#اخبار آموزش و پرورش #پرسپولیس #استقلال #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #کالابرگ الکترونیک #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

احتمال حذف نیمی از متقاضیان مسکن ملی

با نزدیک شدن به پایان مهلت واریز وجه برای واحدهای طرح اقدام ملی مسکن، تعداد کسانی که افتتاح حساب کرده اند کمتر از نصف تعداد افراد واجد شرایط است و آنطور که مسئولان وزارت راه و شهرسازی می گویند با حذف متقاضیان بدحساب یا افزایش ظرفیت از آذرماه برای ثبت نام دور دوم تصمیم گرفته می شود.

 

احتمال حذف نیمی از متقاضیان مسکن ملی


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • به گزارش ایسنا، تا پایان آماه ۱۵۸ هزار و ۲۹۶ نفر از متقاضیان واجد شرایط طرح اقدام ملی مسکن در سراسر کشور در بانک مسکن اقدام به افتتاح حساب کرده و حدود ۱۰۰ هزار نفر بخش­‌هایی یا همه قسمت اول آورده نقدی حدود ۴۰ میلیون تومان را واریز کرده‌اند. یعنی میزان افتتاح حساب ۳۹ درصد و میزان واریز وجه ۲۵ درصد از کل ظرفیت ۴۰۰ هزار نفری بوده است.

    طبق اعلام محمودزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی متقاضیانی که پیامک دریافت کرده و اقدامی برای افتتاح حساب یا واریز وجه انجام نداده اند از پایان مهرماه به طور خودکار حذف شده اند. اما کسانی که پیامک دریافت نکرده اند هنوز فرصت دارند.

    اما آمار واریز وجه نشان می دهد ظاهرا بخش قابل توجهی از متقاضیان تمایلی به دریافت مسکن ملی ندارند. بنابراین احتمال حذف آنها و جایگزینی از لیست رزرو بسیار زیاد است. چند روز قبل مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران اعلام کرد قطعا در آینده مرحله دوم ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن tem.mrud.ir انجام می شود. همچنین معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی به ایسنا گفت که در آذرماه اگر شرایط بهداشتی اجازه دهد در استانهایی که اعلام ظرفیت جدید داشته باشند و شهرهایی که بتوانند تامین زمین کنند یا پروژه هایی که ظرفیت خالی دارند برای ثبت نام مجدد تصمیم می گیریم.

    مرحله اول ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن اواخر اسفندماه سال گذشته انجام شد که ۱.۶ میلیون نفر نام نویسی کردند و خردادماه ۴۷۰ هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند. بعضی افراد هم که پیش از آن ثبت نام کرده بودند از اسفندماه سال گذشته از تایید خود مطلع هستند. از آن زمان تا پایان آبان ماه ۱۳۹۹ تعداد ۱۵۸ هزار نفر افتتاح حساب و حدود ۱۰۰ هزار نفر واریز وجه داشته اند که با ۴۰۰ هزار واحد اقدام ملی و بیش از ۴۰۰ هزار واحد تعریف شده براساس تفاهم نامه با دستگاههای دولتی که جمعا بیش از ۸۰۰ هزار واحد می شود تناسبی ندارد.

    هرچند متقاضیان واجد شرایط تمایل چندانی به پرداخت پول برای مسکن ملی نشان نمی دهند، بازار خرید و فروش امتیاز این واحدها البته به شکل زیرپوستی و غیرقانونی داغ است. اگرچه بعضی از آگهی های فروش مسکن ملی در سایتهای اینترنتی به دلیل غیرقانونی بودن حذف می شود اما بررسیهای میدانی نشان می دهد که خرید و فروش جریان دارد. بسته به منطقه جانمایی شده مبالغی بین ۱۵ تا ۱۵۰ میلیون تومان هم برای این امتیاز تعیین می شود. در بعضی آگهی ها حتی جزئیات آپارتمان مورد معامله مثل متراژ واحد، تعداد اتاقها، قیمت هر متر مربع و دیگر ویژگیها درج شده است. با این حال وزارت راه و شهرسازی هشدار داده که با متخلفان برخورد و واحد مسکونی مورد معامله را سلب امتیاز می کند.

    مسکن ملی در یک نگاه

    شهریوماه ۱۳۹۸ طرح اقدام ملی مسکن با حضور رییس جمهور کلنگ زنی شد. اولین واحدها از این پروژه ۴۰۰ هزار واحدی به تعداد ۱۱ هزار و ۵۶۰ واحد در روز یکم آبان ماه ۱۳۹۹ به دستور رئیس جمهور افتتاح شد. این پروژه از طریق آورده متقاضیان و ۱۰۰ میلیون تومان وام بانکی با نرخ سود ۱۸ درصد ساخته می‌شود. آورده متقاضیان در مرحله اول حدود ۴۰ میلیون تومان است. میانگین قیمت این واحدها در کل کشور طبق آخرین برآورد از هزینه های تابستان ۱۳۹۹ به متری ۲.۷ میلیون تومان می رسد. ثبت نام مرحله اول به پایان رسیده و متقاضیان واجد شرایط برای بارگذاری مدارک خود باید به سامانه مسکن ملی tem.mrud.ir مراجعه کنند. مهلت بارگذاری مدارک  و افتتاح حساب، پایان مهر ماه اعلام شده بود  و برای بعضی متقاضیان که پیامک دریافت نکرده اند تمدید شده است. در صورت  عدم واریز وجه یا انصراف متقاضیان اولیه، افرادی از لیست رزرو جایگزین آنها می‌شوند.


  • تبلیغات محیطی در فرودگاه بین المللی بندرعباس، فرصتی ویژه برای برندها
  • پیشنهاد جسورانه مایکل سیلور: آمریکا باید ۲۵ درصد از بیت‌کوین‌های جهان را بخرد!
  • مثلث برمودا؛ مکانی که همه چیز ناپدید می‌شود!
  • اعلام زمان واریز عیدی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی + مبلغ
  • کیفیت هوای تهران امروز یکشنبه 19 اسفند 1403
  • آخرین فرمت جدول دستمزد کارگران سال ۱۴۰۴
  • قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1403/12/19+ جدول
  • اخبار لحظه به لحظه استخدام وزارت بهداشت
  • خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند + ویدئو
  • آغاز فروش نوروزی محصولات سایپا از هفته آینده

  • پویشگر: خبرپو     منبع: ایسنا

    ۱۲:۵۵:۳۱ | دوشنبه ۳ آذر ۱۳۹۹ | Monday 23 / 11 November / 2020
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی