستی   زیاد باشند می توانید با استفاده از کلید "جستجوی نام درخواستی "  نام مورد نظر خود  را جستجو نمایید .

    در انتها با کلیک بر روی کلید به صفحه بعد می رویم.در این مرحله به صورت خودکار یک شماره پیگیری 19 رقمی دریافت می نمایید و اطلاعات وارد شده ذخیره می گردد.

    سمت اشخاص جلسه

    در این صفحه سمت اشخاص جلسه معین می شود. ابتدا «اشخاص جلسه» را از افرادی که قبلاً وارد کرده ایم انتخاب می شود. سپس «سمت در شرکت» نیز از فهرست مربوطه انتخاب می شود. بعد از آن «سمت در جلسه» انتخاب می شود. با استفاده از کلید اطلاعات به ردیف پایین منتقل می شود و به طور موقت ذخیره می گردد .و چنانچه قصد حذف یک ردیف را داشته باشید باید از کلید   استفاده نمایید  .همچون تمامی صفحات با استفاده از کلید   می توان وارد صفحه بعد شد .

    ارتباط اشخاص جلسه

    اگر سمت شخص در جلسه «نماینده سهام دار» یا «وکیل سهام دار» باشد در این صفحه وارد می شود. در این بخش ابتدا «نماینده/وکیل» انتخاب می شود. این فیلد بر اساس آنچه قبلاً وارد شده است انتخاب می شود. سپس «نوع نمایندگی» مانند وکیل، وصی، قیم یا غیره را از فهرست انتخاب می کنیم. پس از آن «نماینده شده/موکل» یعنی کسی که این شخص وکیل او شده است انتخاب می شود. در انتها کلید «ثبت ارتباط شخص» را کلیک می کنیم. اگر بخواهیم اطلاعات وارد شده را پاک کنیم از کلید «حذف ارتباط شخص» استفاده می نماییم.

    .

     

     اگر چنانچه قصد تغییری درارتباط های اشخاص را داشته باشید می توانید از صفحه "تغییرات اطلاعات اشخاص  شرکت /موسسه " وارد شده و تغییرات مورد نظر را اعمال نمایید . در انتها با کلیک بر روی کلید «گام بعدی» به صفحه بعد می رویم.

    متن صورتجلسه

    در این صفحه باید متن صورتجلسه تایپ شود. برای جلوگیری از اتلاف وقت می توانید از متون پیش فرضی که در سامانه تعبیه شده است استفاده نمایید. این متون بر اساس آنچه در تصمیمات انتخاب شده است تغییر می کند. برای این کار باید کلید «دریافت متن پیشنهادی رایانه» را کلیک نماییم. همچنین این متون کاملاً قابل تغییر است و قابلیت کپی و الصاق نیز دارد. کاربران گرامی می توانند در صورت نیاز "تاریخ تحویل مدارک به پست " و  شماره "بارکد پستی " خود را نیز در این صفحه در قسمت های مشخص شده یاداشت نمایند و با استفاده از کلید  آن را به مرکز ارسال نمایند .با استفاده از کلید های "چاپ رسید پذیرش "و "چاپ رسید تاییدیه اطلاعات "  می توان از فرم های مربوطه چاپ گرفت .

    درمرحله  آخر و پس از تکمیل صورتجلسه کلید «پذیرش نهایی» را کلیک می کنیم.         

     

    در انتها به قسمت پذیرش نهایی رفته و مراحل را به دقت انجام دهید.


    مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت/ موسسه

    مدارک جهت ثبت شرکتهای سهامی عام

    مرحله اول : (مرحله تشکیل و تحصیل اجازه پذیره نویسی )

    1-دو نسخه طرح اعلامیه پذیره نویسی که بایستی به امضاء کلیه موسسین رسیده باشد

    2-دو نسخه اظهارنامه تکمیل شده

    3-دو نسخه طرح اساسنامه تکمیل شده

    4-تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت موسسین

    5-اصل گواهی بانکی مبنی بر پرداخت سرمایه (حداقل 35% از 20% سرمایه تعهد شده)

    6-اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد

    7-اصل مجوز اولیه از سازمان بورس و اوراق بهادار

    8-تکمیل فرم تعیین نام به ترتیب اولویت نام های پیشنهادی و همچنین فیش واریزی مربوطه

    مرحله دوم : (مرحله ایجاد و ثبت شرکتهای سهامی عام)

    1-دو نسخه اساسنامه که به تصویب مجمع عمومی موسس رسیده باشد.

    2-دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین متضمن تصویب اساسنامه ،تعیین اعضاء هیئت مدیره ،انتخاب بازرسان و روزنامه های کثیرالانتشار

    3-دو نسخه صورتجلسه هیات مدیره

    4-اصل گواهی بانکی مبنی بر پرداخت حداقل 35% سرمایه شرکت (در صورتیکه قسمتی از سرمایه موسسین بصورت غیر نقدی باشد، ارائه اصل گواهی کارشناس رسمی دادگستری الزامی است)

    5-اصل مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار (مجوز ثانویه)

     

    مدارک جهت ثبت شرکتهای با مسئولیت محدود

    1-دو نسخه شرکتنامه تکمیل شده

    2-دو نسخه تقاضانامه تکمیل شده

    3-دو نسخه اساسنامه تکمیل شده

    4-تکمیل فرم تعیین نام به ترتیب اولویت نام های پیشنهادی و همچنین فیش واریزی

    5-اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد

    6-تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت کلیه شرکاء، مدیران و هیأت نظار(درمواردی که تعداد شرکاء بیش از 12 نفر باشند)

    7- اصل گواهی عدم سوءپیشینه جهت اعضاء هیأت مدیره، مدیرعامل

    8-دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین

    9- دو نسخه صورتجلسه هیأت مدیره

    10- اصل وکالتنامه وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.

     

    مدارک جهت ثبت شرکتهای تضامنی

    1-دو نسخه شرکتنامه تکمیل شده

    2-دو نسخه تقاضانامه تکمیل شده

    3-دو نسخه اساسنامه تکمیل شده

    4-تکمیل فرم تعیین نام به ترتیب اولویت نام های پیشنهادی و همچنین فیش واریزی

    5-اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد

    6-تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت کلیه شرکاء، مدیران و هیأت نظار(درمواردی که تعداد شرکاء بیش از 12 نفر باشند)

    7-اصل گواهی عدم سوءپیشینه جهت اعضاء هیأت مدیره، مدیرعامل

    8- دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین

    9-دو نسخه صورتجلسه هیأت مدیره

    10-اصل وکالتنامه وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.

     

    مدارک جهت ثبت شرکتهای نسبی

    1-دو نسخه شرکتنامه تکمیل شده

    2-دو نسخه تقاضانامه تکمیل شده

    3-دو نسخه اساسنامه تکمیل شده

    4-تکمیل فرم تعیین نام به ترتیب اولویت نام های پیشنهادی و همچنین فیش واریزی

    5-اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد

    6-تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت کلیه شرکاء، مدیران و هیأت نظار(درمواردی که تعداد شرکاء بیش از 12 نفر باشند)

    7- اصل گواهی عدم سوءپیشینه جهت اعضاء هیأت مدیره، مدیرعامل

    8- دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین

    9-دو نسخه صورتجلسه هیأت مدیره

    10- اصل وکالتنامه وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.

     

    مدارک جهت ثبت شرکتهای موسسات غیرتجاری

    1-دو نسخه تقاضانامه تکمیل شده

    2-دو نسخه اساسنامه تکمیل شده

    3-تکمیل فرم تعیین نام به ترتیب اولویت نام های پیشنهادی

    4-اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد

    5-تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت موسسین و مدیران

    6-دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین

    7-دو نسخه صورتجلسه هیأت مدیره یا رکن اداره کننده

    8-اصل وکالتنامه وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.

     

    مدارک جهت ثبت شرکتهای تعاونی

    1-سه نسخه اساسنامه ممهور به مهر اداره تعاون مربوطه

    2-دو نسخه صورتجلسه اولین مجمع عمومی

    3-دو نسخه صورتجلسه هیأت مدیره

    4-دو نسخه تقاضانامه تعاونی

    5-دو نسخه شرکتنامه تعاونی

    6-تکمیل فرم تعیین نام به ترتیب اولویت نام های پیشنهادی

    7-اصل گواهی بانکی مبنی بر پرداخت سرمایه تعهدی(حداقل 35% سرمایه)

    8-اصل مجوز از اداره تعاون مربوطه

    9-تصویر برابر با اصل مدارک احراز اعضاء هیأت مدیره(شناسنامه و کارت ملی)

     

    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی
    آخرین اخبار روز