به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره زمان امتحانات دانشآموزان اظهار کرد: در هر زمانی که مدارس باز شود، آموزش و پرورش مصمم است یک ماه فرصت آموزش حضوری را برای دانشآموزان مهیا کند و دانشآموزان یادگیریهای قبلی خود را در جریان آموزشهای تلویزیونی، فضای مجازی و فضای الکترونیکی فرصت داشته باشند با معلمان خود مرور کنند و بعد وارد فرایند ارزشیابی پایان سال شوند.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اگر بازگشایی مدارس اول اردیبهشت باشد، میتوانیم در نیمه خرداد، امتحانات را شروع کنیم و سال تحصیلی را تقریباً به موقع تمام کنیم.
کمرئی تصریح کرد: به هر میزان که بازگشایی مدارس دیرتر انجام شود ما طبیعتا در تنگنای زمانی بیشتری خواهیم بود اما مصمم هستیم یک ماه آموزش را ارائه دهیم که یقین حاصل کنیم که دانشآموزان در جریان یاددهی ـ یادگیری قرار گرفتند.
پیش از این عبدالرسول عمادی مشاور وزیر آموزش و پرورش درباره وضعیت مدارس در ایام اخیر و احتمال تغییر در برگزاری امتحانات و تاخیر در پایان زمان آموزش در سال تحصیلی جاری، اظهار کرد: تاکنون یک ماه تعطیلی داشتهایم که ممکن است بعد از عید نوروز هم تداوم یابد و بر همین راستا حداقل 5 سناریو را برای وضعیتهای محتمل پیشبینی کردهایم.
وی افزود: اولین سناریو، تشکیل کلاسها بعد از 15 فروردین است. به این ترتیب یک ماه وقفه اسفند را داریم که با آموزش در فضای مجازی، ارتباط معلمان با دانشآموزان و آموزش تلویزیونی تا حدی جبران شده است و پیش بینی شده پنجشنبهها هم در صورت بازگشایی مدارس به روزهای آموزش افزوده شود که در این صورت تغییر چندانی در برنامه امتحان نخواهیم داشت؛ البته پیشنهاد کردیم با توجه به یک ماه تعطیلی اسفند، امتحانات به جای روزهای ابتدایی خرداد، از 17 خرداد برگزار شود و کنکور هم 15 تا 20 روز معوق شود.
عمادی گفت: سناریوی بعدی این است که مدارس از اول اردیبهشت باز شود و به همین نسبت، آزمونها با تأخیر برنامهریزی میشوند و پیشنهاد میشود کنکور هم یک تا دو هفته به تعویق بیفتد و نیمه خرداد تا اواخر خرداد را برای آن پیش بینی کردیم؛ اگر تا آخر خرداد هم نتوانیم کلاسها را تشکیل دهیم باید به برگزاری آزمونها در مرداد و شهریور فکر کنیم و آزمون سراسری هم در مرداد یا شهریور برگزار شود. البته باید حواسمان باشد به سال تحصیلی بعد آسیب نرساند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه پیشنهاد ما این است که تشکیل کلاس حضوری برای رفع اشکال حتما در برنامهها باشد، گفت: حتی اگر بعد از عید کلاس ها باز هم با تأخیر شروع شد باید فرجهای برای رفع اشکال گذاشته و بعد امتحانات برگزار شود.
عمادی ادامه داد: این موضوعات در جلسات شورای معاونان وزارتخانه بحث میشود و در نهایت باید در ستاد ملی کرونا هم بررسی شود؛ ستاد ملی مدیریت کرونا اختیار دارد که اجازه دهد تقویم آموزشی یا زمان کنکور به تعویق بیفتد و تصمیمات لازم اتخاذ شود.