#بازیهای آسیایی هانگژو #مشاهده دهک بندی در سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir #اخبار انتخابات مجلس #اخبار پرسپولیس #اخبار استقلال #سایت مای مدیو my.medu.ir+راهنما #اخبار آموزش و پرورش (فرهنگیان و دانش آموزان)

تبادل انجام شد ؛ تصویر و اسامی زندانیان ایرانی که به دوحه رسیدند

دو نفر از زندانیان آزاد شده ایرانی به نام‌های «مهرداد معین انصاری» و «رضا سرهنگ‌پور» وارد دوحه پایتخت قطر شدند.

به گزارش همشهری آنلاین‏، نور نیوز نوشت: دو نفر از پنج زندانی آزاد شده ایرانی به نام‌های «مهرداد معین انصاری» و «رضا سرهنگ‌پور» که در جریان مبادله زندانیان ایرانی و آمریکایی آزاد شدند و قصد سفر به ایران داشتند، بر اساس برنامه از پیش تعیین شده، وارد دوحه پایتخت قطر شدند.

تبادل انجام شد | تصویر و اسامی زندانیان ایرانی که به دوحه رسیدند | ۵ زندانی آمریکایی سوار هواپیمای قطری شدند

هم زمان سه زندانی ایرانی دیگر نیز که ساکن آمریکا بودند آزاد شدند.

همچنین  شبکه «الجزیره»، امروز (دوشنبه، ۱۸ سپتامبر)، به نقل از خبرگزاری «رویترز»، گزارش داد که پنج زندانی آمریکایی در ایران به هواپیمای قطری انتقال یافتند تا عازم دوحه شوند. 

رویترز پیش از ظهر امروز گزارش داده بود که هواپیمایی قطری در ایران آماده است پنج زندانی آمریکایی و دو تن از بستگانشان را به‌زودی به دوحه منتقل کند.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز امروز در نشست هفتگی با خبرنگاران اعلام کرد که تبادل زندانیان امروز انجام خواهد شد و  پنج زندانی ایرانی امروز آزاد و به صورت متقابل پنج شهروند زندانی در ایران هم براساس درخواست خود در اختیار طرف آمریکایی قرار خواهند گرفت.


  • کلوئید یکی از عوارض شایع " تاتو" است
  • طالبان زمردهای پنجشیر را آب کرد
  • جواب تند و‌ تیز وزیر خارجه ایران به لفاظی های نتانیاهو علیه ایران
  • در مجمع عمومی بانک ملی ایران مطرح شد: راهبردها و چشم انداز بانک در مسیر درست و اصولی پیش می رود
  • افزایش جریان ورودی بیت کوین به صرافی‌ها؛ معامله‌گران برای فروش آماده می‌شوند؟
  • برنامه ششم توسعه تا پایان ۱۴۰۲ تمدید شد
  • نورچشمی مجیدی در راه استقلال
  • خوشمزه ترین غذایی که تا به حالا نخوردی |طرز تهیه غذای مرغ مالاوابیج گیلانی + ویدیو
  • منتظر دور جدید افزایش قیمت مسکن باشید
  • پذیره‌نویسی صندوق فلز فارابی از روز دوشنبه

  • وی ضمن ابراز امیدواری برای موفقیت‌آمیز بودن این روند، توضیح داد: «پنج زندانی شهروند ایران از زندان‌های آمریکا آزاد خواهند شد. دو تن از شهروندان براساس درخواست و علاقه خودشان وارد ایران خواهند شد و یک نفر از آنها با توجه به حضور خانواده‌اش در یکی از کشورهای دیگر به خانواده خود در کشور ثالث منتقل خواهد شد و دو نفر دیگر ابراز تمایل کردند که براساس سابقه حضور فعلا در آمریکا حضور داشته باشند».

    پویشگر: خبرپو     منبع: نورنیوز

    ۱۷:۲۱:۴۷ | دوشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ | Monday 18 / 09 September / 2023
    مطالب پیشنهادی
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    آخرین اخبار روز